Cv ketel is top, montage niet prettig ervaren
De cv ketel werkt naar behoren. We zijn ontzettend tevreden met hoe snel het water verwarmt en hoe warm het nu thuis is. Het monteren hebben we als niet prettig ervaren. Dit was vanuit warmgarant uitbesteed aan een montagebedrijf uit Haarlem. De monteur (man) sprak mij (vrouw) amper tot niet aan. Mijn partner (man) was druk met andere zaken bezig en verwees continu naar mij om vragen te beantwoorden. Ik heb de dienst zelfs aangevraagd. Tijdens de uitleg van de ketel keek de kerel enkel mijn partner aan en mij geen seconde, terwijl ik deze dingen in ons huis meestal regel en uitvoer.
De monteur heeft een emmer geleend, maar kapot gemaakt. De monteur heeft zonder vragen een handdoek en een theedoek gepakt. Deze vonden wij zwaar vervuild en verfrommeld op de vloer van de cv ketel kast terug. De monteur kon simpelweg aan mij vragen welke doeken hij ervoor kon gebruiken, want ik was heel de tijd aanwezig gedurende de installatie. De monteur was verbaasd dat ik niet tevreden was dat de emmer kapot was. Hij lachte er om en was verbaasd dat ik het niet grappig vond. Hij zei letterlijk: ja echt? Gaan we zo doen?
Ik weet niet waarom de monteur mij zo heeft behandeld. Wellicht omdat ik een vrouw ben? Ik vul dit nu in, maar dat is hoe het over kwam. Waar het om gaat is het feit dat ik me ontzettend ongemakkelijk en gediscrimineerd voelde op basis van mijn geslacht. Deze bejegening vond ik onterecht en zeer onbeschoft.
WarmGarant zou ik aanbevelen, ze geven je advies op maat (vandaar dat ik aanbevelen 'ja' heb aangevinkt)
Montagebedrijf absoluut niet. Ik kan me voorstellen dat als ik alleen thuis zou zijn met deze monteur dat ik me volkomen onveilig zou voelen. Vandaar dat ik niet mijn volledige naam en woonplaats noem.