Pluspunten
Levering is altijd netjes op tijd en de zending is goed verpakt. Prima service.
Pluspunten
Ben tevreden
Pluspunten
goede duidelijke webshop. Vlotte levering
VerbeterpuntenIk heb een mailtje gestuurd waarop ik nog geen antwoord heb ontvangen. Dit is 4 werkdagen geleden en dat vind ik wel erg lang. In afwachting van uw reactie met vr. gr. Willemien Gips
Beste mevrouw Gips, Allereerst hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling voor onze winkel te schrijven, u helpt ons en onze andere klanten daar enorm mee. Onze excuses voor het niet beantwoorden van uw mail, normaal gesproken wordt mail altijd snel beantwoord, echter door een technisch probleem aan onze kant is uw mail in een verkeerde mailbox belandt waardoor we hem nog niet beantwoordt hebben. Ik heb hem zojuist opgezocht en hij zal direct in behandeling worden genomen.
Positive
Alles super gelaufen
Pluspunten
Snelle levertijd.
VerbeterpuntenAlle benodigdheden zoals fiber papier en snoer bij elkaar zetten.
Pluspunten
Prima tevreden
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en netjes in leveren
Pluspunten
Mooi materiaal, verzorgd ingepakt!
VerbeterpuntenVoor België een te dure leverprijs.
Pluspunten
Pluspunten
Snel verzonden, goed verpakt. TOP!! ik bestel hier graag
Pluspunten
Leren veter hanger 46 cm, bleek achteraf wel erg kort..
VerbeterpuntenLeren veter hanger van 80 cm met slotje in assortiment (zelf op gewenste maat te knippen)
Allereerst hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen voor het schrijven van een beoordeling, deze zijn voor ons maar ook voor onze klanten erg belangrijk. In reactie op uw verbeterpunt: De "kant en klaar" lederen veters worden zo ingekocht en zijn helaas niet in andere lengtes te bestellen. Wel verkopen we lederen veter los per meter waar u dan zelf simpel een slotje aan kunt zetten, deze benodigdheden hebben we uiteraard ook in de shop. Op deze manier kunt u uw ketting zo lang maken als u wilt. Mocht u vragen hebben laat het ons dan (via onze website) vooral even weten. Met vriendelijke groet, HotPotShop.nl
Pluspunten
Duidelijke omschrijvingen van producten, supersnelle levering
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenGeen.
We verkopen alles omtrent de leuke hobby van glasfusen via de hotpot in de magnetron, denk hierbij aan de hotpot zelf, starterssets en alle verdere benodigdheden om zelf leuke sierraden te kunnen maken van glas.