Schoenen altijd goed, netjes geleverd.

Ik heb altijd dezelfde schoen en online is er meer keuze in kleur, dus bestel ik deze altijd.

Fijne pasvorm en mooie materialen en leuke modellen !

Altijd wel een passend model kleur of zomaar leuk !

Prachtige schoenen, snelle, nette levering

Prachtige kwaliteit schoenen, altijd netjes geleverd!

Correcte en snelle levering

Van bestelling tot levering 100% goed

Ik bestel met enige regelmaat Gabor schoenen. Omdat de winkel bij mij in de stad vaak niet mijn halve maat heeft (38.5) bestel ik mijn schoenen via het internet. Dit proces verloopt altijd vlekkeloos. Ik ben zeer tevreden en heb nog nooit iets hoeven te retourneren.

Gabor is mijn merk

Fijne schoenen,nooit geen zere voeten.

Snel geleverd en product komt overeen met wat er op de site staat.

Gaborsore deed er alles aan om het pakket tijdig

Ik heb mijn laarsjes, waarvan ik heel tevreden ben, besteld tijdens de black friday periode. Ze beleven nogal lang onderweg, toen heb ik Gabor store geconctacteerd en ze hebben er achteraan gegaan.

Blauwe laarsjes. Goed ontvangen. Perfecte pasvorm !

Medewerkster heeft mij telefonisch goed geholpen

Goeie ervaring aardige behulpzame medewerkster

prettige winkel, mooie producten

De collectie van Gabor breidt zich uit. De modellen zijn van nu voor een brede doelgroep. De schoenen dragen fantastisch en blijven lang mooi. De Gabor winkel heeft een ruime collectie en je kunt goed passen. Let op: niet alle internetprijzen zijn bekend in de store.

Duidelijke site, makkelijke bestelprocedure en snel geleverd

Wat je ziet, is wat je krijgt.

Mooie schoenen

Grote keuze, mooie aanbieding, snel geleverd.

Gabor, altijd perfect afgewerkte sneakers en laarsjes.

Ik heb sneakers in vele kleuren van Gabor en ook de veterlaarsjes zijn mijn favoriet. Zo netjes afgewerkt en conform de laatste mode van deze herfst. En de webshop werkt ook perfect en de levering via DHL gaat supersnel !

Super service

Goede prijs kwaliteit in verhouding.

Prima snel geregeld en geleverd

Ruime keuze, bestellen en levering ging snel werd goed op de hoogte gehouden

Schoenen precies zoals verwacht

Steunzolen passen perfect in de schoenen, zien er goed uit maar nog niet veel gedragen dus nog geen verdere beoordeling.

Alles behandeld zoals beloofd.

Mijn bestelling is prima geregeld, netjes verpakt en snel bezorgd.

Mooie selectie kwaliteitschoenen. Meerdere breedte maten. Supers snelle levering. Enkel laarsjes lopen/ zitten fantastisch . Heel blij mee.

Schoen niet de kleur zoals op website

Ik had schoenen besteld. Op de foto zijn ze duidelijk zwart met witte accenten in de zool. In de tekst stond ook zwart wit. Vervolgens krijg ik zwarte schoenen met grijze zool opgestuurd. teleurstellend. De andere schoenen die ik had besteld waren wel prima. Ik ben een groot fan van Gabor. Jammer dat het hier bij de foto;s en de beschrijving mis is gegaan.

Snel geleverd en goeie kwaliteit!!

Mooie tas

Mooie bordeaux kleur i De tas is kleiner dan ik dacht maar toch zeer tevreden !

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch