enkellaarsjes zagen er qua materiaal anders uit dan op afbeelding

Goede service en snelle levering, maar de bestelde laarsjes vielen tegen qua materiaal. Het leer was gevlekt, terwijl ik gewone suede laarsjes had verwacht.

Fijne kwalitatieve schoenen

Heb via de website besteld, in winkels is vaak maar beperkt aanbod. Voor de bredere voet meestal fijne modellen. Had nu een te smal paar helaas wat ik retour heb gestuurd.

Fijne service

En lekker handig als je eenmaal een paar fijne schoenen ontdekt hebt.

Altijd super schoenen.

Schoenen zijn altijd super fijn en past meestal perfect.

Snelle levering. Mooie laarzen

Dag voor kerst besteld en dag na kerst meteen geleverd. Super netjes. Bestelde laarzen waren ook precies zoals verwacht. Heel blij mee!

Uitstekend!

De zool kan er uit en mijn inlegzolen kunnen er in. Fantastisch!

Goed.

Laarzen besteld, zitten goed, erg blij mee.

Snelle levering.

Snelle levering. Mooie laarsjes.

Ik heb gevoerde laarzen besteld en deze zijn netjes, volgens afspraak, op tijd geleverd. De laarzen zitten perfect en zijn van een goede kwaliteit.

Goede bezorging. En goed verpakt

Ik heb al bijna dezelfde, alleen met een rits. Deze nieuwe sneackers zitten ook perfect.

Top levering en product

Snelle levering van een goed passend product

Kwaliteit en prijs in goede verhouding!

Ik kop graag Gabor schoenen, omdat zij schoenen en laarzen hebben met diverse leestwijdte. Dit heb ik nodig voor mijn voeten. De schoenen en laarzen zijn perfect qua pasvorm en ook nog mooi om te zien. De schoenen lopen zeer goed!

Beste team, Ik had geen DHL bericht ontvangen en daardoor dacht ik dat mijn laars nog niet was afgeleverd! Dankzij de hulp van de klantenservice kwam ik erachter dat het opgehaald kon worden in de store! Dank voor het bellen en voor het regelen!

Heerlijke pasvorm

Snelle levering. Fijn dat er breedte maten zijn. Schoenen zitten heerlijk!

De winkel is goed, de verzending was matig

Ik ging naar de Gabor store in utrecht en ben daar uitstekend geholpen. Omdat mijn maat van het laarsje er niet was, is het online besteld en bij mij thuis bezorgd door DHL. DHL leverde de laarsjes op het aangegeven tijdstip. Er waren echter een paar eigenaardigheden: er zat een gat in de buitendoos, het inpakpapier om de schoenen was duidelijk al gebruikt, in een schoen ontbrak de binnenvulling (zo'n prop papier en een luchtkussentje), en er zaten witte vlekjes op de schoenen (die grotendeels weggewreven konden worden). Kleine details, ter verbetering. Maar de laarsjes zitten heerlijk!

Duidelijk, overzichtelijk, prettige berichtgeving

Prima afhandeling, nette verpakking

Snelle verzending

Netjes en snel verzonden

Snelle en goede levering. Fijne schoenen.

Snelle levering. Zalige enkellaarsjes.

Heel goede service, ook telefonisch zeer behulpzaam

Bovenstaande geldt eveneens voor toezenden retouretiket

Snel geregeld, snel geleverd, blije ontvangsten!

Snelle en verzorgde service

Laarsjes goed verpakt en snel bezorgd.

Mooie aanwinst en vlotte levering.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch