Ik zag geen oogjes voor hangertjes : per 10 stuks.
Pluspunten
snelle reacties op email.
Pluspunten
Er ging iets mis bij het invullen van mijn adres bij een bestelling. Na een mailtje van mijn kant is er direct actie ondernomen. Ze hadden een account voor me aangemaakt en alles liep daarna soepel. De bestelling was ook binnen enkele dagen in huis.
VerbeterpuntenEr is iets mis met het adres programma, want mijn adres bestond niet volgens het invul formulier. Even naar kijken, want ik ben vast niet de enige die hier tegen aan loopt. Zonde om zo klanten mis te lopen.
Pluspunten
Was alleen op verkeerd Adres gestuurd door de post Maar verder prima
Pluspunten
snelle service
VerbeterpuntenPersoonlijk zou ik fijner vinden een winkel/bezoekadres te kunnen hebben. Het glas ziet er in het echt toch anders uit als dat het beschreven wordt online. Zo was mijn geel glas opaal nog behoorlijk doorzichtig. Maar ook ander dingen waren anders als als ik had begrepen
Pluspunten
De sfeer was gezellig, ongedwongen en voor mij heel leerzaam. Heb zoveel nieuws ondekt.
VerbeterpuntenVolgens mij goed zo, zoals het is
Pluspunten
VerbeterpuntenIk kreeg geen betaalscherm zoals ideal. Moest het geld zelf overmaken. Komt niet betrouwbaar over. Hierdoor twijfelde ik of ik wel ging betalen.
Pluspunten
VerbeterpuntenDe hoge verzendkosten. Het moet heel blijven dat snap ik. Maar soms heb ik maar heel weinig nodig en zijn de verzendkosten hoger dan wat ik wil bestellen. Misschien mogelijk maken dat bv op zaterdag opgehaald kan worden ?
Beste klant, Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de beoordeling, dit wordt door ons en onze andere klanten erg gewaardeerd. Het is altijd mogelijk om (op afspraak) even iets af te halen bij ons, zodat u geen verzendkosten heeft. Stuur ons gewoon een mailtje er is altijd een voor ons beide geschikte tijd te vinden.
Pluspunten
Mogelijkheid om bestelling af te halen en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke beschrijving en foto's
Pluspunten
Snel geleverd. Goed verpakt.
VerbeterpuntenBij hotpot box geleverde glassnijder was binnen een week stuk na slechts enkele keren op correcte wijze gebruikt. Tipmateriaal en handleiding ogen nogal amateuristisch. Info op de site is erg beperkt. Dat is jammer want de hotpot is een geweldig product. Glaskeuze is erg beperkt.
Pluspunten
de informatie filmpjes op you tube waren zeer verhelderend
Verbeterpuntenweet ik nog niet
Pluspunten
Snelle levering en een fijne website.
Pluspunten
Ben heel tevreden over de producten en de levering, alles netjes en goed verpakt.
Pluspunten
Er wordt zeer snel geleverd en er is een goed email-contact
Pluspunten
Nette en snelle levering. Het bestelde produkt kon niet de volgende dag geleverd worden,maar daar kreeg ik een nette mail over. Diezelfde week toch in huis
Pluspunten
snelle levering,goede kwaliteit van de materialen
Pluspunten
Goede uitleg en service
Verbeterpunten,.!
Pluspunten
alle punten zijn positief ,snel volgens afspraak
We verkopen alles omtrent de leuke hobby van glasfusen via de hotpot in de magnetron, denk hierbij aan de hotpot zelf, starterssets en alle verdere benodigdheden om zelf leuke sierraden te kunnen maken van glas.