De EMF Health Card werd keurig op tijd bezorgd. Ik gebruik deze kaart nu bijna 2 weken en wat een verschil merk ik! De kaart gaat overal mee naar toe. Mijn energie level is verhoogd en ik kan mij beter focussen en concentreren. Als ik de kant boven leg die er voor zorgt dat je rustig wordt dan word ik ook daadwerkelijk rustiger. Mijn moeder heb ik de EMF Health Card cadeau gedaan in de hoop dat zij hier ook baat bij heeft en tevens een positief effect heeft op mijn neefje die een stuiterende druktemaker is. Dus mijn advies is om zo snel mogelijk deze kaart aan te schaffen en voor je te laten werken. Wel jammer dat de aanbieding niet meer geldig is (€70 ipv €82,50).
Super Monique! Dat is toch waardevol wat je uit zo'n kaart haalt ;)
Snelle levering en goede info versctrekking
Goede communicatie. Zeker zal ik nog een keer gebruik maken.
Dit was de eerste bestelling bij Bliz. Ik werd netjes op de hoogte gehouden. Kwam ook goed verpakt aan. Dus ga vast vaker bestellen.
Goed om te horen!
Snel ontvangen. Prima verpakt. Top.
Snel en goed verpakt bezorgd. Nog geen gebruik gemaakt van het product.
Product snel en netjes geleverd. Werkt zoals verwacht.
Top en meedenkend
Ik had mijn bestelling eerder verwacht en ik kreeg steeds mails dat het weer een dag later zou komen. Ik moest een e-mail sturen en toen pas kreek ik te horen dat niet alles op voorraad was. Ik had dar eerder willen horen, kan gebeuren maar heel blij met de producten die ik had besteld ga ik weer van hun bestellen :)
Het product wat ik besteld heb is goed ontvangen, je werd goed op de hoogte gehouden met de aflevering
Het water is heerlijk uit de water zero.
Heel fijn om te horen!
Gewoon super, zoontje had koorts heb op advies een rolletje gemaakt tegen koorts binnen 20 min was het ineens gewoon klaar en voelde hij zich weer helemaal goed, deze nacht heeft hij ook geweldig geslapen wij allemaal zelfs de aller kleintse weinig last van gehad heerlijk doet echt wonderen ga zeker meer verschillende halen voor thuis gebruik.
Wij verkopen magie :))! Fantastisch om te horen, Bo. With love from nature ;)
Het sieraad voldoet aan mijn verwachting. En werd heel snel geleverd. Ik ga iemand heel blij maken met dit cadeau.
Op de website gevonden wat ik nodig had en met de doterra flesjes weet je gewoon wat je krijgt!
Zo is het, Marleen. Oliën die doen wat ze behoren te doen. Je gunt het iedereen om zo'n EHBO-setje in huis te hebben ;)
het werd snel geleverd
Wat n goede bediening Vrijdag’s besteld de volgende dag al binnen Voor mij was dit de eerste bestelling Ga zo door geweldig
Dat doen we zeker! Ik hoop dat het product bevalt. Graag tot ziens weer bij Bliz Wellness!
Olien ware netjes verpakt met een algemeen foldertje. Had graag gezien dat er wat meer specifieke informatie over de olien zelf bij zou zitten. Gebruik hiervan en eventuele mixen hiervan
Hi Yvonne, ik zou er het liefst het hele internet mee vol schrijven, maar de wetgeving verhindert dat helaas. De beste informatie vind je op sites van onafhankelijke doktoren zoals Dr Eric Zielinski. Verder raden wij het boek Modern Essentials aan. Hoop dat je er veel plezier van hebt!
Betrouwbaar!
Original review
Betrouwbaar!
Het kwam snel en ik hoefde niet thuis te zijn. Bedankt.
Darmklachten, hoofdpijn, extra licht in het hoofd..drrag het even niet meer op mijn lichaam, Aanbeveling is persoonlijk,misschien moet ik nog wennen, ik ben extra gevoelig
Beste Angela, dank je wel voor je review. De klachten die je noemt, zijn zuiveringsklachten, dus dat kan zeker betekenen dat de EMF Card voor je werkt. Je geeft aan dat je extra gevoelig bent. Ik zou je dan aanraden om de card niet OP je lichaam te gebruiken, maar bijvoorbeeld 1 of 1,5 meter van je af te plaatsen. Kijk eens of de klachten dan verminderen. Ik vind het jammer dat je ons met een 4 beoordeelt, omdat de card duidelijk voor je werkt. Maar omdat jij bovenmatig gevoelig bent, moet je even het juiste gebruik vinden. En als je ons wel zou aanbevelen, dan kunnen anderen ook de werking van onze producten benutten :) Ik hoop dus dat je je review wilt herzien en ik hoor graag of het helpt om de card meer op afstand te houden.
Op zoek naar een bepaalde geur die uitverkocht bleek, heb ik zeer goed advies gekregen. Ik heb nu een mooie krachtige diffuser in huis en naast de bestelde olie zaten er nog andere geur-cadeautjes bij. Ik ben fan!
Fantastisch om te horen en welkom bij de doTERRA fanclub :)!
Snel en top service kwa uitleg over producten ook
Flesje van Doterra besteld. Was vlug geleverd en een goede service.
Ik heb al jaren heel goed contact met Liesbeth. Als ik vragen heb geeft ze me altijd goed advies zodat ik de juiste keuze kan maken :).
Dank je wel, Simon. Fijn om te horen.