Pluspunten
In Frankrijk wonende heb ik geprobeerd hier ook het materiaal te kopen maar heel moeilijk te vinden of heel duur. HotPotShop heeft ook nog een heel menselijke kant die me heel erg bevalt. Houden zo Bedankt Cornelia Kueter
Pluspunten
Ruime keuze en een overzichtelijke site.
VerbeterpuntenDe verzendkosten zijn fors en gaan omhoog als je meer besteld. Bij andere sites gaan de verzendkosten bij grotere bestellingen juist omlaag. Misschien oplossen door korting te geven op de verzendkosten bij vaste klanten of grote bestellingen.
Pluspunten
reuze snel geleverd
Pluspunten
Heldere duidelijke website. Snelle levering en communicatie rondom levering is ook goed geregeld.
Verbeterpuntengeen verbeter punten
Pluspunten
Heel goed geholpen met het oplossen van problemen met de hotpot.
Pluspunten
Mooie site, veel informatie, duidelijk
VerbeterpuntenPrijs scheelt met andere sites
Pluspunten
Snelle en keurige verzorging!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke website
VerbeterpuntenSlecht kleurenassortie van de glasstaafjes 1mm. Jammer
Beste klant, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling voor ons bedrijf in te vullen, hiermee helpt u ons en onze klanten enorm. Jammer dat we een onvoldoende scoren voor kwaliteit. We doen onze uiterste best om de beste kwaliteit te leveren, de glasstaafjes mix zijn allemaal verschillend, het spijt ons dat u niet de kleur(en) heeft ontvangen die u wenste. Mocht u een volgende keer een specifieke kleur in het assortiment willen, dan zullen we proberen deze kleur expliciet toe te voegen, meld het in dat geval in het commentaar veld bij uw bestelling. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, stuur ons gerust een mailtje, we proberen deze binnen enkele uren te beantwoorden.
Pluspunten
leuke en duidelijke uitleg en filmpjes
Verbeterpuntenben nog niets tegengekomen wat voor verbetering zou moeten zijn
Beste klant, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling voor ons bedrijf in te vullen, hiermee helpt u ons en onze klanten enorm. Uiteraard vinden we het jammer dat we een onvoldoende hebben gescoord voor de prijs. Wij proberen niet de goedkoopste te zijn en zullen dat voor sommige producten die we verkopen ook vast niet zijn, het is voor ons helaas niet mogelijk om te concurreren met de zogenaamde prijsstunters van het internet. Dit omdat wij onze aandacht het liefste in de verkoop van goede producten en service steken, zo maken we regelmatig gratis verkrijgbare filmpjes,handleidingen,project voorbeelden en adviseren we onze klanten via mail en facebook. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mail ons gerust.
Pluspunten
Snelle levering, nette verpakking
Pluspunten
Er is een ruime keuze en de uitleg op de site is goed. Het is prettig om op de hoogte gehouden te worden over de status van bestelling en levering.
VerbeterpuntenArtikelen die niet op voorraad zijn kun je niet vast bestellen en later geleverd krijgen. Als dat zou kunnen zou ik meer bestellen.
Pluspunten
Super snelle levering en duidelijke communicatie
Pluspunten
Snelle levering en goede instructies
We verkopen alles omtrent de leuke hobby van glasfusen via de hotpot in de magnetron, denk hierbij aan de hotpot zelf, starterssets en alle verdere benodigdheden om zelf leuke sierraden te kunnen maken van glas.