uitstekend!

snelle levering en heel betaalbaar.

Probleempje bij de bestelling gehad. Fff telefoontje en soepel opgelost.

Gewoon keurig netjes

Snel geleverd en goede kwaliteit

Mooi assortiment en kennis van zaken. Snel geleverd ook, zeker eens gaan kijken.

Goed zoals altijd!

Goed, snel en compleet. Top!

Vlot en juist geleverd

Heldere website. Gemakkelijk besteld en afgerekend. Er is meteen te zien of het product op voorraad is, zodat snelle levering mogelijk is.

Goede en vlotte levering.

Mijn goederen waren snel en goed verpakt verstuurd en zijn van goede kwaliteit.

Heel goed.

Alles snel verzonden en zeer netjes verpakt.

Netjes verpakt, snel bezorgd en duidelijke informatie

diodes, resistors en een transistor gekocht. Snel bezorgd en de boel was goed en veilig verpakt. Zal hier zeker nog eens iets bestellen.

Zeer snelle levering, perfect.

Snel en vriendelijk!

Snel en vriendelijk!

Snelle respons, goede prijs en perfect product

Prima leverancier, kom zeker terug.

uitstekend

Snelle levering, zal er zeker vaker bestellen.

Goed en vlot geholpen.

Het eind van de middag een paar onderdelen besteld en de volgende dag al in huis. En voor een hele schappelijke prijs.

Verrassend voordelig

Zoals vele anderen ook al zeiden: Lage verzendkosten en prijzen. Onderdelen waren de volgende dag, keurig verpakt, al geleverd. Ik weet nu waar ik voor m'n onderdelen terecht kan.

Snelle service, lage verzendkosten

Helemaal tevreden.

goede ervaring

Goed geinformeerd over de bestelling ,brievenbus verzending wat ik ondersteun indien mogelijk .

Top ervaring

Ik heb voor school arduino onderdelen nodig. Ik zocht er op internet naar. Ik kwam zo bij Martoparts. Er is een groot aanbod en de producten zijn redelijk goedkoop. Als ik spullen uit China koop, dan is het nóg goedkoper, maar dan moet ik er wel 4 weken op wachten. Dat hoefde nu niet! Bij Martoparts kan je voor een goede prijs snel bestellen. Ik had mijn bestelling binnen 2 dagen binnen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb Martoparts.nl inmiddels op mijn bladwijzerbalk gezet.

MARTOPARTS FOR EVER!

Kopen bij Martoparts is kopen met gemak. Een overzichtelijke website met intuïtieve bediening, afrekenen zonder irrelevante gegevens te hoeven invullen, geen irritant gedoe met wachtwoorden en zo, en op de koop toe alle componenten ook nog eens vlot geleverd. Martoparts for ever!

Accuraat en op tijd

Goede ervaring.

Super service, snel geleverd. Geweldige prijs!

Ik had maar een paar onderdelen nodig om een reparatie uit te voeren. Om 16u besteld en ze lagen de volgende dag al op de deurmat. Respect!

snel en goed geleverd

prima geleverd

Top service!

Pakket was zoek bij PostNL. Martoparts stuurde me de elco's opnieuw zonder extra kosten. Die kwamen zoals je van briefpost zou verwachten wel gewoon binnen twee dagen binnen. Uitstekend service dus.

Dorpsstraat 37

4569 AG Graauw