C.V Ketel snel en vakkundig geplaatst.

intergas xtreme 36 cw5

Mijn cw ketel kapot is, ik heb telfonisch contantact klant services heel snel geregeld binen 3 dagen nieuw cw ketel monteert. Helamal goed en zuineg cw ketel erg bedankt.

Duidelijke info, prima verwerking, installatie van CV ketel goed verlopen.

Ik heb eind februari een cv-ketel via Warmgarant gekocht. Na een paar weken bleek het expansievat kapot. Ik heb dat gemeld aan Warmgarant en dat is snel verholpen. Al heel snel kwam een monteur langs, om dat het vat te vervangen.

Na een verkeerde factuur, direct een nieuwe

Incomplete installatie door niet gecertificeerde installatiebedrijf en niet nakomen van afspraken.

Ondanks schriftelijke afspraken via Consumentenbond CV-ketel collectief en e-mail correspondentie met Warmgarant, gebrekkige installatie door onervaren monteurs: - Installatiebedrijf TotaalKlimaat is niet gecertificeerd/ erkend door brancheorganisaties (wel beloofd door de CV-ketel collectief) - verkeerde type rookgasafvoer (parallel in plaats van concentrisch) geïnstalleerd maar toch extra kosten gefactureerd voor concentrische type. Twee manden na de installatie (07 februari) nog steeds geen bericht ontvangen over een nieuwe afspraak om de betaalde type te installeren. - Incomplete 'Veiligheidspakket' werkzaamheden: 'Uitgebreide koolmonoxidemeting' en 'Instellen cv-ketel voor optimaal gebruik' (voor een veilige en energie zuinige werking) niet uitgevoerd. Reden 'het wordt al in de fabriek gedaan'!!

Deskundige installatie

Direct betere verwarming in huis merkbaar

Vakwerk geleverd door ervaren monteur. Ook tevreden over de ketel tot nu toe. Ben alleen benieuwd hoe de service zal zijn.

Prima prijs-kwaliteit verhouding

Vriendelijke medewerker aan de telefoon, heldere offerte ontvangen. De prijs verraste me positief tov andere verwarmingsinstallatie bedrijven. Daarna snel geleverd en geplaatst door een nette, vriendelijke monteur die tegen een kleine meerprijs elders in m’n huis nog een lekkende koppeling verving. De ketel is veel stiller dan m’n vorige HR en hopelijk ook nog iets zuiniger. Al met al zeer tevreden.

Goede snelle serviceverlening.

Na offerte-aanvraag snel en vakkundig geleverd. Er zat ivm de winterse temperaturen een beetje haast achter. Dat is goed opgepakt. De dame aan de telefoon dacht supergoed mee. De installatie verliep ook razend snel. Bedrijf uit Nunspeet dacht ik. Vader en zoon. Geweldig team. Aanrader.

Excellent service

Excellent service

Zeer goede service

Snelle response op aanvraag, deskundigheid van monteurs zijn prima. Helaas zelf nog een leiding moeten repareren maar in het geheel vakkundig aangebracht.

goede service installateur, goede communicatie met Warmtegarant

De thermostaat is wat stroef maar als dat moeilijker wordt bel ik wel.

goede service en een goede prijs

denken mee en doen wat ze zeggen

Het was een positieve ervaring

Alle afspraken correct nagekomen.

Prima website Volgens afspraak nieuwe CV ketel geïnstalleerd.

Gevraagde ketel was niet te leveren op korte termijn.

Vervangende ketel netjes geplaatst, wel een keer uitgrsteld. Boilertje wat geplaatst zou worden paste In eerste instantie niet. Vervangen door een kleinere.

Netjes geïnstalleerd en goed meegedacht

Installatie is uitstekend gedaan. We hadden vulpunt beneden en deze heeft de installateur nu ook boven bij de ketel gemaakt. Dat is super. Ook heeft de installateur alles netjes opgeruimd en achtergelaten.

Prima service, helaas een kleine mis(sende)communicatie tussen hun webshop en de lokale vestiging, maar uiteindelijk goed gekomen.

Perfect, relatie aan bevolen

Prima service, duidelijke inventarisatie, geen verrassingen achteraf, Vriendelijk personeel, nette installatie, oplossen vragen na installatie ook prima. Kortom waarom zou je naar een ander gaan?

Vriendelijk en gedegen advies, klantenservice en montage

Met vervangen van de CV ketel hebben ze snel, vriendelijk en goed gewerkt. Ze hebben meegedacht over hoe het passend gemaakt kon worden in de beschikbare ruimte. Nette dienstverlening en afhandeling.

Krijg je waar voor je geld?

Nog net voor de prijsverhoging die per januari ‘22 inging een nieuwe Intergas besteld incl. installatie. Prijs okay, maar reken wel met 24 maanden verplichte kosten waarmee één onderhoudsbeurt wordt betaald. (Ik neem aan dat er standaard 2 jaar garantie op de ketel + installatie zit). Dat is dan in feite de totaalprijs voor de ketel, wat op zich redelijk is. Maar de redelijke prijs betekent dan ook dat de ketel in een halve dag geïnstalleerd moet zijn incl. de oude verwijderen. In de praktijk is dat dan snel werken met veel knelkoppelingen ipv buizen op maat buigen en een minder oog voor nette afwerking. De ketel wordt opgestart met de fabrieksinstellingen en dat is het dan… Ook wordt de CV installatie niet doorgespoeld. Dit installatie aspect vond ik persoonlijk het mindere puntje. Zelf ben ik maar aan de slag gegaan door de ketel zelf in te stellen op basis van de warmtebehoefte en radiatoren/vloerverwarming bij mij thuis. Misschien een tip voor Warmgarant om de klant meerdere keuzes te geven, bijv. Basis installatie zoals door mij omschreven (1/2 dag) of Pro installatie ( 1 dag) waarbij dan wel wordt doorgespoeld, meer aandacht voor de installatie en afwerking en afstellen van de ketel (belangrijk vanwege de hoge gasprijzen).

Plaatsen CV ketel heel goed gedaan .

Deskundig CV ketel geplaatst en pompvloerverwarming vervangen, er is 1 min punt, monteur is via ons slaapkamerraam het dak opgegaan en heeft daar met zijn voet op profiel gestaan die helemaal ontzet is en nu sluit mijn rolluik niet meer 100 % af waardoor er licht in mijn slaapkamer komt, situatie is nog zo en is wel heel vervelend !!!

Weesperstraat 118

1112 AP Diemen