betaalbaar, snel bezorgd en goede communicatie

Betaalbaar, snel bezorgd en je wordt goed op de hoogte gehouden na de aankoop

Heel erg tevreden

snelle levering .super .dank juli wel .straks als de club weer begint kan ik weer dingen in de oven maken .bij j mij in de magnetron lukt het niet met het potje en de steentjes dus maar wachten .

Goede levering, op tijd. Product goed ingepakt.

Snel en vriendelijk

Na het eerste contact is er telkens een vriendelijk woord, goede oplossing voor div. werkzaamheden en altijd laten blijken dat de klant ten alle tijden zelf beslist om mee te gaan in voorstellen van HotPotSHOP.nl

Snelle en goede levering

Op tijd binnen gehad, het was een verjaardagscadeau je prima

Heel vriendelijk en snelle reacties en service. Foutje in mail adres van mijn kant werd snel opgelost. Communicatie was snel en vriendelijk. Product op tijd opgestuurd en voldeed aan de plaatjes en verwachtingen.

Top !!

Snelle verzending, en het product zoals ik het verwachte

Snelle levering en goed materiaal

Ik heb het starterpakket en wat extra dingen gekocht. Dit was ruim voldoende om lekker mee aan de slag te gaan. De snelle levering was zeker fijn toen ik voor wat ik wilde maken een bepaalde tang nodig bleek te hebben. Doordat deze snel geleverd werd kon ik lekker door. Wel jammer dat ik daar extra bezorgkosten voor moest betalen.

Het is goed

Ik ben tevreden

Heel tevreden

Fijne webshop en via fb direct goed en vriendelijk contact. Heel behulpzaam en duidelijk advies. Ik zal in de toekomst zeker vaker een bestelling plaatsen.

Mooie producten en snelle levering

Door de duidelijke YouTube filmpjes heb ik mijn hobby sieradenmaken uitgebreid met glasfusing. Wel mis ik een duidelijk beeld welk artikel ut de webshop ik nodig heb om een tunnel te creëren in mijn hangers.

Helemaal top tot in detail!

Bestelling doen is eenvoudig, communicatie om de bestelling heen is helemaal helder, aflevering ging supersnel. Artikelen waren echt keurig verpakt, voorzien van pakbon. ik was echt onder de indruk, daar kunnen veel bedrijven wat van leren!

Duidelijk en snel

Ik ben blij met de snelle levering.

snelle keurige levering

Heb de Hotbox v2 binnen gekregen, ga hier snel mee aan de slag. Vind het wel jammer dat de folder niet in het nederlands is.

Netjes en snel geleverd

Super goed

Product gekregen zoals omschreven

prima, makkelijk online winkelen. Snelle bevestiging voor de verzending.

Bestelling

Eindelijk eens een bedrijf waar je van kan uitgaan dat als je iets besteld het ook binnen 2 dagen wordt geleverd. Helemaal TOP.

Snel verstuurd en overzichtelijke webshop

Ik heb al vaker hier besteld en gaat altijd goed. Snelle service en goed verpakt. Tip voor hotpotshop: lever niet meer met PostNL. Maandag besteld en nog niet binnen...

goede service, persoonlijke contact

Het contact verliep makkelijk, snel, correct en toch persoonlijk. Mooi assortiment en goed advies.

Vriendelijke en kwalitatief goede service

Altijd een prettig contact. Voor vragen wordt de tijd genomen met antwoorden.

Gewoon goed

Snelle levering en reactie bij vragen.

Goed en snel verzending

Alles wat ik nodig had was te vinden. De glas was goed in de doos ingepakt, en de zending kwam op tijd aan.

Snel en goed

Goed en snel

Over HotPotShop.nl

We verkopen alles omtrent de leuke hobby van glasfusen via de hotpot in de magnetron, denk hierbij aan de hotpot zelf, starterssets en alle verdere benodigdheden om zelf leuke sierraden te kunnen maken van glas.