Pluspunten
leuke en duidelijke uitleg en filmpjes
Verbeterpuntenben nog niets tegengekomen wat voor verbetering zou moeten zijn
Beste klant, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling voor ons bedrijf in te vullen, hiermee helpt u ons en onze klanten enorm. Uiteraard vinden we het jammer dat we een onvoldoende hebben gescoord voor de prijs. Wij proberen niet de goedkoopste te zijn en zullen dat voor sommige producten die we verkopen ook vast niet zijn, het is voor ons helaas niet mogelijk om te concurreren met de zogenaamde prijsstunters van het internet. Dit omdat wij onze aandacht het liefste in de verkoop van goede producten en service steken, zo maken we regelmatig gratis verkrijgbare filmpjes,handleidingen,project voorbeelden en adviseren we onze klanten via mail en facebook. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mail ons gerust.
Pluspunten
Snelle levering, nette verpakking
Pluspunten
Er is een ruime keuze en de uitleg op de site is goed. Het is prettig om op de hoogte gehouden te worden over de status van bestelling en levering.
VerbeterpuntenArtikelen die niet op voorraad zijn kun je niet vast bestellen en later geleverd krijgen. Als dat zou kunnen zou ik meer bestellen.
Pluspunten
Super snelle levering en duidelijke communicatie
Pluspunten
Snelle levering en goede instructies
Pluspunten
Snelle actie, goede aflevering
Pluspunten
Heel professioneel. Snel levering
VerbeterpuntenMeer aanbieding. Prijzen zijn een beetje duurder dan andere.
Pluspunten
Verbeterpunten- De betaling ging niet zoals het hoorde te gaan. - 8 emails ontvangen op 1 dag... echt teveel
Beste Sandra, Allereerst hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling voor ons bedrijf te schrijven, dit wordt erg gewaardeerd door ons en onze andere klanten. Uiteraard vinden we het erg jammer dat u niet tevreden bent met onze communicatie. Ik ben met u eens dat 8 mails op 1 dag voor een bestelling erg veel is, maar dit is dan ook niet standaard. Standaard wordt bij een bestelling 3 maal gemaild, als eerste ontvangt u een order bevestiging direct na het bestellen, vervolgens ontvangt u een mail bij "in behandeling name", inclusief de factuur, de derde mail is de verzendbevestiging met daarbij de track & trace link. Als echter een betaling mislukt, ontvangt u daar ook mail over, zo vaak als het mis gaat.
Pluspunten
Altijd als ik een vraag heb word deze zeer snel beantwoord De leveringen worden ook heel snel gedaan ik ben van belgie en heb altijd mijn bestelling de dag erna
VerbeterpuntenMss een filmpje over het gebruik van hlas klei En een filmpje over de mallen
Pluspunten
Fijn dat er bij veel producten een kleine gebruiksaanwijzing wordt gegeven. Ook de instructiefilmpjes zijn handig en duidelijk..
prijs is redelijk hoog vergeleken met andere sites
Pluspunten
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid zou een pre zijn.
We verkopen alles omtrent de leuke hobby van glasfusen via de hotpot in de magnetron, denk hierbij aan de hotpot zelf, starterssets en alle verdere benodigdheden om zelf leuke sierraden te kunnen maken van glas.