Vanaf vakantieadres besteld en voor thuiskomst afgeleverd. Snel, netjes en ook nog leuke sneakers!

Goeie service.

Snelle en goeie service!

Voldoet aan alle verwachtingen

Aangename ervaring

In 1 woord geweldig!

Prima website, goede service, fijne sale, mooi assortiment ennnnn altijd mijn maat (43) op voorraad. Zo blij met GaborStore.nl.

Mooi, heerlijk zittende sandalen

De sandalen zijn erg mooi, zowel onder een jurk als bij een broek goed te dragen. Ze zitten ook nog eens heerlijk

Alles tiptop verzorgd.

Vlot en goed verzorgd

Super passende schoenen

Heb al aantal keer besteld en nooit iets terug gestuurd. Snelle levering

Helemaal goed

Snelle levering en prachtige en comfortabele laarsjes die gelukkig ook in halve maten verkrijgbaar zijn.

Omdat de plaatselijke ondernemer de schoenen niet meer inde juiste maat had heb ik deze online besteld. Één dag na de bestelling had ik de mooie schoenen, € 20,00 goedkoper dan in de winkel, in huis.

van gaborstore wil je more

Snelle levering en prima sandalen

Ik heb maat 43 en een brede voet met hoge wreef, Gabor is hierin echt her fijnste merk en draag dan ook al jaren deze schoenen. Bestellen gaat altijd goed, kon alleen niet zo goed kiezen om deze af te halen in een winkel dat wilde ik 1st. Maar uiteindelijk toch voor thuisbezorging gekozen en dat ging perfect.

Altijd goede kwaliteit

De schoenen zijn van goede kwaliteit en de pasvorm is fijn. Heb nooit pijnlijke voeten bij het dragen van Gabor schoenen wat het leven een herl stuk aangenamer maakt.

In 1 woord: geweldig

Altijd mijn merk geweest. Levering en artikel is niets op aan te merken. Favoriet!

Mooie sandalen bestelling uitstekend

Ik heb mooie sandalen besteld, ging heel makkelijk snelle levering heel tevreden

Website overzichtelijk en bestellen ging makkelijk.

Goede service, vlot geleverd

Duidelijke en efficiënt

Bestellen en levering ging snel

Prima hoor dank u

Prima hoor dank u

Goed, snel en betrouwbaar

Zoals altijd is de service en goede pasvorm van schoenen een punt van aanbeveling.

Ben al heel lang een fan van Gabor, nu ze besteld op de site en ben zeer tevreden over deze service.

Erg tevreden.

Netjes op tijd geleverd. De schoenen paste heel goed. Dus erg tevreden.

Vriendelijk geholpen

Sandalen die ik graag die ik mooi vond,waren er Niet meer in mijn maat. Verkoopster heefd ze besteld en zijn Fijn thuis bezorgd

Bijzonder goede webshop

Mooie collectie en duidelijke website

Snel, goed met een finishing touch

Dat briefje met alle controles van de schoen, kleine moeite groot gebaar, online kopen is onpersoonlijk maar zo wordt het persoonlijker!

Fantastische

Duidelijkheid, retour goed geregeld, gefeliciteerd met de goede regeling voor en na de bestelling

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch