Super collectie daar ben ik blij mee
Dit is mijn eerste keer dat ik als man sexy dames jeans koop super collectie top
26 April 2022
HOENSBROEK
19 April 2022
Astrid
Lelystad
Prijs is goed vooral als je 10 procent korting erbij krijgt voor review te schrijven ✍️
17 April 2022
Assia
Hengelo
Beste Assia,
Bedankt voor uw beoordeling. Helaas heeft u waarschijnlijk per abuis een 2 gegeven gezien u verder wel tevreden bent en ons bedrijf aanbeveelt voor anderen.
Sexy-Store B.V.
Hele leuke kleding en top service! Helemaal tevreden hier!! Zeker een aanrader! ( Maten komen ook overeen :) )
15 April 2022
Linda
Enkhuizen
Mede door de mooie foto's en heerlijke kleding of toebehoren die in tijdelijke aanbieding zet het mij toe om mezelf dingen uit te proberen en mezelf te ontployen/meer ervaring te geven waar ik van houd en wat mij heet meest opwind.
15 April 2022
always best quality
10 April 2022
cici
amsterdam
Leuke en sexy kleding. Kwaliteit is zeer goed.
6 April 2022
Sandra
Beste Sandra,
De vertraging is hierbij opgelopen door DHL en dus buiten onze macht. Graag had ik meer voor u kunnen doen maar in dit geval is het voor ons niet mogelijk.
De keuze voor heren is weinig omdat wij deze niet meer aanvullen. Wij richten ons enkel nog op (sexy) dames kleding.
Snel en goed
3 April 2022
Ronny Van Craenenbroeck
Wespelaar
Super leuke goedkope site
2 April 2022
Sibylla
Leiden
In eerste instantie moeilijk te vinden hoe contact te krijgen maar uiteindelijk gelukt en tevreden .
24 March 2022
Diana
Westervoort
Beste Diana,
Inmiddels is uw pakket retour gekomen en afgehandeld. Ik ga er dan ook vanuit dat het alsnog gelukt is.
Ook zie ik dat er inmiddels nieuwe bestellingen door u geplaatst zijn. Dat is erg fijn. Bedankt voor uw vertrouwen en onze excuses voor het ongemak.
Sexy-Store B.V.
Snelle levering, de volgende dag in huis, mooie spullen, betaalbaar, super tevreden!!!!
22 March 2022
Cristina Zeuner-Fulop
Doetinchem
het is allemaal snel en netjes geregeld en goed op de hoogte gehouden hoe het stond met het order
19 March 2022
jasper
westerhoven
Echt prachtige kleding
18 March 2022
Karine
Oudenburg
Juist zoals op de foto, snelle levering, vlotte mogelijkheid achteraf te betalen, kortom, prachtige service
14 March 2022
Luc
Grote-Brogel
Goededag ik heb nog niet zoveel ervaring met jullie site. Maar ik kan wel zeggen dat jullie leuke aanbiedingen hebben. En dat ik zeker vaker zal gaan bestellen. Groetjesss
13 March 2022
Help me neem contact met me op 0633103322
9 March 2022
Dalia
Abbas
Late bezorging en toch op tijd besteld
7 March 2022
Norita
Amsterdam
Een hele fijne en snelle levering van alles. Bij een klacht wordt er meteen actie gevoerd. Daar houd ik van. Klantgerichte service
6 March 2022
Sandra
Lelystad
2 artikelen besteld. Volgens de maattabel zou het normaal vallen. Het blijft altijd een gok. Zeker als je voor het eerst besteld. Maar de maat was idd prima. Beide artikelen gehouden. Zien er geweldig uit. Zeker voor de prijs die ik ervoor betaald heb. Zal Zeker nog een keer gaan bestellen.
3 March 2022
Marianne
Monster
De tot nu toe bestelde producten voldeden aan de verwachting. Levering is correct. Echter vaak zijn er kortings acties, bv 40 -90% korting, echter dat is tov een eerder met 40 - 90% verhoogde adviesprijs. Dat maakt voor mij de motivatie om nogmaals te bestellen een stuk kleiner.
21 February 2022
Carolien
Fijnaart
Beste Carolien Fijnaart,
Bedankt voor uw beoordeling. Uw beweringen zijn echter niet correct. Op dit moment hebben wij 40% minimale korting op alle artikelen. De kortingen lopen op tot 90% omdat wij momenteel een magazijn uitverkoop houden. Artikelen worden ver beneden inkoopsprijs verkocht momenteel.
De 40% korting is overigens echt en de normale prijzen zijn niet verhoogd. Ik heb uw account en bestellingen bekeken en u kunt de aangekochte artikel prijzen van uw bestelling controleren. Deze zelfde artikelen die u toen voor de normale verkoop prijs heeft gekocht zijn nu 40% tot soms 90% in de aanbieding.
Mocht u een nieuwe klant zijn geweest kon ik uw beoordeling nog begrijpen want onze prijzen zijn inderdaad ongeloofwaardig laag. Echter u bent al meerdere jaren klant en heeft vele bestellingen geplaatst, u zult dus onze normale prijzen moeten kennen en weten dat de kortingen dus niet nep zijn.
Sexy-Store B.V.
Heel veel keuze uit veel mooie kleding
16 February 2022
Chantal Moen
Zwijndrecht
Mooi heel tevreden met u kleding
15 February 2022
Pina
Maasmechelen
Sexy-Store B.V. is een webwinkel met exclusieve sexy merkkleding! Voornamelijk verkopen wij sexy kleding en sexy lingerie. Ook verkopen wij accessoires om uw sexy outfit compleet te maken! Wij streven altijd naar de beste kwaliteit. Veel van onze merken zult u daarom ook noch in Nederland in de winkel noch in een online shop vinden. Toch zijn onze prijzen niet extreem hoog gezien de kwaliteit en exclusiviteit.
Wij hebben voor iedereen en voor elke gelegenheid wel een passend sexy kledingstuk! En let op: door onze exclusiviteit zal niemand anders in dezelfde kleding lopen!
Wiltonstraat 11
9403AV Assen