Prima service en goede begeleiding bij de keuze van onze CV ketel

De collega's van Warmgarant hebben in het voortraject goed meegedacht over de juiste keuze voor onze nieuwe CV ketel. Het zorgen voor de goede interpretatie van de foto's heeft geleid tot een andere ketelkeuze en benodigde materialen voor het aansluiten op de bestaande lucht/warmte boiler. Dit heeft ertoe geleid dat de installatie in één keer zonder problemen kon verlopen. prima service.

Warmgarant lijkt mij betrouwbaar, afspraken worden nagekomen.

Na mijn aanmelding voor het plaatsen van een ketel, werd ik gebeld dat ik beter kon opteren voor een ander type. Dit type bleek goedkoper, dus van zoveel mogelijk geld binnenhalen kan ik warmgarant niet betichten. De vorige ketel en cv-installatie had ik zelf geïnstalleerd, dus ik was benieuwd hoe de monteur van warmgarant het zou doen. Hij bleek deskundig en snel. De ketel staat er nu twee maanden. De warmtevoorziening is in orde. De voorziening voor warmwater (afgesteld op 60 graden) is eigenlijk iets te gering, maar dat went wel.

Prima ervaring

Goede informatie, het goede contact, de snelle levering en plaatsing door een deskundige installateur en niet te vergeten de gunstige prijs/kwaliteits verhouding.

Lekker warm bij warmgarant.

Ketel goed. Prijs goed. Monteren goed. Kortom prima.

Efficiënt en servicegericht

Vriendelijk en hulpvaardig. Meedenkend met de klant, service staat hoog in het vaandel. Leveren kwaliteit. Proffesionele installateur die erg snel en adequaat te werk ging. Vooraf goed geïnformeerd, administratie prima op orde.

Prima, komen afspraken goed na.

Warmtegarant komt de gemaakte afspraken goed na.

De monteur die de nieuwe ketel kwam plaatsen heeft goed werk geleverd en was plezierig in de omgang. De levering was volgens de offerte.

uitgevoerd volgens afspraak

Keurig gewerkt, goede communicatie, goede prijs

Goed en snel geregeld

Snel en goed geregeld

Netjes gewerkt

Na eerst een dubbele boeking gemaakt te hebben heeft Warmgarant het daarna prima opgelost.

Fijn contact via mail. Ook klantenservice reageerde snel en keurig. De monteur die de CV heeft geplaatst had daar een flinke klus aan maar uitstekend gedaan. Ben erg tevreden.

De CV is kundig geplaatst en alles volgens afspraak. Personeel was erf vriendelijk en correct.

Conform afspraak, snel en netjes

Goede informatievoorziening, snelle en nette installatie

Positief

De heren waren op tijd en hebben vlot gewerkt. Alles netjes aangesloten en alles werkt naar behoren.

Veel tegenstrijdige adviezen, met te weinig toelichting.

Ik had via de keuzehulp van de Consumentenbond de beste ketel gekozen maar Warmgarant en/of de installateur vond dat geen goede keuze. Zonder duidelijk te maken waarom! Ik kreeg sterk de indruk dat beschikbaarheid van ketels een rol speelde.

Nieuwe ketel snel geplaatst door ervaren monteurs.

Ik heb Warmgarant gekozen als leverancier en servicebedrijf omdat er in het appartement waar ik woon al veel bewoners dezelfde keuze hebben gemaakt. Bovendien biedt Warmgarant alle bewoners die hier een servicecontract hebben afgesloten vanwege het grote aantal een korting op het servicecontract.. Klasse!

Topbedrijf

Heel goed bedrijf. Website is gebruiksvriendelijk. Communicatie vooraf en bestelling ging snel, prettig en adequaat. Ze hanteren een scherpe prijs en leveren daarvoor prima werk. Vriendelijke deskundige monteurs die na installatie alles keurig achter lieten. Zeker voor iedereen aan te bevelen.

Alles is naar wens verloopen.

In februari is bij ons door Warm garant een nieuwe ketel geplaatst. Er is netjes gewerkt. Er hebben zich geen problemen voorgedaan.

Goede en snelle installatie

Heel positief

Snel en vakkundig geholpen

Komen afspraken na

Goed advies en informatie. Komen gemaakte afspraken na. Installateur heeft werk netjes en op tijd uitgevoerd.

Goed werk, volgens afspraak

Via het collectief van de Consumentenbond een all inn afspraak gemaakt. Netjes gewerkt. Twee sympathieke monteurs langs gehad. Op tijd begonnen en op tijd klaar

Correct en conform afspraak netjes afgehandeld

Telefonische afspraken en e-mails werden snel afgehandeld en opmerkingen snel afgehandeld met de medewerker van Warm Garant.

Goed geregeld

Netjes geregeld, goed contact gehad met de monteur.

Komen afspraken na. Zijn uitstekend bereikbaar

Weesperstraat 118

1112 AP Diemen