Snel en goed

Vaak binnen 24 geleverd. Uitgebreid assortiment. Youtube filmpjes!

Goed assortiment, snelle afhandeling bestelling.

Precies zoals een webshop hoort te zijn.

Super en snel

Correcte levering

Snelle reactie op vraag, en snel geleverd in Zweden

Er was iets fout gegaan met het aanmaken van een account. Kreeg snel een vriendelijke en duidelijke reactie en was snel opgelost. Tevens had ik binnen 4 dagen mijn bestelde starters hotpot. Iets dat supersnel is voor Zweedse begrippen. :-). En nu maar oefenen met hulp van de duidelijke filmpjes!

supergoed en snel

bezorging snel ontvangen en goedkoop ook nog, top.

Tevreden klant

Vriendelijk, verzorgd, betrouwbaar, behulpzaam.

All OK

Excellent item

Gedaan wat ze beloofd hadden.

Zal er zeker aan denken bij een volgende bestelling.

Goede prijs en snelle levering.

Kompleet pakket, kon meteen aan de slag . De filmpjes zijn ook goed ,duidelijke uitleg.

Snelle en correcte afhandeling

Snelle afhandeling en goede kwaliteit bestelde artikelen

correcte leveringen met de juiste spullen.

Correct bedrijf. Uitleg voor een leek waarom het belangrijk is om een bepaalde glassoort te gebruiken ontbreekt. Eigen ervaring met andere glassoorten leveren fletse eindproducten op.

Goede producten

Snel thuis. Voldoet aan de verwachting.

Leuk teamwork, echte toppers!

Had een leuke workshop gedaan met m'n nichtje en was leuk om te zien en horen wat er allemaal kon. Het ging kriebelen en daarna op marktplaats een tweedehands magnetron voor 5 euro gescoord om mee aan de gang te gaan. Na wat snuffelen op de site van alles besteld en dat was erg netjes en goed geordend ingepakt. Alles kwam keurig mooi heel aan, erg fijn, bedankt!

altijd goed

Altijd snel en perfect geleverd.

Producten zijn binnen een dag geleverd. Goede kwaliteit.

Aanrader

Bestelling wordt goed afgeleverd, mooie producten, goed prijs/ kwaliteit verhouding, goede service

Gekregen wat ik besteld heb, netjes verpakt en snel geleverd .

Snel geleverd en heel leuk pakket

De volgende dag was mijn bestelde pakket met de Hotpot maxi binnen. Alles goed verpakt en hele leuke dingen inbegrepen om te beginnen met fusen. Zal zeker weer eens bestellen want het is best verslavend zo'n Hotpot.

Alles top!

Goede site, meteen bevestiging van mijn bestelling. Snelle levering en alles in orde. Dus top!

Toppie

Snelle service, directe communicatie via WhatsApp

Fast delivery. I will gladly order again

Fast delivery. I will gladly order

Prima. Snelle levering

Nvt

Ik had de startersbox gekocht en kon gelijk beginnen dus dat is heel fijn eraan. Ik ga zeker nog meer dingen bestellen om nog leukere en mooiere dingen te kunnen maken. Dus een top product om met deze hobby te kunnen beginnen.

Vlotte service

Prima, zoals je mag verwachten, vlot op de post, goede communicatie.

Over HotPotShop.nl

We verkopen alles omtrent de leuke hobby van glasfusen via de hotpot in de magnetron, denk hierbij aan de hotpot zelf, starterssets en alle verdere benodigdheden om zelf leuke sierraden te kunnen maken van glas.