Duidelijk vanaf aanvang aanvraag. Contact via email én telefoon correct en klantgericht. De uitvoering, vervangen van de oude VR ketel is geheel naar wens verlopen. De inning van installatie kosten en van de maandtermijnen ( huurketel ) werden vooraf aangekondigd.
Goede prijs, duidelijk over wat je kunt verwachten en echt een super installateur!
Geen opmerkingen betreffende de installatie, prima uitgevoerd door Falize Installatietechniek. Wat ik wel gemist heb is dat ik met een webwinkel te maken had. Als ik dat gezien had was ik er niet mee in zee gegaan. Want wat als deze er morgen niet meer is!!
Vriendelijke en degelijke service en montage van nieuwe CV-ketel. Monteur gaf goede uitleg en werkzaamheden zijn secuur uitgevoerd.
Aan de voorkant goed op de hoogte gehouden van proces en daarnaast een hele fijne monteur die ons meenam in de stappen, tips gaf en goede service
Snelle levering …prima contact, goede installatie …
Denken mee, zijn kundig en vriendelijk, erg tevreden dus.
Alles perfect geregeld en qua organisatie gewoon goed. Verder gewoon niets op-of - aan te -merken !! Ook de installatie is keurig netjes gegaan. Kortom : zéér tevreden.
ik was toe aan een nieuwe c.v. ketel. een kennis tipte mij over warmgarant.nl Grote spelers met monopolie posities waren veel duurder. Ben blij dat ik besloten heb om deze keuze te maken. De prijs van de ketel incl. instalatie een stuk goedkoper dan monopolie bedrijven. Het onderhoudscontract ook goedkoper. Zijn ook 24/7 bereikbaar. Wel nog niet nodig gehad voor storingen. Maar wel gevraagd voor advies in de avonduren. Om een keuze te maken welke type c.v. ketel had ik via webpagina de keuzehulp gebruikt. Twee types kwamen in aanmerking. Op advies van warmgarant de goedkoopste van de twee exemplaren gekozen. De c.v. voldoet prima. Natuurlijk moet ik dit op termijn zien. Aansluiting e.d. erg netjes aangelegd, alles vakkundig vernieuwd. Zeker aan te raden. Prijs goed, komen afspraken na.
nette en vriendelijke monteurs.
De installateur was een vakman die de klus in twee-en-een-half uur klaarde. Zijn werk verdiende een 9 van de 10. De rekening viel mij tegen, maar als ik beter gelezen had, was dat niet nodig. Gemiddeld een 7.
Originele beoordeling
De installateur was een vakman die de klus in twee-en-een-half uur klaarde. Er was volgens hem niets bijzonders aan de hand, daarom kostte de installatie minder tijd dan normaal. Zijn werk verdiende een 9 van de 10. De rekening echter was 200 honderd euro duurder dan normaal. Dat was oneerijk: 3 van de 10. Gemiddeld dus een 6.
Ze hebben alles goed geregeld, ben zeer tevreden met de service.
Eind oktober 2021 sloeg de huidige cv ketel uit. Omdat dit al een oud beestje was, begin november gelijk een offerte voor een nieuwe cv ketel aangevraagd. 29 november kreeg ik de bevestiging, de installatie zou gaan plaatsvinden op 27 december (eerst volgende optie). Begin December, de ketel is niet meer leverbaar, er is wel een andere (goedkopere) ketel beschikbaar en die kan op de geplande datum geplaatst worden (ik ga akkoord want, zoals eerder aangegeven, ik moet zo snel mogelijk de ketel vervangen). Later in de maand telefonisch contact, of ik misschien wilde ruilen met een andere klant (installatie zou dan mid januari zijn). Zeer verbaasd door dit telefoontje maar uiteindelijk deze optie afgeslagen en via de telefoon de bevestiging gekregen dat de installatie door ging de 27e. De installateur belde of hij de woensdag voor de afspraak langs kon komen om even te kijken. Jammer genoeg kwam hij tot de conclusie dat installatie de 27e niet door kon gaan omdat er 2 mensen (ipv 1) nodig zouden zijn voor de plaatsing. Daadwerkelijke plaatsing van de ketel, eind februari 2022.
Beste Anouk, Fijn dat we elkaar nog even hebben gesproken. Nogmaals excuses dat wij een inschattingsfout hebben gemaakt met betrekking tot de planning van de werkzaamheden. Midden in de winter is het bij alle installateurs in Nederland topdrukte. Onze collega's van de planning staan rond deze tijd voor een grote uitdaging. Wij pogen onze klanten altijd zo goed en snel mogelijk te helpen met een nieuwe cv-ketel, zeker als de oude ketel helemaal niks meer doet. Ik moet eerlijk toegeven dat dit niet in alle gevallen lukt, maar we doen ons uiterste best. Het kan heel goed dat u door ons bent gebeld bent met de vraag of u eventueel (vrijwillig) zou willen ruilen. Op dat moment probeerden wij een andere klant weer ‘uit de brand te halen’. Daarbij heeft de monteur ook een reparatie uitgevoerd aan uw oude cv-ketel waardoor hij het vol heeft gehouden tot dat de nieuwe werd geïnstalleerd. Des al niet te min leren we ook uit uw reactie hoe het bij klanten overkomt. Wij gaan ons uiterste best doen om het verplaatsen alleen bij hoge uitzondering en tot een minimum te beperken. Naar u toe kunnen we alleen maar begrip opbrengen. Met vriendelijke groet, Team Warmgarant
Originele beoordeling
Eind oktober 2021 sloeg de huidige cv ketel uit. Omdat dit al een oud beestje was, begin november gelijk een offerte voor een nieuwe cv ketel aangevraagd. 29 november kreeg ik de bevestiging, de installatie zou gaan plaatsvinden op 27 december (eerst volgende optie). Begin December, de ketel is niet meer leverbaar, er is wel een andere (duurdere) ketel beschikbaar en die kan op de geplande datum geplaatst worden als ik akkoord ga met de meerprijs (ik ga akkoord want, zoals eerder aangegeven, ik moet zo snel mogelijk de ketel vervangen). Later in de maand telefonisch contact, of ik misschien wilde ruilen met een andere klant (installatie zou dan mid januari zijn). Zeer verbaasd door dit telefoontje maar uiteindelijk deze optie afgeslagen en via de telefoon de bevestiging gekregen dat de installatie door ging de 27e. De installateur belde of hij de woensdag voor de afspraak langs kon komen om even te kijken. Jammer genoeg kwam hij tot de conclusie dat installatie de 27e niet door kon gaan omdat er 2 mensen (ipv 1) nodig zouden zijn voor de plaatsing. Daadwerkelijke plaatsing van de ketel, eind februari 2022.
Keurig op tijd, alles volgens de afspraak uitgevoerd
Goed product, goede informatie over levering en installatie. Installateur Job: TOP!!
Ruim 3 maanden gewacht alvorens de installatie plaatsvond. Was geen probleem aangezien wij nog een goed werkende oude ketel hadden. Dan mogen anderen met urgentere problemen voorgaan. Uitstekende installateur AA loodgieter uit Voorst: netjes en schoon geleverd.
Geheel volgens afspraken uitgevoerd, vakkundig, snel en opgeruimd. ToP!
Offertetraject verliep vlot en correct. Vragen werden snel beantwoord. Planning klopte. Een mankementje na het plaatsen werd snel en kundig opgelost.
Prima geholpen en nette prijs in vergelijking net andere leveranciers.
Originele beoordeling
Ik had aangegeven een nieuwe cv te moeten hebben en zonder warm water te zitten. Ik heb verteld dat dit om spoed betrefde aangezien ik ook nog eens zwanger was. Ik heb meerdere keren aangegeven dat elke dag dat hij eerder geinstalleerd kan worden fijn is. Er werd aangegeven dat de spoed doorgegeven zou worden. Na mijn bestelling en voorkeur datum voor installatie bleek de wachttijd nog langer te zijn opgelopen. Hierdoor moesten wij weken lang thuis zitten met een kapotte cv in de winter. Een warme douche tegen de rugpijn door mijn zwangerschap was er niet bij helaas. Uiteindelijk super blij dat de installatie dag was aangebroken. De installateur schrok er enorm van dat ik zolang moest wachten op een nieuwe cv in de winter terwijl ik zwanger was. Hij vertelde me dat ik een spoed aanvraag had moeten doen en snel geholpen zou zijn geweest. Ik gaf aan dat ik dit wel 3 keer heb aangegeven. Blijkbaar is hier niks mee gedaan. Gelukkig is het allemaal goedgekomen en zijn wij blij met onze nieuwe cv maar wat was ik blij dat de kleine nog niet geboren was met die kou en geen warm water. Ik baalde ontzettend toen ik hoorde dat het gewoon veel eerder had kunnen worden geinstalleerd als ze de situatie aan de installateur hadden voorgelegd. Graag zou ik hier toch nog contact over hebben met jullie.
Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte en voordelige leverancier voor een nieuwe HR ketel kwam ik bij Warmgarant terecht. Een goede keus waar ik achteraf geen spijt van heb. Mijn ketel stopte van de één op de andere dag en het zag er somber uit om op korte termijn een nieuwe ketel te kunnen laten plaatsen. Zelfs het bedrijf waar ik mijn (oude) ketel in onderhoud had, kon niets voor mij betekenen op korte termijn. Warmgarant deed zijn uiterste best en binnen twee dagen was de monteur er. Niet alleen een snelle service maar ook nog één van de voordeligste. Klein minpuntje was de rommel die achtergelaten werd door de monteur dit had volgens mij wel wat netter gekund!
Michael Schouten is een topper die ik iedereen kan aanbevelen.
Enigste min puntje geen uitleg van de thermostaat,uitleg ketel en plaatsing was zeer goed.
Voordat de afspraak kon plaatsvinden duurde wat lang (4 maanden), maar toen die er eenmaal was ging alles vlekkeloos. Bedankt!
C.V Ketel snel en vakkundig geplaatst.
Mijn cw ketel kapot is, ik heb telfonisch contantact klant services heel snel geregeld binen 3 dagen nieuw cw ketel monteert. Helamal goed en zuineg cw ketel erg bedankt.