Pluspunten

super bedrijf

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

de foto kwam totaal niet overeen met de jurk!!!! tis echt ongelooflijk dit.. netjes op de foto maar moet gestreken worden..

Pluspunten

Kwaliteit. Duidelijke webshop. Snelle reactie en levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Helaas broek op naad los na 2x dragen.. slechte kwaliteit. Spijt dat ik deze gekocht heb

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit!!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit/prijs Snelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

VEEEL te groot! Klopt echt niet, lubbert aan alle kanten...

Pluspunten

Super leuke en betaalbare kleding als er iets is vlugge reactie op vragen ook zelf over de persoonlijke chat ik blijf er kopen helemaal super kan niet beter en wat ook fijn is voor evt retourzendingen das gratis naar mijn mening HELEMAAL SUPER EEN DIKKE 10

Pluspunten

Bestellingen heb je altijd snel in huis. Geen problemen met retourneren

Het is altijd moeilijk te bepalen of de maat klopt. Als het product nog niet eerder besteld is of er geen beoordeling over is gegeven, kan het zijn dat het juist groter of kleiner valt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke kleren en mooie site

Beetje opdringerig kwa mail sturen elke keer en nu weer van je punten verlopen over 10 dagen Ik heb al paar keer besteld en wil wel bestellen weer maar wanneer ik wil en niet van oooo nog 10 dagen want het is juist netjes om altijd je punten te behouden !

Pluspunten

Deze sexy kleding zit super lekker en is snel in huis!

Soms vallen de maten kleiner

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleding!!!

Pluspunten

Op tijd geleverd. even snel als was aangegeven.prima verpakt. Niks op aan te merken. Mooie kwaliteit . Ze was er zeer blij mee.

Pluspunten

Leuke kleding redelijk betaalbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze en zeer overzichtelijke site

Pluspunten

Groot assortiment Vriendelijke service

Vermelden dat de kleding een maat kleiner uitvalt dan de bedoeling is. Mt 38 is in werkelijkheid een maat 34/36. Dit komt waarschijnlijk omdat de kleding in het buitenland wordt geproduceerd De nederlandse maten zijn al groter geworden. Dit aanpassen zou een goed besluit zijn en scheelt in retourneringen !

Pluspunten

ben altijd mijn spaarpunten kwijt

Pluspunten

Aantrekkelijk assortiment en overzichtelijk gepresenteerd. Snelle levering! Klasse!

Uitbreiding assortiment.

Pluspunten

Goede kwaliteit kleding Snelle levering

Lekker zo doorgaan

De maten komen niet altijd overeen met de maattabel

Pluspunten

Beautiful goods, I looking forward to cooperation

I do not know

Wiltonstraat 11

9403AV Assen

Over Sexy-Store B.V.

Sexy-Store B.V. is een webwinkel met exclusieve sexy merkkleding! Voornamelijk verkopen wij sexy kleding en sexy lingerie. Ook verkopen wij accessoires om uw sexy outfit compleet te maken! Wij streven altijd naar de beste kwaliteit. Veel van onze merken zult u daarom ook noch in Nederland in de winkel noch in een online shop vinden. Toch zijn onze prijzen niet extreem hoog gezien de kwaliteit en exclusiviteit. Wij hebben voor iedereen en voor elke gelegenheid wel een passend sexy kledingstuk! En let op: door onze exclusiviteit zal niemand anders in dezelfde kleding lopen!