3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vertouwbaar, goede qualiteit!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede verzendmethode, netjes op tijd bezorgd, achteraf betalen mogelijk (met Afterpay) kortom keurig geregeld. De kleding zit lekker en is vrouwelijk en sexy. Al eerder eens een kledingstuk besteld daar was ik tervreden over.

- bestelmogelijkheid tot 22u 's avonds ipv 20u - verzendkosten mogen lager. - prijs-kwaliteitverhouding kledingstuk vind ik nog redelijk duur. Een mooi jurkje kost al gauw 40 euro. Er zijn winkels waar het goedkoper is.. Bij een lagere verkoopprijs ben ik bereid om meerdere kledingstukken te kopen ipv 1 bij Sexy Store. Zelfs wanneer dat betekent dat ik meer geld uitgeef als klant. Tot 22u bestellen zou hierbij helpen omdat ik vaak in de avond pas tijd heb om kleding te bestellen. Even rustig op je gemak rondkijken is dan wel zo fijn wanneer daar dan nog even tijd voor is. Zou dit allemaal mogelijk zijn bij Sexy Store dan heeft de concurrent pech en shop ik vaker bij deze winkel.

Pluspunten

mooie kleren

niet direct - misschien een beetje duidelijkere foto's

Pluspunten

Snelle levering, mooi assortiment, makkelijke retour service

jammer dat er bij aanschaf van onder de 60 euro met terug werkende kracht toch nog 6,95 verzending word berekend, als mede de prijzen zijn wel vaak aan de hoge kant.

Pluspunten

Pluspunten

Al diverse bestellingen bij Sexy-Store gedaan. Tot op heden nog geen teleurstellingen. Goede kwaliteit in verhouding met de prijs. Leveringen altijd op tijd.

Het zou fijn zijn als er ook wat jurkjes aangeboden zouden worden met wat langere lengtes (net boven de knie). Voor de oudere jongeren onder ons, die er wel sexy willen bijlopen, maar niet te.

Pluspunten

Snelle service. Super kwaliteit/prijsverhoging. Erg mooie kleding.

Pluspunten

Snelle levering en goede service. Gekochte jurkje is heel mooi. Zal er zeker nog meer kopen

Pluspunten

mooi aanbod en snelle levering

Pluspunten

Leuke jurkjes.

Niks op aan te passen

Pluspunten

Aantrekkelijke prijzen voor een brede keuze uit uitdagende kleding

Als je een product in de winkelkasten geplaatst hebt zie ik geen makkelijk "verder winkelen" icoontje. Dit nodigt niet uit om meer items te bestellen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Een kapotte doos met schoenen die al door een ander zijn terug gestuurd, de veters waren los tot t laatste gaatje, de opvulling was voor de flap naar binnen gepropt dus kort om: slordig, en retour! Kijk eerst de doos na voordat het naar een andere klant opgestuurd wordt!

Pluspunten

Goede service.

Pluspunten

Zeer goede service

Eventueel meer maten

Pluspunten

top

niets

Pluspunten

Superleuke website! Mooie kwaliteitsspulletjes!!

Pluspunten

Pluspunten

Overzichtelijke webshop

Aantallen en assortiment is relatief weinig. Schoenen 1 paar

Pluspunten

goeie en snelle service

Meer keuze kleding voor mannen met maatje meer en vrouwen met maatje meer .De maat XL is tegenwoordig wel een L ..want valt klein en lijkt eerder op maat L Dus maten XXL mogen er van mij wel bij voor zowel mannen als vrouwen.

Pluspunten

heel goede service , en heel content over kleren hun kwaliteit

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ze hebben zeer mooi kledij voor niet veel geld

ik heb geen tips voor dit bedrijf! zeer goede site

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Er zijn geen positieve punten als het aan mij ligt groetjes.

Wat een klote website ze bieden achteraf op factuur betalen aan en achteraf beschuldigen ze je ervan dat je niet op het aangegeven adres woont enz ,, moet je eerst je paspoort en inschrijving van de gemeente opsturen ze zijn echt nie wijs haha ik koop er nooit meer wat !een grote schande ....Gerda vis.

Wiltonstraat 11

9403AV Assen

Over Sexy-Store B.V.

Sexy-Store B.V. is een webwinkel met exclusieve sexy merkkleding! Voornamelijk verkopen wij sexy kleding en sexy lingerie. Ook verkopen wij accessoires om uw sexy outfit compleet te maken! Wij streven altijd naar de beste kwaliteit. Veel van onze merken zult u daarom ook noch in Nederland in de winkel noch in een online shop vinden. Toch zijn onze prijzen niet extreem hoog gezien de kwaliteit en exclusiviteit. Wij hebben voor iedereen en voor elke gelegenheid wel een passend sexy kledingstuk! En let op: door onze exclusiviteit zal niemand anders in dezelfde kleding lopen!