Ik stap in mijn sandalen, maar ook in mijn andere schoenen van Gabor en ik loop er meteen op weg. Zolang ik maar de best fitting heb zitten de schoenen geweldig.

Altijd vriendelijk personeel in Haarlem en schoenen die goed zitten

Ik slaag altijd bij Gabor in de Grote Houtstraat. Heel vriendelijk personeel. De schoenen waren er niet in de goede kleur, maar konden bezorgd worden. 2 dagen later had ik ze in huis.

Mooie collectie fijne schoenen en geweldige leuke behulpzame verkoopster, topper!

Wat aarzelend kwam ik de winkel binnen, werd direct zo vriendelijk aangesproken door lieve verkoopster! Ging lachend met een paar prachtige schoenen de winkel uit.

Een hele goede ervaring werdt erg goed geholpen

De winkel mw hielp mij zeer goed gaf ook aan welk model beter was Uiteindelijk ben ik met een mooie schoen de winkel uit gegaan

Teleurgesteld

Had in winkel aangegeven maat 42. Hebben ze maat 42,5 besteld en die werden thuisbezorgd, Zal er nu maar sokken bij aandoen Dus zal geen aankoop meer doen bij de Gaborstore.

Een geweldige webshop

Makkelijk zoeken/duidelijke omschrijving / snelle levering fijn om te winkelen

Snelle en goede service.

Heb vaker sneakers besteld voor mijzelf en voor mijn moeder. Zij draagt graag de gabor schoenen lekkere pasvorm en modieus!!

Klantvriendelijk, leuk personeel

Fijn geholpen en leuk personeel. Goede service

In een woord in alles geweldig.

Blij met tussen maten

Goede service in winkel gepast. Mijn maat niet aanwezig. Volgende dag thuis bezorgd. Meteen gehele dag op een bruiloft aangetrokken. Pasvorm meteen goed en geen pijnlijke voeten gehad .

Fijne sneakers

Gaborstore heeft een ruim aanbod aan sneakers, al diverse modellen gekocht. Lopen fijn en door het ritsje zijn ze makkelijk aan en uit te trekken.

Mijn nieuwe schoenen staan geweldig en zitten als pantoffeltjes

Zeer snelle levering (volgende dag al) en kwaliteit schoenen die heerlijk zitten!

Klantendienst antwoord bij vragen snel en biedt oplossingen bij problemen. Snelle levering.

Fantastisch comfort en super stijlvol – ik wil niks anders meer!

Mijn Gabor sandalen zitten heerlijk, bieden perfecte ondersteuning en zien er ook nog eens stijlvol uit!

Weer helemaal top

Hoe fijn is het dat je favoriete schoenen online kunt bestellen en dat ze super snel binnen zijn ! Graag weer tot de volgende keer

Heerlijke schoenen, lopen fantastisch en goed met steunzolen. Gabor blijft mijn favoriet.

Gemakkelijk, snel, en ook nog fijne schoenen.

Heel fijn en prettig

Super , fijne schoenen.

Snelle service en zeer comfortable schoenen om te dragen . En je vindt er halve maten in . ( voor mij zeer belangrijk ! )

Ik ben een zeer tevreden klant !!!!

Vlotte afhandeling van mijn bestelling en snelle levering van mijn sandalen.

Weer opnieuw zeer tevreden over jullie product.

Perfecte pasvorm, ondanks “moeilijke en dikwijls pijnlijke” voeten. Absoluut zeer tevreden. Draag enkel nog Gabor!

Snelle service, vriendelijk personeel.

Eerst in Breda geweest later op de dag in Den Bosch, in beide winkels vriendelijk en gezellig geholpen, schoenen niet in mijn maat maar ze hebben besteld en de volgende dag in huis. SUPER

Snelle levering van mooie schoenen!

Snelle levering, goed verpakt, mooie schoenen!

Uitstekende ervaring

Snelle toezending van fijn schoeisel Gratis verzending

Ik draag alleen maar schoenen van GABOR, omdat mijn voeten dat verdient En de store helpt me daar bij, dan hoef ik niet naar een fysieke winkel

Ouderwets goede kwaliteit en pasvorm

Mooie goudkleurige sneakers besteld. Dat is het fijne van het merk Gabor. Ze zitten meteen goed. Lopen zalig. Wil geen ander merk

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch