Te slobberig

Zit veel minder strak in de praktijk als dat de foto doet lijken en ik had al een maatje s besteld. Heb de broek retour gestuurd

Goede en snelle levering heel mooie kledij

Correcte webshop

Kwaliteitsartikelen en snelle verzending

Fijne broek

Hele mooie broek veel stretch en goede kwaliteit heel mooi afgezet met pareltjes en steentjes ben zeer tevreden

Slecht

Mijn retour wodt aangnomn 8 dagen nadien mail afgekeurd

Altijd netjes en altijd goed contact

Leuke betaalbare kleding voor feestjes

Snelle levering, ruime aanbod en voor ieder feest iets in stijl te vinden, betaalbaar

Mijn aankoop is een schot in de roos.

Top kleding altijd goed

geweldig!

Snel en goede service

Ga nu mijn eerste bestelling doen

Ga nu mijn eerste bestelling doen!

Deze webshop is helemaal top!

Duidelijke en goedwerkende website, alle kleding wordt gedragen afgebeeld (heel fijn!) snelle levering en achteraf betalen is mogelijk. Vlotte retour verwerking en het geld wordt meteen teruggestort. Kortom een echte aanrader deze webshop!

Ik ga hier vaker wat bestellen! Snel en mooie qualiteit !!!

Gewoon geweldig

Fantastische kleding

Goede eerlijke service

Wat ik wel heel teleurstellend vind; -Sexy-Store stuurt een email om mij ervan op de hoogte te brengen dat mijn gespaarde punten (met een waarde van € 5,46) over 10 dagen verlopen. Vervolgens ga ik naar de website van Sexy-Store om te gaan shoppen. Uiteindelijk een nieuw item gescoord en bij betaling zie ik dat het bedrag van mijn aankoop te laag is (moet minimaal € 50,- zijn) om mijn gespaarde punten te besteden.

Ruime keuze

Mooie ruime keuze aan veel verschillende kleding.

Super kwaliteit kleding

Kwaliteit is prima en zoals afgebeeld. Mooie stevige stof en stiksels en fraaie pasvorm. Snelle levering

Leuke kleding

Mooie kleding, mooie prijs!

Mooie, betaalbare sexy kleding!

Hier wordt een dame vrolijk van :)

Super achats!

Mooie kleding en snelle levering Alles werd de volgende dag geleverd, de kleding staat ook goed Ben een zeer tevreden klant👍

Uitstekende service en leuke kleding

Ik heb 4 jumpsuits besteld, waarvan 1 niet paste. Echter wist ik niet hoe ik retour moest aanmelden, en heb contact opgenomen via Whatsapp. Kreeg binnen 1uur de retourlabel netjes via de mail binnen. Bovendien stonden de andere jumpsuits heel leuk en ben er zeer tevreden mee, de kleding is zeker zijn geld waard!! 100% aan te raden!

fantastische winkel

IK ben super tevreden van sexy-store. De artikelen zijn even mooi in het echt als op foto. Producten zijn hun geld waard, ook de levering is steeds op tijd;

Zeer mooie broek en gepast van maat

Goeie online shop

Wiltonstraat 11

9403AV Assen

Over Sexy-Store B.V.

Sexy-Store B.V. is een webwinkel met exclusieve sexy merkkleding! Voornamelijk verkopen wij sexy kleding en sexy lingerie. Ook verkopen wij accessoires om uw sexy outfit compleet te maken! Wij streven altijd naar de beste kwaliteit. Veel van onze merken zult u daarom ook noch in Nederland in de winkel noch in een online shop vinden. Toch zijn onze prijzen niet extreem hoog gezien de kwaliteit en exclusiviteit. Wij hebben voor iedereen en voor elke gelegenheid wel een passend sexy kledingstuk! En let op: door onze exclusiviteit zal niemand anders in dezelfde kleding lopen!