Mooie kwaliteit en fijne service

Buitenverpakking geheel gescheurd

De buitenverpakking was helemaal beschadigd alsook de binnenverpakking Bij vorige bestellingen heb ik dat nooit meegemaakt, die waren steeds intact.

Fantastische schoenen!

Hele fijne schoenen, goede kwaliteit. Inlopen is niet nodig want vanaf het moment dat je ze aandoet zitten ze perfect.

Laarsjes in suède gekregen terwijl in leer besteld, 10 euro teveel betaald.

De laarsjes zitten perfect ondanks dat ik ze in suède heb gekregen terwijl ik ze in kalfsleer heb besteld. Toch heel tevreden mee, maar ik heb daardoor wel 10 euro teveel betaald. In suède zijn ze 99 euro en in leer 109 euro. Ik wilde het er bij laten maar nu ik een mail krijg om Gabor te beoordelen meld ik het toch maar. Verder erg tevreden, ze lopen heerlijk. Ook een snelle levering dus toch zeer tevreden. Er zal een foutje gemaakt zijn.

Retourneren

Op 2 december heb ik een paar schoenen geretourneerd wegens verkeerde kleur ( zwart ipv cognac). Na een misverstand zou het bedrag van de geretourneerde schoenen nu op de rekening worden gestort

Loop er zo op weg, inlopen niet nodig super.

Super schoenen.

Snel bezorgd en bestelling geheel volgens verwachting

Positief

Snelle levering en prima bestel- en verzendinformatie

Mijn schoenen zijn snel geleverd en alle informatie daar omheen was tiptop. Niets op aan te merken.

Erg mooi

De maat in de winkel besteld, dit werd snel en keurig geleverd. De schoenen zijn prachtig.

Prima, snelle levering.

Prima.

Goede en snelle levering

mooie schoenen

jammer dat er geen retourformulier bij zat,

Super schoenen top product

Schoenen zitten als gegoten en lopen heerlijk

Wat een fijne schoenen zijn dit. Het is een lichte soepele schoen. Door het ritsje hoef je niet elke keer je veters te strikken.

Schoenen zitten als gegoten en lopen heerlijk

Prima en snelle service

Overzichtelijke site, snelle levering.

Snelle levering en heerlijke schoenen.

Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd en is helemaal naar wens. De kleur èn heel belangrijk...de pasvorm. Top!! Ben er heel blij mee.

Ik heb laarsjes gekocht maar afbeelding klopte niet met de echte kleur . Retour gestuurd en snel je geld terug Ze kunnen wel betere foto’s maken van schoenen zodat de kleur echter is dan in werkelijkheid

Kwaliteit schoenen

Mooie en comfortabele schoenen. Ik koop al jaren alleen maar Gabor. Zooltje eruit, steunzool erin. Gegarandeerd fijn lopen op kwalitatief zeer fijne schoenen

Goede service en super schoenen

Ontzettend goede service

Op maandag gaf ik mijn schoenen, die mij te klein waren, af bij een DHL punt af. Ik werd steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken. En op woensdag had ik het retourbedrag al weer op mijn rekening staan. Chapeau!!

goede service

medewerkster had voor mij uitgezocht welk artikel ik online moest aanschaffen en gaf advies over de maat

Ruime keuze. Snelle levering. Vooral de leestwijdte is ruim aanwezig in leuke modellen.

Top bedrijf!

Prima kwaliteit en service!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch