Heerlijke schoenen

De schoenen van Gabor zitten heerlijk. Aantrekken en lopen.

Geweldig service

Alles verliep perfect. Het was makkelijk om te bestellen en de schoenen werden keurig afgeleverd. Helaas waren ze te smal maar het retourneren ging ook super makkelijk.

Mooie sneakers, goede pasvorm

Rolling soft sneakers zijn een cadeautje voor je voeten. Prijs en kwaliteit prima!

Zeer goed geholpen in Gabor Den Bosch

Ik had de verkeerde maat besteld online maar de dames in Den Bosch hebben de schoenen terug genomen en de juiste maat besteld. Binnen twee dagen geld retour ontvangen.

Gabor Altijd goed

Altijd tevreden met mijn bestelde sneakers

Al jaren ben ik tevreden als ik hier mijn sneakers besteld. Zij hebben tussenmaten en ook wijdte maten van schoenen Ik ervaar dit als een pluspunt vooral als ik dit juist nodig hebt.

Perfecte schoenen!!

Fijne schoenen goede pasvorm zacht leer prima draagbaar.

Sportief maar ook onder een vlotte rok

Wat lopen ze fijn, rollingsoft van Gabor. Sportief onder een rokje of broek. Ik loop er de avondvierdaagse mee in 1 dag.

Super blij

Ben super tevreden over mijn aankoop zijn zeer comfortabele en gemakkelijke schoenen had ik ze maar eerder aangekocht.

Fijne schoenen, zitten heerlijk

Blij met Gabor, heb grote smalle voeten, en ze hebben ook maat 42.5-43 voor vrouwen. Er zijn een aantal modellen die ‘hipper’ zijn, leuke sneakers. Ook in de winter voor laarzen weet ik altijd te slagen bij Gabor.

Snelle levering, de schoenen passen perfect en zijn van zeer goede kwaliteit.

Perfect!

Pasvorm, kleur, model, precies het plaatje zoals de schoenen in de webshop stonden. Kortom: perfect!

Mooi afgewerkte prima trendy sneaker.

Snelle service en goede oommunicatie over de levering

Geweldige service

Goede bereikbaarheid klantenservice ! Denken met je mee. En zeer servicegericht. Ruim aanbod van schoenen. Zeker de rollingsoft voor mensen met voetproblemen zijn van harte aanbevolen. Modern, hip, geschikt voor eigen steunzolen.

Mooie aanbiedingen en sneller service en levering. Maar de confort van Rollingsoft is subliem, onbeschrijfelijk. Hou dit vol.

Vriendelijk en oprecht personeel en zoals afgesproken is het ook gegaan. fgesproke

Ik had in de winkel samen met personeel schoenen besteld. Die zouden thuis bezorgd worden. Helaas was de schoen niet goed. Mijn steunzolen.paste niet op de juiste manier, waar door ik juist pijn kreeg. Schoenen terug gebracht en zoals van te voren afgesproken kreeg ik mijn geld terug. En dit alles op een zeer vriendelijke manier.

Bestellen en leveren is goed gegaan

Zie boven. Op tijd geleverd en maat was goed

Vlotte bezorging, prachtige schoenen, blij mee.

De schoenen zijn mooi en fijn, maar de bezorging door DHL is onprettig.

Ik had dit keer 2 paar van dezelfde schoenen, maar 2 verschillende maten gekocht; dit was prettig. 1 ervan heb ik gehouden en het andere paar heb ik geretourneerd. De schoenen zijn mooi. Ik moet nog ervaren hoe ze lopen, maar dat zal vast goed zijn.

Uiterst tevreden over Gabor

Klantvriendelijke webshop, bestelling verliep vlot, makkelijk om account aan te maken, snelle levering (sneller dan aanvankelijk vermeld bij de bestelling) en de sneakers zitten perfect. Fijn dat je de breedte kan kiezen. Ook makkelijk: uitneembare zolen, dus je eigen steunzolen passen er perfect in. Ik ben fan van Gabor!

Keurig verzorgd, op tijd,gemakkelijk te bestellen

Gabor heeft een uitstekende pasvorm en online bestellen gaat gemakkelijk, de bestelling wordt keurig op tijd geleverd, terugzending gaat ook eenvoudig. Bovendien hebben ze grote maten in alle soorten. Geweldig!,,, en een enorm goede keus. Ook de kwaliteit van het schoeisel is uitstekend, alle waar naar zijn geld.

Ik heb wederom schoenen besteld bij Gabor. De keuze is groot zelfs bij de afdeling SALE. Na een dag kreeg ik bericht dat de bestelling onderweg was. De dag erna kon ik de schoenen ophalen. Zoals steeds mooie prima passende schoenen. Fijn dat het zo snel wordt geleverd.

Super mooie sneakers !!

Erg mooie zwarte Rolling Soft sneakers gekocht.. zitten perfect en zijn echt prachtig! Snelle bezorging, netjes verpakt!

Altijd keurig verpakt en snelle verzending

Vlotte service!

De schoenen die ik voor mijn moeder had besteld, precies dezelfde die ze al had. Alleen nu in een andere kleur. Zaten haar niet zo lekker bij het passen. Daar zij niet zoveel meer loopt, zullen de schoenen ook niet uitlopen. Dus heb ik ze terug gestuurd. Daarbij kreeg ik gelijk de dagen erna het geld terug. Dank jullie wel voor de vlotte service.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch