Pluspunten
goede sortering producten en snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Keurig te woord gestaan bij een bezorgde vraag of de hotpot stuk was gegaan met stoken Duidelijke website
Pluspunten
tot nu toe altijd heel goed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! allez Super zelf!!!!!
Verbeterpuntende rode hotpot die eerder afgewassen roze is vol vlekken, bah.....zou ik niet meer in de handel laten....k ben echt verschoten als ik hem ontving...niet professioneel....ik wou voor de eerste keer eens een andere aankopen zodat ik kon zien welke de laatst aangekochte is.....
Allereerst hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen voor het schrijven van een beoordeling. Toelichting op uw verbeterpunt: De rode hotpot is lid van de hotpot familie en wij als HotPotShop willen elke beschikbare hotpot dan ook in ons assortiment hebben, zodat de klant meer keus heeft. Dat u de rode niet heel mooi vindt kan een kwestie van smaak zijn, maar de reden dat de fabriek een rode hotpot heeft gemaakt heeft niet met design te maken maar puur met functionaliteit, het is de handigste manier voor de klant met meerdere hotpotten om ze uit elkaar te houden, de werking en afmeting is verder exact hetzelfde als de 'gewone' hotpot maxi. Hopelijk heeft u er toch veel plezier van. Nogmaals hartelijk dank voor uw beoordeling !
Pluspunten
alles is goed verlopen, levering via POSTnl was langzaam
Verbeterpuntenproduct is nog niet geleverd
Hartelijk dank voor uw beoordeling, deze helpen ons en onze klanten enorm. Vervelend dat er wat problemen waren bij postNL met de levering. gelukkig is het inmiddels naar behoren opgelost. Veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer.
Pluspunten
super vlugge levering!
Pluspunten
Snelle levering. Alles in orde.
Pluspunten
Goede service! Ik had een aantal vragen over het gebruik van de HotPot met keramiek. Ondanks dat diegene geen ervaring had met keramiek in de HotPot heeft hij mij toch van goede informatie voorzien. Het heeft mij over de streep getrokken om het product te kopen, en te gaan experimenteren met keramiek. Levering is snel, en het product is goed verpakt.
Verbeterpunteninformatie over de hotpot met andere materialen (zilverklei, keramiek, ....)
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpunteniets te duur ten opzichte van de concurrentie.
Pluspunten
Snel en prima verpakt geleverd
VerbeterpuntenMisschien een betere handleiding bij de glasklei. Was voor mij de eerste keer, was verrast dat die nog aangemaakt moet worden. Moest op zoek naar iets met 10ml aanduiding. Is niet gelukt uiteindelijk, alles is geëindigd in de prullenbak.
Pluspunten
De centimeters op de glassnijder zijn niet correct waardoor de glassnijder onbruikbaar is.
Beste klant, Allereerst hartelijk dank voor uw beoordeling. Uiteraard vinden we het erg jammer dat u ons een onvoldoende heeft gegeven. De maatvoering van de glassnijder waar u over spreekt is in inches (staat bij het product vermeld), de versies die te koop zijn met een cm maatvoering zijn vaak 2-3 keer zo duur waardoor dit voor de meeste geen optie is. Als de snijder ongebruikt/onbeschadigd/compleet met verpakking is mag u hem zo aan ons retourneren, dan krijgt u uw geld terug. Neem in dat geval even contact met ons op via onze website.
Pluspunten
Snelle levering top. Jullie youtube filmpje zijn fijn om naar te kijken
Pluspunten
zeer snelle en correcte levering van het gerief. Glas goed verpakt
Verbeterpuntenwat hoge verzendingskosten naar België
We verkopen alles omtrent de leuke hobby van glasfusen via de hotpot in de magnetron, denk hierbij aan de hotpot zelf, starterssets en alle verdere benodigdheden om zelf leuke sierraden te kunnen maken van glas.