Positief

Tot zover gaat alles naar wens en heb ik alleen een positieve ervaring.

Prima en goed advies

Werk goed uitgevoerd en keurig afgeleverd

Correcte installatie nieuwe (huur-)cv

Ik vond het op zich allemaal correct verlopen, maar achteraf vond ik de kosten van installatie ea onverwacht toch tamelijk hoog.

Uitstekend geïnformeerd en daarna uitgevoerd!

Plezierig contact. Goede informatie. Prima uitvoering.

Prima afspraken en uitvoering

Prima afspraken en uitvoering

Positief. Professioneel en gaan pas weg als alles werkt.

Tijdens het voortraject werden diverse vragen gesteld n.a.v. de door mij gestuurde foto's. Dit gaf mij al veel vertrouwen. Uiteindelijk afspraak gemaakt voor levering en installatie door DVU. Dennis heeft de ketel prima geïnstalleerd. De rookgasafvoer van de vorige ketel bleek op een foutieve manier gemonteerd. De nieuwe plaatsen was een behoorlijke uitdaging waar zelfs een deel uit het plafond moest worden gezaagd. Daarna werd het allemaal netjes weer dicht gemaakt en was alles veilig gemonteerd zoals het hoort. De Intergas ketel doet het prima en het lijkt erop dat we minder gas verbruiken. Alles bij elkaar heel erg tevreden over Warmgarant.

"Warmgarant staat voor zorg bij de klant"

Snel en accuraat in het gehele proces vanaf bestelling t/m afhandeling.

prima, komen afspraken na

offerte was erg interessant, aardige installateurs en de installatie werkt prima. e.e.a. aan mijn dochter/schoonzoon doorgegeven

klantvriendelijk en deskundig

Ondanks een probleem bij de aanleg van de nieuwe cv ketel, hebben de monteurs uiteindelijk een oplossing gevonden om het probleem aan te pakken. Daardoor moesten de monteurs nog een dag extra terug komen. Wat een service!

Warmgarant heeft alles goed geregeld , ben zeer tevreden over Warmgarant

Warmgarant heeft de plaatsing van mijn nieuwe CV ketel via de Consumentenbond en Eek Installatietechniek prima geregeld . Ook goede uitleg over wat de mogelijkheden waren voor de installatie van de CV ketel betreffend eventuele opties . Alles was duidelijk over de betaling en de plaatsing van de nieuwe CV ketel . Alles was top .

Een bedrijf dat meedenkt en goed advies geeft

De cv ketel die ik wilde, was op lange termijn niet leverbaar. Er werd door Warmgarant goed meegedacht. Er werd gekeken wat in mijn situatie (vloerverwarming als hoofdverwarming) het beste was en wat ook paste in de beschikbare ruimte. De Intergas ketel die vervolgens werd aangeboden, is naar tevredenheid geplaatst.

Tevreden

Er is geleverd wat is beloofd. Op een prettige wijze ; bijv vriendelijke installateur.

Prima communicatie en snel geïnstalleerd

Goede kwaliteit, vriendelijk personeel, maar het is hem nog net niet

Einde juli van dit jaar een ketel van het merk Intergas laten plaatsen. Bij installatie de ketel met een druk van 1,8 bar opgeleverd. Binnen 2 maanden is de druk teruggelopen naar 1,4 bar. Na het opnieuw afvullen loopt de druk wederom terug. Na telefonisch contact moest ik met een handleiding de boel ontluchten. Je mag toch verwachten dat als je een complete nieuwe installatie aanschaft dit in orde is? Toch wel zorgelijk dat ook na het ontluchten de nieuwe ketel steeds hard terugloopt met haar druk. Al met al een beetje vervelend dat het nu nog steeds niet goed is ….

Deskundig, snel en meedenkend

Ik heb een zeer prettig en deskundig gesprek gehad met Joey. Door omstandigheden had ik snel een nieuwe ketel nodig incl. montage. Dit is door Warmgarantie heel snel en goed geregeld, zelfs tot na werktijd. Heel veel dank!

Prima geregeld allemaal

Zeer correct en vlot bekeken en geadviseerd met een goed verhaal en juiste kennis, zeer vriendelijke monteur. In een woord, perfect.

Prima werk geleverd

Warmgarant heeft prima werk geleverd. Het contact was plezierig en we kregen goed advies. Ook de installatie is vlot en naar wens verlopen.

Via keuzehulp consumentenbond cv ketel besteld. Warmgarant gaf aan dat deze cv ketel niet zo' n goede keus was voor mijn huis. Kwamen met een andere cv ketel als voorstel. Ik ben akkoord gegaan wat ik best wel eng vond. Ketel was redelijk snel geinstalleerd, ik ben er tevreden mee.

Snelle en efficiënte installatie

Prima installatie van nieuwe cv-ketel (snel ontluchten van radiatoren door het huis had van mij ook mogen gebeuren)

Alles verliep zoals ik verwacht had

Alles is prime verlopen Als er informatie is over de warmtepomp die jullie aan het ontwikkelen zijn, ontvang ik daar graag informatie over

Goede plaatsing van de ketel en snel geregeld

Snel en professionele installatie

CV Ketel snel en professioneel geplaatst door installateur met meer dan 20 jaar ervaring. Vriendelijk en nette persoon

Zeer goede CV-ketel. Goed geadviseerd.

Prima prijs/kwaliteitverhouding

Snelle offerte na aanvraag, stipte afspraken en aflevering.

Weesperstraat 118

1112 AP Diemen