Laden reviews...
227 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In het algemeen geven de reviews een positieve ervaring weer met installatie en service. Klanten waarderen snelle planning, duidelijke communicatie en professioneel personeel. De feedback wijst op een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare prestaties.
Heb mijn woning verkocht Maar blijkbaar moet ik mijn abonnement voor onderhoud uitdienen tot mei 2027 Dus blijf betalen voor iets wat niet meer van mij is.
Beveelt niet aan
29 May 2026
Richard
Wijchen
Nieuwe Intergas Xtreme 36 CV-ketel laten plaatsen door Warmtegarant. Goede en duidelijke communicatie, afspraken worden netjes nagekomen. De installatie is vakkundig en netjes uitgevoerd. Prijs is scherp en er wordt goed meegedacht. Zeer tevreden over de service.
29 May 2026
Guus en Astrid
Borger
Vriendelijke installateur, keurig optijd, vlot en vakkundig geinstalleerd. Alles prima naar wens verlopen.
25 May 2026
Fons
Boxmeer
23 May 2026
Henk
Groningen
Via de consumentenbond een intergasketel inclusief installatie gekocht. Deze combinatie was aantrekkelijk geprijst. De begeleiding van warmgarant was heel goed en de installatie verliep zonder problemen. Top!
21 May 2026
Jacob
Castricum
Monteurs zijn vakmensen vriendelijk goede uitleg over installatie aflevering perfect.
21 May 2026
Eef
Elst
Goede afspraak gemaakt, op tijd geleverd en netjes gemonteerd. Mooie prijs / kwaliteit verhouding
13 May 2026
Hans
Beverwijk
Alles netjes in orde gemaakt en ook het contact is prima verlopen.
12 May 2026
Miranda
Spijkenisse
Bijna 2 maanden heeft het geduurd eer er vandaag een defecte klep vervangen is. Vandaag is dit probleem in onderling overleg afgehandeld naar tevredenheid.
Beveelt niet aan
11 May 2026
Jos de Bakker
Koningsbosch
Beste Jos,
Bedankt voor je openheid omtrent de situatie en de gesprekken die wij hierover hebben gevoerd. Wij hanteren een hoge standaard voor de service die wij willen bieden en jouw feedback draagt eraan bij om deze te blijven verbeteren.
Na een vervelende ervaring hopen wij dat je nu kunt genieten van een mooie ervaring waar wij digitaal de hand op kunnen schudden.
Met vriendelijke groet,
Team Warmgarant
Hele goede service. Vooral het contact met Amber Aydemir verliep erg prettig rondom de offerte. De monteur was ook top: vriendelijk en professioneel. CV ketel laten vervangen en ben blij met warmgarant. Op korte termijn hebben ze mijn ketel vervangen.
Yassine
Rhoon
Duidelijke aanname van aanvraag en perfecte uitvoering van afgesproken levering en installatie.
Jan De Bruin
Zuidwolde Dr
Goed en betrouwbaar
Cora
Hoofddorp
Vriendelijke monteurs en de apparatuur werkt goed!
3 May 2026
Marre
Amsterdam
De Cv ketel is netjes en deskundig geinstalleerd.En alles werkt prima
29 April 2026
Janko
Beekbergen
Afspraken keurig nagekomen.
29 April 2026
T Jochems
Beekbergen
Voor de aanschaf van een nieuwe cv-ketel een offerte aangevraagd. Snelle reactie met advies over de mogelijkheden. Vragen werden ook snel en adequaat beantwoord. De cv-ketel kon snel geïnstalleerd worden en in gebruik genomen.
28 April 2026
Dirk Jaap
Enschede
Mijn ervaring kan in 1 zin. Vriendelijk, kundig, snel en netjes, dus helemaal TOP!
28 April 2026
Kitty
Amsterdam
Het betalen van onderhoud in de eerste 2 jaren is een vorm van verkapte prijsverhoging: volgens de wet heb je 2 jaar garantie op apparaat en installatie! (Dus gratis reparatie)
25 April 2026
Peter
Eindhoven
Beste Peter,
Dank voor uw review en het delen van uw ervaring.
We begrijpen dat de combinatie van fabrieksgarantie en een abonnement vragen kan oproepen. Waar de fabrieksgarantie alleen de onderdelen zelf dekt, biedt ons abonnement extra zekerheid in de vorm van periodiek onderhoud en onze 24-uurs storingsservice bij spoed. Zo bent u ook buiten de garantievoorwaarden van de fabrikant verzekerd van een werkende ketel.
Mocht u dit nog verder willen bespreken, dan staan we u graag te woord via 085 401 22 33.
Team Warmgarant
Alles ging soepel en werd netjes geregeld. Absoluut aanrader.
24 April 2026
O.
Leiden
Ketelinstallatie was prima verlopen Ihkv hoe worden we een totaal installateur waar je niet omheen kan, dan is er meer nodig. Bijvoorbeeld op de thermostaat die jullie aanbieden aan instelbare radiator knoppen met zones aanbieden. Zonneboilers etc. Dan ben je meer toekomst bestendiger
G
Apeldoorn
Goede service en een zeer stille ketel waar we erg blij mee zijn .
Reinier Ducaat
Houten
Op alle vlakken top werk verricht
Anny
Capelle aan den IJssel
In halve dag geïnstalleerd incl. nieuwe schoorsteen en in bedrijf gesteld,
18 April 2026
Jan
Kockengen
Begin februari 2026 is bij ons een nieuwe CV ketel geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat maar ook over de wijze waarop dit is gebeurd. De installateur was echt een vakman en daarnaast ook erg vriendelijk. Hij heeft echt heel netjes gewerkt en alles heel goed opgeleverd. Echt een compliment waard. Verder zijn we zeer tevreden over de wijze waarop (zowel in het voortraject als ook na installatie) de communicatie plaats heeft gevonden.
10 April 2026
John
Heeten
Duidelijke communicatie en keurig geplaatst Wat wil je nog meer tegen een zeer redelijke prijs.
8 April 2026
Paul