Klantvriendelijk en goede service

Zowel online als in de winkel (ik was laatst in Utrecht) is de service goed. Er wordt meegedacht en de communicatie is goed

Rapidité et efficacité !

Commande expédiée rapidement et correspondant bien à la description du produit.

Heel tevreden!

Snelle levering, prachtige boterzachte sneakers, wil ze niet meer uitdoen!!!

Super snelle service!

Topservice!

Geweldige laarzen

Geweldige tijdloze laarzen, kwaliteit zoals gewend van Gabor...aan mijn voeten niets anders

Heldere en duidelijke website, snelle levering

Twee paar schoenen besteld die de volgende dag al geleverd zijn. Heel jammer dat bij 1 paar de kleur toch niet helemaal overeenkwam met de afbeelding (blijft moeilijk kiezen op een beeldscherm). Zeer tevreden over het merk Gabor!

mooi, zeer comfortabel, geschikt voor orthopedische inlegzolen

Goed en vlot verlopen

Voor de 2 de keer besteld ging weer prima

Prima kwaliteit en snelle levering

Ik ben blij met het merk gabor. Dit is mijn merk geworden. Pasvorm, kleuren en modellen geven voldoende keuzen

Mooie schoenen passen perfect , goeie communicatie wanneer ze geleverd wordt. Ben tevreden

Vlot besteld, snel geleverd

Ging allemaal vlot. Schoenen zitten zoals gewoonlijk erg goed.

Blij met best ruime keus in brede K leest schoenen.

Werd geduldig geholpen en geadviseerd. In mijn twijfel over maat , 1/2 meer of minder, hielp men mij de knoop doorgehakken.

Super voor je voeten en modieus

Weer een paar gympen van Gabor gekocht. Lopen fantastisch en zijn ook superleuk.

perfect

snelle verwerking van bestelling, alles ging smoothly

Gemakkelijk retourneren

Eenvoudig en makkelijk retourneren na bleek dat de schoenen niet paste. Jammer, want ze zagen er mooi uit.

De schoenen dragen mij op mijn pod.!

De schoenen zijn zacht licht ,prima ondersteunend. Ik heb ze nu weer genomen ondanks dat ze eerder slijten dan alle andere. Ben heel benieuwd hoe deze het doen .

Eindelijk na 20 jaar laarzen gevonden die mij zitten als gegoten.

Ik heb maat 9,5, en het is zeer moeilijk om gemakkelijke schoenen of laarzen te vinden. Ik heb beide bij Gabor gevonden. Ook een zeer snelle levering. Bedankt

Tevreden met mijn laarzen

Mooie laarzen. Snelle levering. Goede communicatie.

Kwaliteit schoenen

Als ik sneakers of laarzen wil gaan kopen, koop ik altijd bij Gaborstore.nl Dan weet ik wat voor kwaliteit ik krijg en daar wil ik dan ook voor betalen. En dat doe ik al jaren!

goede ervaring

snelle service mooie schoenen

Fantastische sneakers.

Deze week m,n tweede paar Rolling soft sneakers binnen gekregen.Super blij mee.

Mooie laarzen en prima service

In het begin erg veel mails. Wilde bijna stoppen met mails ontvangen

Duidelijk volgens afspraak top

Duidelijke webshop makelijk bestelling te plaatsen levering volgens afspraak. Netjes verpakt aangeleverd. Top op naar de volgende bestelling.

Goede en snelle service

Ik was in de winkel en paste daar de laarzen. Ik heb brede kuiten, dus moest een l variabel. In suède waren ze er niet. Maar kon bestellen online. Ze waren er de volgende dag. Heerlijke laarzen.

Ontzettend slecht

Ik heb 2 weken geleden een paar schoenen gekocht. Omdat ik een voet heb die breder is ben ik speciaal naar Gabor in Breda gegaan voor een goed advies. Ik had een paar schoenen gevonden die ik heel leuk vond, de dame die mij hielp gaf aan dat ze deze niet meer in mijn maat had. Wel een paar in een andere kleur, volgens haar dezelfde schoen. Deze schoenen zaten me goed, ik heb ze daarop met de dame die me hielp besteld en betaald. Ze gaf aan dat de schoenen thuisbezorgd zouden worden. Mijn man gaf aan dat hij op het scherm zag dat ze naar een DHL punt zouden gaan. Volgens haar was dit niet het geval. Helaas kreeg ik een paar dagen later een mail dat mijn schoenen klaar lagen om opgehaald te worden, in de stad vlakbij de Gabor store. Voor mij heel lastig omdat ik er met de auto naartoe moet, parkeergarage, en nog een stuk lopen. Toen ik ze eenmaal thuis had en aandeed bleken de schoenen veel smaller dan de schoenen die ik had gepast. Ik ging dus vandaag terug naar de winkel. Ik trof dezelfde dame die me zei dat er een probleem was met de kassa en ze daarom geen geld kon teruggeven. Op mijn vraag of ze een tegoedbon kon maken zei ze dat dat ook niet kon. Ik moest maar op een ander moment terugkomen. Ik ben zo ontzettend teleurgesteld en boos. Ik moet nu wéér een keer terug. Ik hoop toch dat er een andere oplossing is, dit kan toch niet waar zijn?

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch