Topprodukten
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.192 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,4
Review overzicht
Van de Steene
Ruime keuze, goede en betrouwbare betaalsservice en terugbetalingsservice plus daarbij goede en verzorgde leveringsservice voor uw bestellingen. Kortom een topper!!
Tinus
Dokkum
goeie service en sexy kleding
31 January 2022
D.W.
Rijssen
Kledingstukken zijn in goede staat, geen gaten of scheuren gelukkig zoals ik hier wel eens las. Ze zien er tevens mooi uit zoals op de promo foto's.
30 January 2022
P.
Hasselt
heel mooie kleding aan super prijzen een echte aanrrader
28 January 2022
Margaretha
Oplinter/TIenen
Leuk jurkje, past goed en een snelle levering
27 January 2022
Mooie spullen snelle levering
18 January 2022
Mariska
Rijnsburg
Scrolde via google, opzoek naar een leuke jurkje..kwam ik op deze site terecht..jurkje besteld en een leuke rok,, meteen de volgende dag ontvangen..en beiden zitten perfect...dank je wel voor de sneĺle en betrouwbare service..ik bestel zeer zeker vaker
15 January 2022
Jen
Amsterdam
Goed verzorgd en netjes verpakt in een neutrale zak alleen de tijd van bestelen en verzenden mag naar mijn mening beter afgestemd worden denk ik zit wel veel tijd tussen
11 January 2022
Marcel
Raalte
moesten wat terug sturen waren de retour bon vergeten maar alles netjes afgehandeld en zijn zeer tevreden met de gekochte kleding
7 January 2022
Theo
Roosendaal
Super kwaliteit snel geleverd altijd leuke kleding voir goeie prijs
5 January 2022
Nathalie
Dinxperlo
Communicatie omtrent levering was, ondanks de kerstdagen, erg goed en stipt. Daarnaast is de maatvoering en daarmee de pasvorm perfect.
5 January 2022
Gertie
Venlo
De maten van de kleding komen totaal niet overeen met de aangegeven maattabel , Alles is veel te klein zijn kindermaten .
Beveelt niet aan
Leuke kleding, Soms matige kwaliteit
2 January 2022
Ilse
Spijkenisse
Mooie pasvorm en prettig aanvoelende stof!
2 January 2022
Heel vriendelijk
31 December 2021
Pina
Maasmechelen
heerlijk zittend jurkje en de volgende dag in huis!
30 December 2021
j
almere
Een heel goede ervaring, mijn pakketje gekregen als beloofd. Vind het een top site ook leuke kleren.
Shayenne Becker
Nederland
De webwinkel heeft erg leuke kleding en je wordt goed op de hooogte gehouden over je bestelling en bezorging.
Bart
Rotterdam
Al 5x gereageerd of ze me aub willen uitschrijven aangezien ik 5 mails ontvang per dag, maar na 4 weken nog steeds geen enkele reactie
Beveelt niet aan
Michelle
Weert
Mooie kleding. Goede kwaliteit. Zeer snelle levering met track en tracé. Fijne overzichtelijke website
28 December 2021
Nise
Heelweg
Sexy-Store B.V. is een webwinkel met exclusieve sexy merkkleding! Voornamelijk verkopen wij sexy kleding en sexy lingerie. Ook verkopen wij accessoires om uw sexy outfit compleet te maken! Wij streven altijd naar de beste kwaliteit. Veel van onze merken zult u daarom ook noch in Nederland in de winkel noch in een online shop vinden. Toch zijn onze prijzen niet extreem hoog gezien de kwaliteit en exclusiviteit.
Wij hebben voor iedereen en voor elke gelegenheid wel een passend sexy kledingstuk! En let op: door onze exclusiviteit zal niemand anders in dezelfde kleding lopen!
Wiltonstraat 11
9403AV Assen