Ketel goed geïnstalleerd. Monteur was wel heeel veel ah bellen, waardoor de klus langer duurde. Het verplichte service-/onderhoudscontract zou anders moeten. De eerste (2?) jaren heb je eigenlijk geen service nodig, maar later wel

Super service

Super service, hele kundige monteurs

De offerte zag er goed en gedetailleerd uit, zonder vragen.

De monteurs hebben hun werk keurig en correct uitgevoerd. Zij lieten geen rommel achter. Ik ben zeer tevreden over warmte garant en kan andere mensen dit bedrijf zeer wel aanbevelen. Van mij krijgen warmte garant een tien.

Goede service fijne en correcte communicatie

Idem

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Goede ervaring.

Ik heb meegedaan met een aktie van de Consumentenbond voor de aanschaf van een verwarmingsketel. Zodoende kwam ik met Warmgarant in aanraking en alles is conform de afspraken verlopen. Geen enkel probleem gehad.

Alles prima geregeld

Alles keurig vlgs afspraak

Intake, offerte en uitvoering was een op elkaar passend proces

Doen wat ze zeggen

Duidelijke site met meerdere toestellen en evenzoveel opties. Je kunt een voorkeurdatum aanvinken en nog één extra. Echter wel een telefoontje dat installateur dan niet kan. Kreeg toen een datum enkele weken later. Installateur wel op tijd en ketel binnen paar uurtjes gewisseld. Nu een service contract voor een nieuwe ketel.

Zeer bekwame monteur en heel prettig persoon die de ketel heeft gemonteerd. Alles keurig gedaan en oude spullen meegenomen.

Alles vlgs afspraak dus helemaal tevreden

Prijs kwaliteit en een goede klantenservice heeft prioriteit.

De klant op de hoogte houden en afspraken nakomen zijn prima uitgevoerd. Doelstelling van Warmgarant is ook dat de klant niet voor een verassing komt te staan. Klant weet welke werkzaamheden moet worden uitgevoerd en tegen welke prijs. Het kan inderdaad maar duidelijk zijn! Service monteur van Totaalklimaat was uitermate correct en heeft uitstekend werk afgeleverd. Facturatie is automatisch en correct verlopen.

Voor verbetering vatbaar

De installatie was binnen twee uur gedaan. Dit ging wel ten koste van de uitleg. Zo kan de thermostaat niet via de app aangestuurd worden, wat wel onze bedoeling was. Verder maakt de ketel nogal veel lawaai vergeleken met zijn voorganger. Als beide punten verbeterd kunnen worden kunnen we spreken van een geslaagde installatie. Inmiddels zijn alle problemen naar volle tevredenheid opgelost.

Volledig volgens afspraak, plan en tijd. Nette jongens (stagaires mee, hadden ze even kunnen vragen vooraf). Dus 3 man in huis. Voor mij geen probleem. Jonge voorman/installateur gaf ook les/uitleg in 'beleefd zijn en netjes werken'. Prima indruk van hem. Ook rustig tijd genomen om na installatie uitleg te geven. Ik ben geheel tevreden.

Goed advies en keurig werk geleverd.

Installateur was vriendelijk, werkte netjes en dacht mee. Zeer aan te bevelen.

prima installatie, fijne communicatie

Via Warmgarant een nieuwe intergas xtreme 36 cw5 gekocht, installatie werd gedaan door Gerding installatietechniek uit Borger. Installatie prima verlopen en zeer tevreden over de nieuwe ketel. Naast de aankoop van de ketel werd ik zeer geduldig te woord gestaan over toekomstige mogelijkheden voor een warmtepomp.

Als netjes en optijd. Uitstekend ervaring

Fijne communicatie, goede prijs en alles netjes geïnstalleerd

Warmgarant heeft voor een mooie prijs onze nieuwe CV geïnstalleerd. Alles is naar wens en relatief snel gegaan.

Snelle levering, goede installateur en dat voor een zeer scherpe prijs!

Super bedrijf

Dit bedrijf werkt samen met de Consumentenbond . Onze oude cv werkte niet meer goed . Wij hebben nu een cv gehuurd ! Over 3 jaar kijken wij verder of wij overgaan op een warmtepomp . Mochten wij bv. overgaan op stadsverwarming dan kunnen wij eerder het contract opzeggen zonder bijkomende kosten . Wij hebben online een afspraak gemaakt . Alles ging perfect . Warmgarant heeft vakwerk geleverd. Onze cv ketel is van Intergas!

Prima levering en plaatsing

Tevreden

Positief, goede installatie service

Persoonlijk wil ik alle mensen van de installatie team bedanken.

Ze komen een afspraak na

Goede prijs/kwaliteit en service

Via Consumentenbond ketel door Warmgarant laten installeren. Afspraak was snel gemaakt en de vervanging en installatie van de ketel en dakdoorvoer is snel en soepel verlopen

Snelle levering en montage en een zeer behulpzame Klantenservice!

Weesperstraat 118

1112 AP Diemen