8

Prima geregeld

het was even zoeken naar de juiste ketel en wat nou de overwegingen zijn om een ketel aan te schaffen of te huren. De bedragen die ze noemen op de site zijn voor huren niet helemaal te vergelijken, omdat je de verplichte onderhoudskosten ook bij koop moet betalen. Toch ervoor gekozen om te huren, zodat ik op dit moment vrijheid heb om te wisselen bij eventuele verbouwing. Het plaatsen ging vlot. Van tevoren foto's gemaakt. Toch moest ik de afvoerpijp laten vervangen. Dat had mijns inziens vooraf bekend kunnen zijn. Ik had een VR ketel van 17 jaar oud. De extra kosten waren een vervelende verrassing.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Zeer goede ervaring met Warmgarant. Tussen het bestellen en installeren zat maar 1 week. De installatie is gedaan door een zeer professionele monteur. Wij zijn uitermate tevreden over Warmgarant. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima service

Nieuwe ketel besteld en laten installeren. Installatie verliep soepel , aardige monteur. CV ketel functioneert naar wens. Wij zijn dik tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende plaatsing ketel en nuttige instructie

Zie zin hierboven

 • Aanbevelen? Ja
8

snel en netjes

Warmgarant heeft het laten uitvoeren door Klimaatotaal, en die heeft het uitstekend gedaan mag weer terugkomen over tig jaren Ik heb voordat ik de opdracht gaf aan Warmgarant 3 x gebeld met 3 verschillende werknemers en ik heb 3 verschillende adviezen gekregen ! ? mmmmm

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed product plus uitstekende service

Na wat probleempjes met mijn slimme thermostaat, super telefonisch geholpen door medewerker Elian Duits.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super een aanrader.

Snel de offerte en snel de installatie. Binnen twee uur was de ketel geinstalleerd.

 • Aanbevelen? Ja
8

heel goed en erg tevreden

mijn ervaring is heel goed met warmgigant goed contact goede prijs en goede ervaren monteur die de ketel heeft aangesloten dus erg tereden

 • Aanbevelen? Ja
8

prima

Ketel correct en vlot geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel duidelijk en geen onverwachte zaken zoals andere aanbieders

Snel duidelijk en geen onverwachte zaken zoals andere aanbieders

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en klantgericht bedrijf dat doet wat het beloofd

Via internet / hun webbsite contact gemaakt: - duidelijk en transparant aanbod - duidelijke keuzehulp - klantvriendelijke uitleg en aanbod - prijstechnisch gunstig - servicepakke/garantie OK - alles dat was voorgeouden is ook nagekomen Top bedrijf !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne service en klantgerichtheid

Na eerst een wat rommelige communicatie, is het allemaal na een goed gesprek helemaal goed gekomen. Uitstekende afspraken gemaakt, daarna door de installateur uitstekend en zeer goed klantvriendelijk de werkzaamheden uitgevoerd. Ben zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

In 1 woord, super!

Fijn contact gehad met de medewerkers van Warmgarant. Heel snel geregeld. Installatie verliep snel en soepel. Samengevat: super. Ik zou het zeker aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
9

ze waren zeer korect in de instalatie van mijn ketel .

ze waren zeer goed in vriendelijk in de omgang tijdens de instalatie

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Geheel vlgs. de afspraken kwalitatief en kwantitatief geleverd. Snel en degelijk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima service tot nu toe!

.Mijn ervaring met Warmgarant is goed- er wordt helder gecommuniceerd, ze nemen de tijd voor advies, zijn goed te bereiken en maken duidelijke afspraken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk effectief tegen redelijke prijs

I asked two companies to give me a quote. The experience between the two could not be different. The one was arrogant and slow and warmgarant was quick end friendly. But the biggest surprise came when they installed the CV. The technician was friendly and spend a long time trying to get all the air out as the regular nipple was hidden. And the invoice was less than the quote. How often does that happen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Nette communicatie en inzet om probleem op te lossen

Een week geleden is er een installateur die samenwerkt met WarmGarant bij ons geweest om onze nieuwe CV-ketel te installeren. Tot nu toe tevreden over onze CV-ketel. Echter, was er een waterlekkage ontstaan, wat overigens NIETS met de CV-ketel te maken had, maar een kleine vergissing van de installateur. Deze is vergeten het slangetje van de wasmachine terug te hangen in de afvoer. Dat kan natuurlijk iedereen overkomen, we blijven ten slotte allemaal mensen, maar ik was me rot geschrokken van de gevolgen hiervan. Aangezien ik niet eens wist dat die slang eruit was geweest, heb ik zonder enig benul (toen de installateur weg was) mijn wasmachine aangezet met als gevolg een hele grote plas water op zolder (gelukkig hadden we de vloer er nog niet ingelegd!!), dat zelfs door het plafond van onze badkamer naar beneden kletterde. Direct met WarmGarant contact opgenomen en zij hebben mij zeer netjes geholpen om dit allemaal op te lossen. Ik was lichtelijk in paniek namelijk, maar al snel kwam ik er met hen aan de telefoon achter dat het water niet uit de CV-ketel stroomde.... en dat dit dus uit het slangetje van de wasmachine liep. Zo zijn we erachter gekomen. WarmGarant heeft met regelmaat uit zichzelf contact met mij opgenomen en binnen een week zijn we samen tot een oplossing gekomen. Natuurlijk baalde ik er even van, maar ik moet zeggen dat de communicatie vanuit WarmGarant alles goed heeft gemaakt. Met vriendelijke groet, Carola D-O

 • Aanbevelen? Ja
10

Everything was great!

I just wanted to say thank you for the great service! I had a boiler installed by your company around September last year. The information before the installation was clear, the installers were great (WMK installatie), the boiler works great and the price was right. Thanks!

 • Aanbevelen? Ja
8

zeer vlotte be- en afhandeling van CV-kachel

De vlotte behandeling vooraf, incl korte telefoontjes met foto's van mijn kant van de oude ketel, waren zeer duidelijk en vlot! Jammer genoeg moest ik wel een kleine 2 weken wachten voor installatie (met kerst zonder gezeten en elders moeten douchen), maar begrijpelijk. Ben ermee goed doorgekomen. Drukte met inbouw hier in de buurt. De monteurs waren op de afgesproken datum op tijd aanwezig. Direct aan de slag en verging erg vlot: ruim 2 uur erna werkte mijn CV en kon weer douchen! Na korte uitleg over de machine en geen over mobiele app (u krijgt een code en dan werkt ie...werd gezegd) , vond ik een beetje snel. Maar ben zeer tevreden over de snelheid en professionaliteit van montage. Hij is kleiner dan de vorige ketel (scheelt weer ruimte) en de monteurs hebben gezegd dat wel tot 30 % minder zal verstoken! Nu maar hopen of we dit getal kunnen benaderen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle uitstekende service door vakmensen

Snelle uitstekende service door vakmensen

 • Aanbevelen? Ja
10

Super snel en goed

Contact op genomen via de telefoon aangezien mijn cv overleden was. Samen met de medewerker een oplossing gezocht en gevonden. Dit ging erg professioneel en snel. Ik zat binnen 3 uur weer in de warmte met een nieuw geplaatste cv. In 1 woord TOP

 • Aanbevelen? Ja
10

Klant gerichte service

Echt goede service en scherpe prijs. En als je een vraag heb wordt je snel en vriendelijk geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima monteur

Op 15 dec 2019 iets te vroeg een frustratie geuit middels een beoordeling. Enige dagen later heeft een Intergasmonteur mijn bevindingen kunnen bevestigen en heeft dit gerapporteerd aan Warmgarant. Diezelfde dag nog heeft Warmgarant voorgesteld de ketel te vervangen voor een nieuwe. Inmiddels is dit naar volle tevredenheid uitgevoerd. De Intergasketel blijkt een uitstekende keuze in zowel cv als warmwatervoorziening.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super. Zeer snelle verkoop, levering en montage. Uitstekend.

Na 14 jaar moest de CV vervangen worden door een lekkende warmtewisselaar. Ik ben toen op zoek gegaan naar een vervanging. Bij diverse partijen offertes opgevraagd. O.a. ook bij een plaatselijke onderneming. De verschillen waren erg groot. Van Euro 2400 voor een Nefit proline CW4 (incl thermostaat) Tot 1200 (incl thermostaat) Intergas CW4 bij Warmgarant. Keuze was niet moeilijk qua prijs, maar het gedub begint. Kan dit wel? Ja dus. Achteraf totaal geen spijt van. Keurige afhandeling door een adequate installateur. Netjes afgewerkt. Alleen maar lof voor dit bedrijf. Dank voor de keurig afwikkeling.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina