Geweldig zacht-zittende mooie laarsjes!!!!

Als ik GaborStore zie moet ik aan mijn moeder denken. Helaas is zij er niet meer. Zij droeg altijd gabor schoenen en terecht!! Nu ik zelf wat ouder word (51) voel ik hoe fijn en mooi dit merk is. Op naar nog meer van Gabor!♥️ Mvg Judith Verboom.

Makkelijk en snel

Website overzichtelijk en duidelijk. Bestelproces snel en goed gecommuniceerd

Fantastisch merk met uitstekende service en kwaliteit van schoenen en tassen

Gabor is een fantastisch merk met uitstekende service en kwaliteit schoenen! Ik zou geen ander merk willen kopen omdat ik de kwaliteit van het merk Gabor enorm waardeer en ik deze comfortabel vind om in te lopen en bij me te dragen!

Vlotte levering

Tevreden

Mooi op tijd binnen en ja gabor zit gewoon altijd heerlijk

Helemaal top

Snelle levering schoenen en sneakers zitten heerlijk

Prima en snelle service

Goede ensnelle sercice

Snelle levering en goede communicatie!

Superservice,helaas waren de gave schoenen te smal voor mijn voeten,dus helaas terug moeten sturen

Zeer prettig , goed merk schoenen, mijn moeder had dit merk ook altijd

Goeie snelle service

Besteld en de volgende dag al bezorgd..

Superprofessionneel!

Ik had een foutje mbt de kleur van sandalen gemaakt in mijn online bestelling. Ik had meteen een mailtje gestuurd naar de klantendienst of ze de kleur nog konden aanpassen. De ochtend nadien kreeg ik al meteen een telefoontje van een zeer vriendelijke en behulpzame medewerker van de klantendienst. Ze had de moeite gedaan om mij op te bellen om even uit te leggen wat de beste oplossing was. Fijn om zo rustig en vlot voortgeholpen te zijn! top, doe zo voort!

Snelle nette correcte service en levering

Eenvoudig bestellen..duidelijk omschrijving en foto. Mooie producten. Was snel geleverd en netjes Verzonden geen beschadigen met duidelijke instructies voor omruilen of retour

Heel erg tevreden

Super mooie schoenen Correcte afhandeling en snelle levering

Heerlijke schoen voor mijn moeilijke voeten

Gabor heeft voor de ideale pasvorm. Ook de mogelijkheid dat hier ook inlegzolen in kunnen is een groot voordeel. Uiteraard niet te vergeten de leuke en mooie modellen van zeer goede kwaliteit.

Super schoenen en een top webwinkel

Gabor is een super fijn merk met mooie schoenen. Ook voor de bredere voet is er altijd een goed passende hippe schoen te vinden. De kwaliteit is hoog en de schoenen gaan lang mee, zeker een aanrader

Fantastic

Makkelijk besteld snel geleverd

Geweldig netjes geholpen in DenBosch

Heel fijne service,schoenen in andere kleur thuis bezorgt. Heel blij mee,fijne winkel in DenBosch

zeer tevreden

Ivm een grote maat, erg blij met de mogelijkheden en zeker van de goede maat. en zowel sportief als klassiek

Snel geleverd en vriendelijk geholpen

Ik ben heel tevreden met deze winkel en de service. Goed geholpen, en toen de maat en kleur niet in de winkel aanwezig bleken maar wel elders nog heeft de medewerker ze zo besteld en ze werden snel geleverd. Top!

Prima vlotte levering

Schoenen naar wens en sneller geleverd dan toegezegd. Heel fijn, kon ze meteen aan.

Uitstekende snelle service en goede afhandeling

goede kwaliteit schoenen, lopen heerlijk, snelle service

website is klantvriendelijk, mooi opgezet en volledig. Bestellen gaat makkelijk en de levering is supersnel. Keurig verpakt en volgende dag al bezorgd. Goede kwaliteit, leuke modellen ,mooie kleuren en schoenen lopen heerlijk

Goede service voor super leuke slippers

Snelle service door webwinkel. Mooie slippers, zeer tevreden.

TOP!!!

Supersnel en Correct geleverd,verder niks aan toe te voegen,TOP!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch