Pluspunten

Goede communicatie en snelle bezorging.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

dat je online kunt bestellen

Ik zou hier wegblijven, ik deed mijn bestelling op 13/01 en nog altijd niks gekregen. Als je contact opneemt, krijg je geen antwoord. Ik heb dit nog nooit meegemaakt, een schande is het. Ik heb zelf nog moeten doorgeven dat DHL niet over het juiste adres beschikte. En blijkt de bestelling al van 19/01 aangeboden in DHL Parcel shop. Ondertussen zijn we 21/01. Die chauffeur is nog altijd aan het zoeken. Maar je krijgt wel een beoordelingsmail om te beoordelen wat je van de goederen vindt. Dus zij weten zelf niet dat het nog niet geleverd is.

Pluspunten

Altijd goed

Pluspunten

veel keuze mooievoorbeeldfoto's

meer jassen

Pluspunten

Snel leverbaar

Pluspunten

Duidelijk, en makkelijk helemaal top!

Pluspunten

Een positieve ervaring om kleren te kopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

fijne stof! goede bezorging

Pluspunten

Heb ik een bikini gekocht , snelle levering ! Zit heel mooi uit ! Goed qualiteit ! Super mooi apart kleuring!

5 punten

Pluspunten

snelle levering bestelling/bevestiging/tijd/op de hoogte houden (mail) meerdere mogelijkheden betaling chat venster prima, goede service mijn account overzichtlijk

optie om wat extra Sieraad Steentjes "Bling" bij te leveren mocht je eens eentje verliezen lingerie gaat t/m Cup D dat is jammer dat het bedrijf geen grotere Cup maten heeft Hetzelfde geld voor badmode er staat niet altijd bij op voorraad

Pluspunten

Goede en snelle service. En vriendelijk personeel.

Pluspunten

Mooie kleren en ook de maten kloppen precies die ik heb mogen ontvangen erg blij met me nieuwe kleertjes :)

Nvt

Pluspunten

Snel en betrouwbaar, pakketje kwam keurig aan

geen verbeter punten ervaren

Pluspunten

perfect !!

de riemen van de jurkjes komen snel los,ook met handwas.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering en veelzijdige producten

Let goed op dat bij het retourneren van je product Sexy-Store niet alsnog de (gratis) verzendkosten van je oorspronkelijke bestelling in rekening brengt, want dit is wettelijk niet toegestaan. Bij mij hielden ze 4,95 in van het geretourneerde product omdat mijn bestelling onder het niveau van gratis verzenden was gekomen. Ik heb 2 weken moeten zeuren om m'n geld terug te krijgen, tot aan het Thuiswinkel waarborg aan toe.

Pluspunten

Veel keus

Regionaal telefoonnummer

Pluspunten

Hele mooie chique /sexsy kleding. goeie kwalitei en een mooie prijs. maat van kleding was ook perfect

Pluspunten

Pluspunten

Goede kwaliteit Snelle levering Overzichtelijke site

Pluspunten

De kleren worden snel geleverd. Ik belde voor een vraag en ze gingen er meteen naar kijken, ook kreeg ik meteen een mail waarin het antwoord stond.

Wiltonstraat 11

9403AV Assen

Over Sexy-Store B.V.

Sexy-Store B.V. is een webwinkel met exclusieve sexy merkkleding! Voornamelijk verkopen wij sexy kleding en sexy lingerie. Ook verkopen wij accessoires om uw sexy outfit compleet te maken! Wij streven altijd naar de beste kwaliteit. Veel van onze merken zult u daarom ook noch in Nederland in de winkel noch in een online shop vinden. Toch zijn onze prijzen niet extreem hoog gezien de kwaliteit en exclusiviteit. Wij hebben voor iedereen en voor elke gelegenheid wel een passend sexy kledingstuk! En let op: door onze exclusiviteit zal niemand anders in dezelfde kleding lopen!