nee
Beste meneer Claessens, Allereerst hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling in te vullen. Uiteraard betreuren we het dat we voor prijs en kwaliteit een onvoldoende hebben ontvangen, u heeft twee afzonderlijke bestellingen gedaan welke wij hebben samengevoegd in 1 pakket en de daardoor vrijgekomen 7,95 verzendkosten zijn teruggestort op uw rekening, ik had gehoopt dat u dat zou waarderen, maar misschien was dat niet uw bedoeling en had u liever twee pakketten ontvangen, in dat geval mijn excuses. U zou ons enorm helpen als u ons (per mail:[email protected]) kunt vertellen waarom u ontevreden bent.
Pluspunten
Snelle levering en direct antwoord op je vragen.
VerbeterpuntenMisschien uitbreiden met meer glas. Ook al is dit lastig omdat veel glas uit het buitenland komt.
Pluspunten
Snelle en keurige levering, leuke site met veel handige instructiefilmpjes.
VerbeterpuntenTip: het twitter-profiel-plaatje vervangen door een ander, in het klein op een telefoon bijv. komt het niet tot zijn recht vind ik...
Pluspunten
Snelle reactie, en er wordt mee gedacht over oplossingen
Pluspunten
Bij de artikelen werd informatie geleverd hoe ze te gebruiken. Aangezien ik deze voor het eerst heb besteld was ik daar erg blij mee.
VerbeterpuntenDe prijs van het kneedglas leek me erg hoog.
Beste klant, Allereerst hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling in te vullen, deze helpen ons en onze klanten enorm. ter informatie: Wij zijn afhankelijk van de prijzen die de leverancier hiervoor vraagt, bij mijn weten is er maar 1 leverancier van dit product en betaald elke wederverkoper dezelfde prijs, gezien het feit dat wij op dit product een kleine marge hebben vind ik het moeilijk voor te stellen dat het ergens anders (veel) goedkoper is. Mocht dat wel zo zijn zou u ons dat via een mailtje willen vertellen? Natuurlijk zijn we wel heel blij dat u ondanks onze (hoge?) prijs toch voor ons heeft gekozen als webwinkel.
Pluspunten
Overzichtelijke en duidelijke info op website. Zeer snelle levering. Een aanrader!
Pluspunten
Er ontbrak een onderdeel in het hotpotpakket. Na n mailtje volgde snel n respons, en het onderdeel lag de volgende dag in de bus. Bedankt!!
Pluspunten
Goede sortering.
VerbeterpuntenEén enkele bestelling, dus nog geen punten of tips.
Pluspunten
Goeie service en snelle verzending. Ik ben als beginner van deze hobby heel blij met alle tips en tricks die op de site te vinden zijn en ze reageren snel en professioneel op mijn (beginners) vragen via facebook maar ook via de mail. Bedankt voor het voor mij nog leuker maken van deze hobby en tot snel !!
Verbeterpuntengeen - alles zo houden !!
Pluspunten
Zeer snelle levering en vraag/antwoord
VerbeterpuntenIk vind het persoonlijk erg handig als iemand ook telefonisch bereikbaar is.
Pluspunten
Status updat van de bestelling word netjes gemeld, en pakketje was netjes en snel geleverd
Pluspunten
Duidelijke website, snelle correcte levering
1 van de ringen was verkreukeld
weet ik niet
Pluspunten
Deze week mijn eerste aankoop hier gedaan, is me uitstekend bevallen: goede site, duidelijke informatie, snelle levering. De clip oorbellen zagen er op de foto al erg mooi uit, maar in het echt zijn ze nóg veel mooier. Dat geeft vertrouwen.
VerbeterpuntenKan ik nog geen oordeel over geven.
Pluspunten
DUIDELIJKHEID
We verkopen alles omtrent de leuke hobby van glasfusen via de hotpot in de magnetron, denk hierbij aan de hotpot zelf, starterssets en alle verdere benodigdheden om zelf leuke sierraden te kunnen maken van glas.