Laden reviews...
18 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen prijzen doorgaans Amigo Promotion om duidelijke en tijdige communicatie, betrouwbare levering en kwalitatieve promotiematerialen. Klanten noemen de vriendelijke en professionele service die prettig werkt. De feedback laat een betrouwbare partner zien die ontwerp en levering met zorg afhandelt. Over het algemeen is de tevredenheid hoog en komt herhaalwerk vaak voor.
Leuk contact en men denkt goed mee. Aflevering keurig voor de afgesproken datum. Wij zijn erg blij met onze gepersonaliseerde happy socks!
9 December 2020
Klaas Bijlsma
Sint Annaparochie
Wij hebben sokken laten maken voor onze snackbar. Tijdens het ontwerpen werd er al erg geduldig meegedacht en snel geschakeld. We wilden de sokken voor een bepaalde datum hebben en ze hebben er alles aan gedaan om daar voor te zorgen! Wij zijn erg tevreden!
7 December 2020
Kyra
Bergambacht
Ik vond het een super fijne samenwerking met Amigo Promotions. Ze reageren snel en denken met je mee. Super creatieve ideeen hebben ze!
4 December 2020
Angeline
Harmelen
De afhandeling van de bestelling was vlot en vlekkeloos. En wat een heerlijk zachte sokken!
26 October 2020
Mirjam
Rotterdam
fijne partij om mee samen te werken, snelle reactie op vragen en veel geduld om er iets moois van te maken.
22 September 2020
John
Bleiswijk
Ik had met spoed bedrukte slaapmaskers nodig. Dit samen met een nogal lastig te bedrukken logo, maakte dit nogal een uitdaging. Dankzij de goede en snelle service van Amigo (Chantal) hebben we het toch voor elkaar gekregen binnen de tijd en met een kwalitatief resultaat.
21 September 2020
Sharon Loomans
EIndhoven
Amigo komt altijd met leuke ideen als ik erom vraag, denken goed mee in lijn van ons bedrijf. Indien het mogelijk is is de levering snel en goed. En als het niet goed is lossen ze het ook snel en correct weer op.
6 July 2020
Corien Dijkstra
Meppel
Ik was op zoek naar custom made happy socks. Deze zijn inmiddels al door veel klanten in ontvangst genomen. We hebben er erg leuke reactie op gekregen. Daarnaast ben ik heel tevreden over jullie hulp en de snelheid van leveren.
1 July 2020
Ellen
Hattem
Ik werk graag samen met Amigo. Ze denken met je mee, bieden leuke producten tegen mooie prijzen.
1 July 2020
Marja
Nijkerk
Vanwege de Corona en dus het uitblijven van PV activiteiten zochten we naar een attentie voor onze leden. Chantal heeft hierin goed meegedacht en samen zijn we tot een erg leuke attentie gekomen. Inmiddels zijn we aan het uitdelen en ontvangen we alleen maar goede reacties van onze PV-leden. De spijker op z'n kop. Dank voor deze mooie samenwerking Chantal! Hartelijke groet, Ilona Venema-Brons, namens Personeelsvereniging FrieslandCampina Ingredients Beilen
30 June 2020
Ilona
Beilen
Super fijn om een vast contact persoon te hebben die meteen begrijpt wat ik bedoel en dat wat er in mijn hoofd zit ook daadwerkelijk als eindproduct eind komt. Ook het meedenken en de gehele begeleiding en service is een waardevolle ervaring.
14 May 2020
Mirelle
Bergschenhoek
In deze uitzonderlijke omstandigheden wouden we onze medewerkers bedanken voor hun begrip en geduld. Een korte en krachtige chocoladeboodschap was de oplossing. Janick heeft me goed en snel geholpen, uitstekende oplossingen aangeboden en gezorgd voor een snelle levering! TOP.
4 May 2020
Jaimy Debeuf
Desselgem, België
Het proces van offerte, personaliseren, bedrukken en leveren ging zeer gemakkelijk en snel. Al met al een perfecte service met een perfect geleverde producten. Zeker voor herhaling vatbaar.
24 April 2020
Matteo
Zwolle
Amigo Promotions heeft in een korte doorlooptijd hele mooie 'Happy Socks' met ons eigen design geleverd! Ze hebben ons erg goed en snel geholpen met het maken van het design, zodat we op tijd de sokken binnen zouden hebben. We zijn erg tevreden over het eindresultaat!
3 December 2019
Renee
Harmelen
Goed geholpen en zijn geduldig.
31 May 2019
Renske
Groningen
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering! Ook nadat er een fout in de levering zat snel en adequaat opgelost. Meer dan tevreden!
J.
Utrecht
Christine
Amsterdam
Pluspunten
Persoonlijke benadering. Bedrijf denkt mee in manieren waarop wij ons kunnen onderscheiden. Zorgvuldig en precies.
Hiab Benelux
Meppel
Pluspunten
Vriendelijke mensen. Flexibel en snelle service.
Verbeterpuntennvt
Vivien, Pon IT
Leusden
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle service
Ingrid Even Zorggroep Sint Maarten
Denekamp
Pluspunten
Snelle reactie per mail. Vriendelijke medewerker.
VerbeterpuntenFactuur incorrect.
Anita / Nouryon
Arnhem
Pluspunten
snel en accuraat meedenken klantgericht
Gaby Urbanus / FormFit
Naaldwijk
Pluspunten
Snelle en persoonlijke reactie. Heb ik zeer op prijs gesteld.
Liesbeth
IJmuiden
Nouryon
Arnhem
Pluspunten
Vriendelijk, snel, meedenkend en goede kwaliteit producten.
29 November 2018
anoniem