Top klantenservice

Snelle reactie klantenservice en supervriendelijk. Items zijn goed verpakt. Overzichtelijke website. Absolute aanrader!!

Snel, betrouwbaar, accuraat

Snelle bezorging.

Snelle bezorging en product zoals op de afbeelding.

Een goede service

Silvester geeft goede service en raad. De YouTube instructiefilmpjes zijn geweldig. Helaas zijn niet alle producten te leveren maar dat kan tijdelijk zijn.

Goede ervaring

Ze reageren snel als ik iets vraag over de hotpot.

De kwaliteit blijft over de jaren heen.

Zelfs in het buitenland geniet ik van mijn 2 hotpotten en bezoek regelmatig de site voor advies.

Goede service en snel

Blij met mijn producten, was ook snel in huis . Bestel zeker vaker . Dank u

Ik heb het pakket laten sturen naar vriendinnen in NL omdat ik zelf op Curaçao woon. Zij hebben het gecontroleerd en alles zit erin. Heb zelf de producten nog niet in huis. Maar toch een 8!

Een geweldige ervaring met online bestelling

Producten met een prima prijs en kwaliteitsverhouding en snelle levering .

Supersnelle bezorging

Mijn bestelling werd de volgende dag bezorgd. Alles was enorm goed verpakt en onbeschadigd. Ook kon ik via whatsapp de nodige vragen stellen en kreeg dezelfde dag een duidelijk antwoord. In één woord fantastische service.

Super service

Super service en heel snel met leveren. Denkt creatief mee bij het zieken naar oplossingen voor een probleem.

De beste winkel voor glasfusing

Goede adviezen, snelle levering, helaas niet het grootste assortiment. Maar zeer tevreden!

levering etc was prima

Goede service en tevreden met producten en de afhandeling.

Supel

Snel in huis en netjes verpakt

Niets ontvangen

Geen betrouwbare winkel in mijn ogen. Advies bestel elders.

Snelle levering en reageert erg snel als u een vraag heeft

Enigste minpunt,dat de levering naar België duur is,verder perfect

Snelle goede levering prima verpakt

DHL duurde wat langer dan gedacht maar de levering werd door Hotspot vlot opgepakt en werd vakkundig op de hoogte gehouden van de stand van de order.

snelle en goede levering

alles was snel en top geregeld. Ook de informatie over de voortgang en levering.

Helemaal top, snel geantwoord op mijn vraag, bestelling ook vlot en goed geleverd

Gekregen wat ik besteld had.

Normaal snelle levering nu vanwege sinterklaasdrukte aan de late kant

Producten keurig afgeleverd en niet duur

Ik kende het bedrijf niet, maar vond het via Google. De prijs voor een hobby kniptang voor mozaiek was lager dan bij vele andere webshops. De verzending verliep prima. Volgende keer bestel ik hier weer als ik iets nodig heb.

Goede materialen, snelle levering

Alles was op voorraad, snel geleverd.

Volgende dag al in huis, goede prijs kwaliteit

Over HotPotShop.nl

We verkopen alles omtrent de leuke hobby van glasfusen via de hotpot in de magnetron, denk hierbij aan de hotpot zelf, starterssets en alle verdere benodigdheden om zelf leuke sierraden te kunnen maken van glas.