Slles werd dirwct geleverd

Heb slechts een kleinigheid (kantaaldraad) besteld

Zie biven

Keurig op tijd Bravo

Leuk

Bestelling snel binnen.

Prima workshop gehad en fijne webshop

Gisteren een fijne workshop gehad met prima begeleiding, veel tips en een fijne sfeer. Heel erg de moeite waard, ook gezien de prijs. Daarvoor al wat gereedschappen en materiaal besteld via de webshop. Veel keus, goede prijzen en snelle en correcte levering.

Snel :-)

Overzichtelijk om te bestellen Snel Goed verpakt

Goeie ervaring en snel geleverd Kleine probleempjes worden niet opgelost maar bij de koper neergelegd jammer

Levering keurig op tijd.

Een nieuwe hobby ontdekt

Fantastic service

Was very pleased with the service of the shop. They answered all my questions in WhatsApp, quickly and very helpful. Delivery to Cyprus was fast, took only a week. Highly recomended!

Alles is in orde!

Mijn bestelling is goed toegekomen, alle goed verpakt, bedankt!

Gewoon goed

Niks op aan te merken

Another chinese business

They tricked me..again.. thinking it was a good product but hopefully from now on a save my money and buy only from well known shops...

Glasheldere start

Na veel met hout te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging, glas in lood en tiffany boeide me al langer, en na het stoppen hiervan van een dorpsgenoot mooie materialen kunnen overnemen om te starten, verschillende boekwerken aangeschaft en in een stond ook het glasfusen, ook mijn vrouw vondt dit een apart item, en zo ben ik ook begonnen aan glasfusing met de Hotpot om te kijken hoe dit bevalt, om daarna bij de Hotpot misschien een klein glasoventje aan te schaffen, wie zal het zeggen,....inspiratie genoeg..

Alles in 1. Prachtig pakket, goed verzorgt.

Het is voor de eerste keer dat ik iets bij jullie bestel. Het ziet er erg goed uit. Jullie hebben aan van alles gedacht om zo'n pakket samen te stellen. Het had handig geweest als er gelijk een paar hangertjes bij zitten voor een ring of een pedal of een ketting of koord. Dan was het helemaal compleet.

En artikel zoals beloofd.

Prima levering !

Geen klachten ! Alles op tijd en compleet !

Goede ervaring

Snel en goed

Als beginner en snel wou beginnen had ik mijn artikelen heel snel

Er wordt heel snel gereageerd op een vraag via WhatsApp. De bestelling was met zorg ingepakt en heel snel geleverd. Top!

Gozdz service en snelle levering .

Bestelling is snel binnen en alles was netjes verpakt .

Goede service snelle levering

Precies wat ik bedoelde op de afbeelding te zien. Na een dag al binnen, top

mooie site uitstekende producten

Tangen besteld. Goede kwaliteit.

Snelle accurate afhandeling

Er zijn veel mooie en functionele onderdelen te koop voor een schappelijke prijs. Firma doet wat het belooft.

stipt bij levering, correcte uitleg, leuke en leerrijke video's

Door het bekijken van één van hun video's kreeg ik zin om er ook aan te beginnen. Ondertussen heb ik al veel leuke juwelen kunnen ontwerpen. De inspiratie om nieuwe creaties te maken is oneindig!

Over HotPotShop.nl

We verkopen alles omtrent de leuke hobby van glasfusen via de hotpot in de magnetron, denk hierbij aan de hotpot zelf, starterssets en alle verdere benodigdheden om zelf leuke sierraden te kunnen maken van glas.