Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ledjes bestelt en goede levering
24 October 2022
Aldert
Vlissingen
Mooi assortiment, redelijke prijzen en vooral reële verzendkosten.
23 October 2022
Simon Meurs
Schaijk
Mijn bestelling netjes gekregen. Duidelijke informatie via meerdere e-mails. Niks negatiefs te melden.
2 October 2022
Jens
Heerlen
Eenvoudig bestellen betalen,en een snelle levering van nieuwe Elco,s voor mijn koelbox. Werkt weer perfect.
25 September 2022
Aad
Hazerswoude
Na een probleem te hebben voor gelegd kreeg ik een onderdeel toegestuurd om het op te lossen zonder dat er kosten in rekening zijn gebracht. Geweldige service waarvoor mijn dank.
6 September 2022
Johan Wolbink
HARDENBERG
Altijd goede ervaringen mee gehad, had eens een eigenaardigheidje in mijn bestelling en kreeg direct een belletje, vriendelijke snelle service. Prijzen zijn bijna altijd vele malen beter dan andere websites.
4 September 2022
Rutger
Gouda
29 August 2022
Floris
Benschop
Ik kon alle nodige dingen makkelijk vinden in de webshop voor een vriendelijk prijsje en werd gebeld dat de bestelling 1 dagje later kwam. Goed verpakt en duidelijk gelabeld. Ik ben heel erg tevreden en zal hier zeker weer bestellen!
23 August 2022
Tamara
Utrecht
Snelle levering. Alleen hoge verzendkosten bij kleine artikelen.
21 August 2022
Gewoon snel geleverd
8 August 2022
Jan
Alkmaar
een super geweldig bedrijf, wat service en persoonlijk contact hoog in het vaandel heb staan in een woord geweldig
31 July 2022
Alles in orde
26 July 2022
Niels
Zwolle
Besteld en dag nadien al in brievenbus
24 July 2022
Jean-Yves DE VOS
RONSE
Snelle levering en zorgvuldig ingepakt
19 July 2022
alles ok
27 June 2022
Hauman Gust
Rekem
Goed verpakt en snelle levering
26 June 2022
Theo
Deurne
Veel aanbod in electronica.
19 June 2022
Erik
Almere
pro-actief, fijne communicatie
9 June 2022
Jan
Loosdrecht
Martoparts, van Marja en Toon. Hun verhaal staat op de website, leuk om te lezen. Ondanks de kleine operatie versturen ze net zo snel als de professionele webshops en is de verpakking super. Ik had wat klein spul nodig voor een projectje (weerstanden, transistors, ledjes, etc.) en waar je op de bekendere sites voor Arduino meteen veel geld kwijt kunt zijn, kun je bij Martoparts PER STUK kleine onderdelen kopen voor weinig geld. Voor 20 euro heb ik meer dan genoeg materiaal om lange tijd vooruit te kunnen. Bestel in de toekomst graag weer bij ze.
6 June 2022
Dennis
Weesp
De website is overzichtelijk en bestellen gaat heel simpel. De leds werden de volgende dag al geleverd.
31 May 2022
Midas
Holsloot
Eigenaar met passie voor zijn werk (vandaag bijna niet meer te vinden) Stuurde zelf demo onderdelen gratis om te meeten zonder vraag voor. Voorbeeld van hoe en web winkel klanten kan benaderen. Bedankt
19 May 2022
neno
Ridderkerk
Ruim aanbod en super snel geleverd.
11 May 2022
Sjef