Past excellent en loopt zacht!

Past zo goed en is mooi aan de voet. Heldere communicatie en correcte levering.

Snel geleverd en netjes verpakt. Goed op de hoogte gehouden.

Bij Gaborstore koop ik vaker online, altijd uitstekend. Snelle verzending, goed verpakt, goede communicatie en ook een retour wordt correct afgehandeld.

Comfort en elegantie ineen.

De sneakers van Gabor zijn zeer aangenaam in (lang) dragen. Maar de sneakers zijn door de vormgeving ook smal van leest en altijd bijzonder van uitstraling. Je loopt er kek bij dus.

Heerlijk lopen op schoenen Gabor!

Super schoenen!

Sneakers snel geleverd. Zitten heel goed. Zal in de toekomst nog bij Gabor kopen.I

Zeer tevreden met de aankoop en super snel geleverd!

Snelle levering, super schoenen! Ze zitten perfect en lopen heerlijk. Goede pasvorm.

Goede snelle service

Meerdere keren bestellingen snel geleverd volgens afspraak Voor herhaling vatbaar Aan te bevelen bij iedereen

Snel en makkelijk

Ik had mijn sandalen supersnel binnen en ben er super blij mee

Prima en snelle levering

Zowel webshop als winkel in Enschede prima!

Fijne website, en snelle en nette levering . En heerlijke schoenen

Fijne website , snelle en nette levering en heerlijke schoenen.

Snel en correct geleverd.

Mooie schoenen ontvangen, geleverd volgens afspraak!

Passend bij de kwaliteit van Gabor, top schoenen voor een goede prijs, heel blij mee

Heel blij met m’n sandalen, derde paar op rij lopen heerlijk. Snelle levering

Wordt snel. Geleverd en alles is in orde . Al zo vaak online besteld. Top!!!!!!!!

toppie

Super blij met deze sandalen. Zitten heerlijk en mooie kleur..

Altijd goede service - snelle levering - goede kwaliteit en comfort!!!

Prima, precies zoals verwacht.

Bestelling keurig en snel afgeleverd en natuurlijk lopen de schoenen fantastisch.

Prima service en snel geleverd….

Werd goed geholpen met retourneren van m’n bestelling, had vraag over retourlabel…

Zoals altijd uitstekende pasvorm en snelle levering

Ik draag alleen maar schoenen van Gabor. Heb een grote damesmaat (43) met een smalle leest, best lastig om dan goed passende schoenen te vinden. Behalve bij Gabor

Uitstekende service

Bestelling altijd snel en goed verpakt in huis. Wat ik een groot pluspunt is dat de maat altijd klopt. Kortom een tevreden klant.

snelle serves

bestellen en bezorgen super snel geregeld

Mooie kwaliteit

Fijne online winkel, snelle levering en top kwaliteit.

Super heerlijke sandalen, wat lopen ze lekker met deze hete dagen!

Sandalen uitgezocht en besteld en een dag later kwamen ze al binnen! De sandalen hebben een heel fijne pasvorm en zijn lekker licht doordat de zolen van kurk zijn. Meteen de sandalen aangetrokken met deze warme dagen, ze lopen heerlijk!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch