3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jurkjes hadden een goede pasvorm. Waren wel erg kort, met een legging eronder wel mooi. Vielen als maat S, was all size.

Glitters lieten al los bij het openen van de verpakking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super mooie website!!!

Meer avond en gala kleding maakt de Store nog completer.

Pluspunten

Snelle levering, jurkje is zoals beloofd. Goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle en goede service

Pluspunten

Super snel bezorgd, hele leuke spullen, spaarpunten bij elke ankoop

Meer aanbiedingen :)

Pluspunten

Super snelle levering, kledij goede kwaliteit, bij vragen e-mail sturen en heel snelle en vriendelijke reactie. Van mij zullen er alsinds nog bestellingen volgen

Pluspunten

Goede servie en de online chat is super handig en snel!

Pluspunten

Geen verbeter punten, snelle levering

Pluspunten

Maat is top Kwan snel aan

Pluspunten

Snelle levering Netjes verpakt Prima webshop Niet duur Achteraf betalen mogelijk!

Geen, zeer tevreden

Pluspunten

Snel leverbaar en ook met acceptgiro betalen

0900 nummer is belachelijk duur

Pluspunten

Snelle levering en altijd goed

Niks

Pluspunten

Zeer snelle service, super leuke kleding die kwalitatief ook zeer goed is!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

24-uursservice

Morgen in huis = tot 18.00 kunnen bestellen. Liefst nog na 18.00u Extra filter op soorten hals; v-hals, ronde hals etc. (ik keek bij jurkjes): voor snellere besluitvorming. (En evt sneller nog een extra aankoop erbij, had geen tijd meer om rustig een legging erbij te zoeken, kreeg de site te laat in de gaten, zie tip hierboven en beneden) anders te laat met bestelling afronden (tot 17u mogelijk las ik) Adverteren jullie ook op Facebook? Was nog niet bekend met Sexy Store. Via Google vond ik deze webwinkel. Ik ben een nieuwe klant. Kunnen jullie hier wat mee? Succes! PS: ik gaf het cijfer: 6. (Geen ervaring nog met bestellen op S.store) bij snelle levering zoals beloofd de volgende dag in huis: dan een dikke 7. Heb nog geen ervaring met jullie klantenservice.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze. Snelle levering en snel retuour. Doet was het zegt: redelijke kwaliteit voor een redelijke prijs.

Ik kreeg vandaag onderstaande mail: ---------------- Hallo, Wij hebben uw retourzending ontvangen. Helaas is het ons opgevallen dat u ruimschoots boven het gemiddelde aantal artikelen retour stuurt. Mocht het retour percentage boven gemiddeld blijven, zullen wij 2.50 Euro onkostenvergoeding per retour gezonden artikel moeten berekenen. Met vriendelijke groeten, / Best regards, Martin Rispens -------------- Ik had inderdaad een grote hoeveelheid besteld om veel keuze te hebben. Het zou handig zijn te weten wat dan een 'redelijke' hoeveelheid is, dan hou ik daar rekening mee in de toekomst.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super vrouwelijke kleding voor sexy dames

Ditjes en datjes op kleding gaat snel eraf.

Pluspunten

Snelle levering, veel keus, allerlaatste trends.

Pluspunten

Pluspunten

Fijne website

Pluspunten

alles was perfect .

Pluspunten

Een mooi jurkje en een nette blazer geen klachten ik vind het een prima website goed op de hoogte van alles wanneer je pakketje binnen komt enz.

Wiltonstraat 11

9403AV Assen

Over Sexy-Store B.V.

Sexy-Store B.V. is een webwinkel met exclusieve sexy merkkleding! Voornamelijk verkopen wij sexy kleding en sexy lingerie. Ook verkopen wij accessoires om uw sexy outfit compleet te maken! Wij streven altijd naar de beste kwaliteit. Veel van onze merken zult u daarom ook noch in Nederland in de winkel noch in een online shop vinden. Toch zijn onze prijzen niet extreem hoog gezien de kwaliteit en exclusiviteit. Wij hebben voor iedereen en voor elke gelegenheid wel een passend sexy kledingstuk! En let op: door onze exclusiviteit zal niemand anders in dezelfde kleding lopen!