Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent snelle service en vriendelijke klantenservice. Klanten waarderen snelle antwoorden en duidelijke communicatie. Leveringen worden als betrouwbaar en snel beschreven, en producten voldoen aan de verwachtingen. Over het geheel genomen is de ervaring zeer positief met nadruk op snelheid en servicekwaliteit.
7 August 2025
Annette
Almere
Mijn ervaring is uiterst positief en een aanrader voor eenieder
3 August 2025
George
Doesburg
Ben super geholpen,pakketje was door fout van post nl blijven liggen op het postkantoor. Mevrouw Bakker heeft er alles aan gedaan, om het zo snel mogelijk op te lossen.
15 July 2025
Dinie
's-Heerenberg
snelle info bij vragen en vriendelijke klantenservice
15 June 2025
anoniem
Breda
De levering van mijn boek is zeer correct en vlug verlopen. Bedankt hiervoor..
10 June 2025
Martine
Gavere
Snelke leverinf!
6 June 2025
Denise
Almere
Ik kreeg snel antwoord op al mijn vragen. Goede producten en snelle en fijne communicatie en service!
5 June 2025
Ans
Warnsveld
Perfect en snel
24 May 2025
Wilbert
Dieren
Thank you very much for sending me help against the back pain , means: my ALLEVI8 arrived. Have a good day!!! I´ll recommend you with joy.
5 May 2025
2800 Mechelen
17 April 2025
Ronald
Wanneperveen
Snel geleverd. Fijne update over de status van de bestelling Snelle levering
25 March 2025
Mas
Zaandam
Netjes geïnformeerd via mail dat het product wat later zou komen met de reden. Zouden meer bedrijven moeten doen, bedankt hiervoor
20 March 2025
Janny
Oldebroek
:)) x
Probleem met levering gehad. Maar er werd contact opgenomen met mij, daarmee betere indruk
13 March 2025
Gaudia
Nieuwegein
Lieve Gaudia, we hebben je op 5 maart een mail gestuurd over het boek dat je bestelde en dat niet meer leverbaar is. We wachten op een nieuwe editie. Ik heb je net weer een mail gestuurd. Misschien komen ze in je spam terecht.
Laat je even weten of je de mail hebt ontvangen?
Warme groet, Liz - Bliz Wellness
Snelle verzending, fijne aflevering, zoo blij met Siberian Fir.
28 February 2025
Sjuul
Assen
Fijn om te horen, Sjuul!
zelfs verzending naar Spanje gaat snel en goed.
28 February 2025
carola
bigastro
Super om te horen, Carola. Dank je wel!
Prima!!!
Snelle en goede service
17 February 2025
Maria
Mechelen
Dank u wel, Maria voor het shoppen bij ons en fijn dat u zo tevreden bent!
Goed, snel en betrouwbaar
31 January 2025
Hans
Siddeburen
Besteld, goed verpakt, verzonden en geleverd binnen 2 dagen.
11 January 2025
Richard
Gelderland
Super snelle levering
3 January 2025
Randy
Terschelling
Dank je wel Randy. Daar doen we het voor!
Je vous recommande ce filtre a eau. Il est efficace, beau et il a surtout sa place dans chaque ménage. L eau a un bon goût et même les chats se régalent. Enfin de l eau de qualité au cœur de Bruxelles
31 December 2024
Muriel
Brussels
Dear Muriel, I'm so happy you are content with your water filter. Very smart to filter your water ;) Hope you enjoy it for many years!
Makkelijke site, snel geleverd. Prima!!
31 December 2024
Bernie
Emmeloord
Ik ben erg blij met de service van Bliz Welness. Allereerst ben ik blij met de aankoop van de EMF safe card: een vernuftige tool die straling neutraliseert en je eigen interne fysiologie weer in balans brengt. Ten tweede was er toon van betrokkenheid en snelle service. Een mooi voorbeeld van hoe het wel hoort!
9 November 2024
Roel Stupers
Hillegom
Heel fijn om te horen, Roel! Veel plezier van je EMF Health Card en graag tot een volgende keer!
Supersnel en keurig verpakt geleverd0
7 October 2024
Gerrie
Wierden
Ah, fijn Gerrie om te horen. Dank je wel!
Branch
Retail, E-Commerce