Snelle reactie op aanvraag

Contact met warmgarant was ok, maar de onderaannemer die de cv ketel installeerde was veel te gehaast. Ook geïrriteerd door de vele klussen op 1 dag. Totaal 0 uitleg over de ketel en liet de oude ketel op zolder staan.

Duidelijk en snel

Duidelijke site en snelle montage

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen met installeren van cv installatie

Warmgarant heeft ons spoedig, vriendelijk en professioneel geholpen

Wij zijn zeer tevreden over de snelle en nette installatie van onze nieuwe ketel. Goede communicatie en alles volgens afspraak.

Nieuwe ketel gemonteerd

De werkzaamheden goed uitgevoerd en ketel goed afgeregeld, oude ketel weer meegenomen, alles prima verlopen

De nieuwe ketel voldoet prima ook met de installatie ben ik zeer tevteden

Snelle service.

Vriendelijke mensen, denken mee! Ketel snel kunnen plaatsen, vriendelijke en kundige monteur.

Servicegericht en betrouwbaar

Meedenkende servicemedewerkers regelden snel voor ons een nieuwe cv-ketel.

Combiketel besteld en keurig volgens afspraak gemonteerd.

Goede monteur, keurig netjes gewerkt. Ook alles opgeruimd.

Ging als een speer

Hebben in een vrij korte tijd mijn oude CV ketel eruit gehaald en een nieuwe geplaatst. Ben zeer tevreden over hoe alles was verlopen.

Snelle en goede levering en service

Na aanmelding via internet werd ik binnen 1 uur gebeld en korte tijd later kreeg ik via de mail verzoek om foto's van de situatie te leveren. De volgende dag al een afspraak gemaakt voor levering en montage van de nieuwe installatie. De installatie is op de afgesproken tijd naar mijn volle tevredenheid voltooid.

prima service en mailcontact gehad

De vraag is of de service goed blijft, omdat warmgarant weer een ander moet inschakelen als er problemen zijn

Professionele, vriendelijke monteurs, maar onzuinige ketel.

Mijn nieuwe ketel is begin december geplaatst. Ik ben erg tevreden over de monteurs. ze hebben vlot en goed gewerkt! Tot zover ben ik ontevreden over de ketel. Hij blijkt erg veel gas te gebruiken. De eerste maand (dec) 160 kuub ( heb ik nog nooit gehad). Afgelopen maand ( januari) heb ik heel erg gelet op mijn verbruik en erg zuinig gewerkt, maar toch heb ik 140 kuub verbruikt. Deze getallen zijn veel hoger dan ik ooit had.

Goede informatie en service

We hadden een nieuwe ketel besteld. Maar op advies van adviseur, omdat we een oude woning hebben,hebben we een andere genomen. Ketel was zelfs goedkoper. Plaatsing : nette monteurs, keurig op tijd. Nette werkwijze.

Top.

Alles duidelijk en goed geregeld.

geleverd en geinstalleerd zoals afgesproken

positief

Prima prijs en werk

Goede adviseurs , scherpe prijzen en prima onderaannemers om de klus te klaren in een korte tijd.

Goed.

Komen afspraken na, de ketel was snel geïnstalleerd.

Kundig en snel

Zeer kundig en snel is onze CV volgens afspraak vervangen. Aardige monteur (Sven Woutersen) die alle tijd nam om alles uit te leggen.

Snel en duidelijk, goede prijs-kwaliteit verhouding

Men belde n.a.v. Geleverde foto’s met nog wat vragen. Daarna was alles snel geregeld en afspraak gemaakt. De installateur kwam op een avond, wat we eerst wat vreemd vonden, maar zo konden we wel snel worden ingepland. Hij was keurig op tijd, met zijn tweeën, wat een goed team, super samenwerking waardoor heel snel de nieuwe cv met toebehoren was geplaatst. Alles werd weer keurig opgeruimd en alle rommel werd meegenomen. Prima service, nette mensen.

Precies zoals afgesproken

Goede communicatie. Afspraken worden nagekomen. Prima installatie.

zeer goed geholpen

Zowel bij de bestelling als bij de planning voor de installatie van een nieuwe kombiketel zijn wij heel erg goed geholpen door Warmgarant. Ik geef ze 10/10. Ook het bedrijf die de installatie uitvoerde was uitermate professioneel en betrouwbaar! Uitstekend!!

Snelle service na storingsmelding

Snelle service na storingsmelding

GOED GEADVISEERDBIJ AANSCHAF CV KETEL

Advies en support bij de installatie waren ok. Eenvoudige toegang in de website. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Nadeel: Verplicht onderhoudsabonnement tijdens de garantieperiode

Weesperstraat 118

1112 AP Diemen