Super snelle en duidelijke levering.

Dit is al mijn 4e paar sneakers van het zelfde model!. Super blij mee en heel fijn dat het in halve maten bestaat! Ze gaan weer mee naar het buitenland waar ik woon!!!!

Gouden Sneakers

Zo ontzettend blij met mijn nieuwe GABOR SNEAKERS ik heb de gouden genomen. ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Het bestelproces verliep prettig en snel.

De schoenen werden snel geleverd en waren goed verpakt.

Perfect afgehandeld

Zeer vlotte levering, gemakkelijk om te ruilen, schoenen top!

Fijne goudkleurige sandaal, met klitteband, ideaal!

Ik bracht schoenen die ik online had gekocht retour in een Gaborwinkel. Had t geld weer snel op m'n rekening! Zocht ook nog sandalen, waren er niet in mijn maat. N maatje kleiner gepast, zaten goed op de maat na. De juiste maat werd direct door n aardige medewerkster besteld en gratis thuisbezorgd. T is n vlotte sandaal, met klitteband. Ideaal voor mijn brede voorvoet. Helemaal blij mee!

Zoals steeds staat Gabor voor kwaliteit en een comfortabel schoeisel.

Mits een voetoperatie kon ik niet lokaal kopen. Meestal koop ik Gabor schoenen in een lokale winkel. Voor het eerst online gekocht. Heel duidelijke informatie, foto's zijn gelijkend met het product, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden. De schoendozen waren degelijk verpakt. Zowel de schoenen als laarsjes zitten goed. Omwille van de operatie is mijn voet gezwollen. Door de uitneembare voetbedding geeft dit meer plaats zodat ik de schoen wel kan dragen.

Rollingsoft is de beste uitvinding!

Nooit nog vermoeide voeten Nooit nog zware benen Geen rugpijn tijdens de wandeling Gabor ➡️ Rollingsoft is top!

Snel en correct

Mijn bestelling was er heel snel. Perfect te volgen via track & trace. Helaas waren ze te klein. Maar retour ging heel vlot en kosteloos.

Vlot

Top site

Fijne duidelijke site! Mooi aanbod van schoenen. Fijn merk.

Had een paar schoenen gekocht. Helaas halve maat te groot. Maar nu bleek dat onze dochter de schoenen paste en is er dolgelukkig mee. Maar de retour melding kon ik niet ongedaan maken. Onze dochter heeft dit afgehandeld via de klantenservice en voor mij een nieuw paar (andere) besteld. Fijn dat dit zo afgehandeld kon worden. Top@

Top schoenen

Fijne schoenen en erg ligt en een mooi motief op de zijkanten

Super fijne sneakers van Gabor, een feestje om ze te dragen

Al mijn schoenen en laarzen zijn van Gabor

Super!!!

In nog geen 24 uur had ik mijn laarzen al in huis! Ik doe ze aan en ze zitten meteen perfect!

Comfortabele en trendy sneakers!

Gabor is een merk, wat gebruik maakt van hoogwaardige materialen, een hoog draagcomfort heeft en daarbij niet aan de mode trends voorbij gaat. Tevens heel fijn dat er breedte en halve maten verkrijgbaar zijn. Keuze genoeg dus voor iedere soort voet..

Stevige bottines met een speelse twist

Ik was op zoek naar een stevige winterschoen, die eruit sprong qua look. Ik vond direct wat ik vond bij Gabor.

Fantastisch!

De winkel in Amersfoort ziet er netjes uit. Het personeel heel vriendelijk. Super leuk geholpen. Mijn uitgekozen slippers waren niet in de winkel. Ze zijn besteld en bij mij in Harlingen bezorgd. Goed geregeld! Ze lopen fantastisch en zitten goed. Heel blij mee! Bedankt. Met vriendelijke groet, Trijnie ten Wolde-Bleeker uit Harlingen.

Prima levering, mooie schoenen

Ik heb 1 paar retour gegaan, de afhandeling ging heel snel!

Goeie service en goed product

De schoenen van Gabor passen altijd goed en het is heel erg fijn dat er ook halve maten zijn. De breedte maten heb ik ook nodig dus PRIMA!

Duidelijke site, uitstekende kwaliteit schoenen. Snelle en nette levering. Ben grote fan van Gabor schoenen. Hoge kwaliteit van materiaal en zeer comfortabele pasvorm. Ik loop het beste op Gabor schoenen.

Lopen fantastisch.

Geen andere schoenen meer. Geen last van zere voeten en blaren.

Omdat ze goed zitten draag ze al jaren

Perfecte pasvorm

Ik zit in geen enkel schoenmerk zo makkelijk als in het merk Gabor! Ook geschikt voor mensen met bredere voeten! Kortom mooie schoen en ze zitten fantastisch!

Perfecte levering

Geen probleem om online te bestellen en op tijd en correct geleverd

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch