Pluspunten
snel reageren, oplossing gericht, vriendelijk en een goede product.
Pluspunten
als in goed overleg geregeld
Pluspunten
De verkoper nam de tijd om mijn vele vragen duidelijk te beantwoorden. De installatie werd vlot en netjes gedaan. De ketel doet het uitstekend.
Pluspunten
Tot nu toe goede ervaring. Nette prijs, goede communicatie en prima installatie. De rest moet nog blijken. Immers nog te kort bij jullie. Dus hopelijk ook uitstekende service indien er storing is.
Pluspunten
Tot nu toe niets dan positief! Snel, transparant en prijstechnisch interessant!
Pluspunten
Vlotte communicatie bij aanvang. Aantrekkelijke producten en diensten.
VerbeterpuntenMinder defensief reageren op problemen liever luisteren en inleven. Bij een storing met incomfort niet betuttelend reageren en gissen naar onlogische mogelijkheden. Liever eerst uitzoeken of er storing is en of deze ook de secundaire klacht veroorzaakt heeft.
Beste heer Luyben, De Incomfort is een nieuw systeem en een van de slimme thermostaten die nu op de markt zijn. Bij elk nieuw product kunnen er zich aan het begin wat onduidelijkheden optreden. Het is geenszins de bedoeling om over te komen zoals u schrijft. Inmiddels werkt de Incomfort naar behoren en hebben wij afgesproken om de situatie rustig te volgen. Mocht er iets zijn dan hebben wij rechtsreeks contact. Dank voor uw review. Namens Warmgarant, Ronald Schouten.
Pluspunten
Snelle antwoorden over offerte Scherpe prijs Prima monteur
Pluspunten
Goedkoop , duidelijke website , vriendelijke medewerkers met kennis van zaken , snelle levering.
VerbeterpuntenBetalingswijze ! Betalen via eenmalige autom. incasso die rond een bepaalde datum wordt afgeschreven is niet handig.
Beste heer Verhulst, Bij al onze klanten gaan wij altijd eerst installeren voordat wij het restant (iedereen betaalt € 50,- aan) incasseren. Elke klant ontvangt altijd eerst de rekening waarop staat dat het restant rond een bepaalde dag wordt afgeschreven. Daarbij zijn wij afhankelijk van de banken en de 'batches' die wij daarvoor aanleveren. Dat kan ook zelfs per bank verschillen. Helaas kunnen wij daardoor niet exact aangeven wanneer de automatische incasso wordt geïnd. Sowieso dus altijd ruim een week na installatie. Namens Warmgarant, Ronald Schouten.
Pluspunten
Uitstekende prijs/prestatie verhouding, logistieke organisatie uitstekend ingeregeld, zeer vriendelijk en deskundig klantcontact.
Pluspunten
Snelle reactie op e-mail, vragen en offerte. Vriendelijke, betrokken en bekwame medewerkers. Heldere en doelmatige website. Gestroomlijnd proces. Positieve ervaring met installatiebedrijf (Kuipers Installatietechniek)
Pluspunten
Correct en deskundig. Dit bedrijf verkoopt niet maar adviseert en denkt met de klant mee wat het beste, voordeligste in gebruik en juiste aanschaf is. De afspraken worden nagekomen. Het bedrijf is transparant en enorm service gericht. Mijn kwalificatie is een 10! Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen, zeker ook wat de installatie betreft. Ze werken alleen met gecertificeerde installateurs,
Pluspunten
Snelle service.
Pluspunten
Zeer serieus bedrijf, professioneel en goede service. Flexibele en snelle service verlenging. Ik raad warmgarant aan voor hele Nederland, vooral een intergas CV-Ketel nemen bij dit bedrijf.
Pluspunten
Snelle, laagdrempelige communicatie zowel per e-mail als telefoon. Afspraken worden correct nagekomen.
Pluspunten
Ik heb warmgarant vrijdag 's middags gebeld om mijn CV Ketel de volgende dag, zaterdag dus, te vervangen, om dat hebben voor mij geregeld. Mijn hui is nu lekker warm, ketel is zeer zuinig en helemaal in order geinstalleerd. Bedankt warmgarant.
Pluspunten
Installatie ging zeer snel.
VerbeterpuntenIn staat zijn om andere bedrijven in te schakelen voor problemen buiten het vakgebied van Warmgarant, bij voorbeeld buizen lassen.
Beste heer Perinetti, Als klanten andere zaken geregeld willen hebben in de huisinstallatie dan kunnen wij daar in vrijwel alle gevallen aan voldoen. Zo plaatsen wij regelmatig een extra radiator, thermostaatkraan, vloerverwarmingsunit etcetera. Als onze installateurs zijn vakmensen die het brede loodgietersvak verstaan. Is er in een specifieke geval sprake van te specialistisch en afwijkend vakmanschap, dan zullen wij dit aangeven en de klant doorverwijzen. Namens Warmgarant, Ronald Schouten.
Pluspunten
Heel Snel, vriendelijk, inlevingsvermogen, netjes gewerkt Betreft verkoop, levering en installatie en contact na oplevering. Nog geen ervaring met onderhoudsservice maar op verkooppunten ben ik zeer positief
Verbeterpunteniets meer uitleg na installatie