Super fijn merk.

Schoenen zijn altijd goed passend. En ook altijd snel geleverd.

Luxe kwaliteit voor een leuke prijs!

Loopt fantastisch! Koop ze nu in verschillende kleuren! Rollingsoft maakt het lopen leuk en makkelijk!

Mooi, comfortabel en kwalitatief hoogwaardig

Fantastische sandalen die ook bij bredere voeten mooi zitten. Comfortabel, maar ook modieus. En snel verzonden.

Snel en goed geleverd

Schoenen zijn snel en goed geleverd, geen negatieve opmerkingen

Geweldig!

De slippers zitten heerlijk en zijn een weldaad voor m’n voeten/hielen aangezien ik chronische hielspoor heb aan beide voeten. Deze slippers zijn net pantoffeltjes en kan ze de hele dag dragen zonder last te hebben. Love them!!

Alles vlot verlopen

Zowel de opvolging van de bestelling als de levering zijn perfect verlopen. Ook tijdig verwittigd waar en wanneer pakje af te halen. Netjes verpakt en precies de schoenen die ik wou, ze zitten prima. In een woord : uitstekende service en uitstekend product.

Zoals altijd als ik wat bestel dan is het snel geleverd en keurig verpakt.

Ik heb zeer brede voeten daardoor pas ik niet veel. Gabor zit bijna altijd goed. Nu een paar schoenen voor mijn bruiloft gekocht, gelukkig een paar stijlvolle schoenen kunnen vinden.

Fijn geholpen

Super fijne medewerker. Binnen 10 min geholpen ondanks de drukte en met een fijne aankoop weer de winkel uit.

Makkelijk zoeken op website en snelle levering!

Gabor is al jaren mijn merk voor sneakers, instappers en laarzen. En sinds kort bestel ik via de website, inmiddels voor de 2e keer, Zeer makkelijk!

Super sneaker

Wat een fijne sneaker, ziet er tof uit! Past bij alles en zit heerlijk, ook met je steunzolen! Ik zeg doen!

Fijne site, makkelijk te bestellen en heel snel geleverd. Goede service!

Hele fijne schoenen

Ik heb direct nog een paar besteld in een andere kleur

Vriendelijk geholpen

Goede service en vriendelijk geholpen en te woord gestaan door een medewerker van de klantenservice.

Kleiner dan hetzelfde model dan wat ik al heb

Heel blij met mijn aankoop van dit model in beide maat 39 bij Nelson. Daarom dacht ik nog een andere uitvoering van het zelfde model online te bestellen. Helaas vallen deze kleiner. Maar had er al even gelopen dus retour sturen voelde niet ok.

Super Top

Ik ben er super blij de schoenen en sandalen lopen heerlijk, en ik ben super blij dat ik mijn maat kan krijgen bij jullie, ik heb een grote voet en daarbij smal en geen wreef. De winkel in Den Haag heeft helaas geen grote maten maar zijn heel vriendelijk en helpen met bestellen.

Super geweldig

Gabor schoenen de beste die er zijn . Ik draag ze al jaren , wil nooit andere schoenen. Superrrrrr

Fijne schoenen thuis binnen één dag.

Ik had schoenen gezien in de Gabor winkel, maar twijfelde nog een beetje. Eenmaal thuis heb ik ze op de Gabor website besteld omdat ik ze toch wel graag wilde hebben. Wat een service dat dit zonder verzendkosten kan zeg!

prettig gewinkeld

Fijne winkel, personeel behulpzaam Schoen zat vlekje op , oplossing meteen een nieuw pasr wordt opgestuurd.

In de winkel in Den Bosch geweest en vriendelijk geholpen, mijn maat was er niet dus besteld. 2 dagen later werden ze netjes bezorgd en ze zitten heerlijk.

Duidelijk en snel

Het liep via de winkel. Ik ben daar prima geholpen.

Pasvorm is top.

In de winkel in Enschede wel 10 paar sandalen aangehad, de medewerkster bleef super vriendelijk. Uiteindelijk een keuze kunnen maken alleen was mijn maat niet meer in de winkel dus heeft de medewerkster ze besteld voor mij en heeft ze naar mijn huisadres opgestuurd. Top.

en nu op wolkjes wandelen!

Wat een snelle service van super leuke Rollingsoft sneaker. Vanaf nu ga ik zonder last aan mijn voeten kunnen wandelen.

Mooie schoen, goede service

Leuke, vrolijke schoen die weer precies goed zit. Ik koop altijd gabor, in dezelfde maat, en ze passen goed.

Super blij met m’n nieuwe sneakers

Super blij met m’n nieuwe Gabor schoenen, ze lopen fantastisch en de klei is prachtig!!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch