Pluspunten
Alles was mooi en goed verpakt in het pakket + duidelijke handleiding.
VerbeterpuntenVerzendkosten was een stuk hoger dan wat er eerst werd gezegd op de website. Pas bij de betaling zag ik dat het ineens veel hoger was. Voor kleine bestellingen is het niet de moeite om via website te bestellen door de zeer hoge verzendkosten.
Allereerst hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling voor ons bedrijf in te vullen. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u een andere verzendprijs ziet dan u daadwerkelijk moet betalen, ik heb uw bestelling gecontroleerd en u heeft 11,95 betaald, dit is voor een hotbox starters pakket wat verzonden wordt naar België wel het correcte tarief. Ook heb ik gecontroleerd of de website het correcte tarief laat zien tijdens het bestel proces, dat wordt nu in ieder geval (weer?) correct weergegeven. Onze excuses als u in verwarring bent gebracht door de werking van onze website. Overigens hebben we ook een ander tarief voor producten die door de brievenbus passen, deze is voor België €6, mocht u vragen hebben, mail ons gerus
Pluspunten
Heel snelle levering!!
Pluspunten
Vlot en accuraat!
Pluspunten
zijn altijd beleefd, leveren snel, geven ook via facebook antwoord
Verbeterpuntenheel misschien iets meer voorbeelden maken en iets meer keuze uit glas kleuren
Pluspunten
snel en netjes.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede communicatie et efficient.
Pluspunten
Ben tevreden over dit bedrijf
Pluspunten
Duidelijke artikelomschrijving, goede communicatie en supersnelle levering. Prijs/kwaliteit +++
Pluspunten
Ik had een vraag over de papiertjes op de bodem van de hotpot ik stelde mijn vraag via facebook en ik kreeg meteen antwoord
VerbeterpuntenMss in het starter filmpje zeggen dat het papiertje vruin en zwart word
Pluspunten
Goede keuze, snel & veel kennis/ervaring van en met de producten.
Pluspunten
Fijn dat jullie mallen verkopen. ik ken jullie bedrijf verder niet, dus kan er niet zoveel over zeggen. Ik smelt glas in een glasoventje en niet meer in de Hotpot.Dus verder heb ik niet zoveel te zoeken bij jullie. Sorry.
We verkopen alles omtrent de leuke hobby van glasfusen via de hotpot in de magnetron, denk hierbij aan de hotpot zelf, starterssets en alle verdere benodigdheden om zelf leuke sierraden te kunnen maken van glas.