Vlotte offerte met een scherpe prijs

Via warmtegarant nieuwe cv laten hangen. Montage gebeurde vlot en deskundig en monteur had nog een paar handige tips.

Professioneel, betrouwbaar, en vriendelijk

Alleen maar goed. Zeer tevreden.

Snelle en vriendelijke ervaring.

Op onze vraag kon de gevraagde Intergas CV-ketel binnen een week worden geïnstalleerd. De installatie werd door Johan uit Lijnden adequaat en met een lach uitgevoerd. Top!

Op website goede keus kunnen maken voor een nieuwe verwarmingsketel.

Toen mijn keuze door mij was gemaakt middels een duidelijk omschreven offerte werd de ketel enkele weken later door een plaatselijk aangesloten bedrijf vakkundig in een halve dag geïnstalleerd. Tot nu toe functioneert alles prima.

Onze redders in de nood!

Onze 21 jarige ketel had de geest gegeven en jullie hebben ons snel uit de brand geholpen met een "geluidloze" ketel voor een mooie prijs!

xcxcxcxcxcxcxc

Waardering is al verstuurd op 7 maart!

Dit bedrijf is een aanrader.

Warmgarant heeft niet alleen een goede prijs, maar ook de service m.b..t. plaatsen van de ketel was top.

Prima geïnstalleerd

Van te voren gebeld. Was op tijd. Goed geïnstalleerd en goede uitleg. Werk netjes afgeleverd.

wat er afgesproken is werd goed uitgevoerd

de installateur was een prettig persoon en deed het plaatsen in goed overleg.

Snel, vakkundig en voordelig, maar met een addertje onder het gras...

Aanschaf via actie van de Consumentenbond "Ketelcollectief". De prijs is beslist concurrerend, maar het verplichte onderhoudscontract in de eerste twee jaar tijdens de garantieperiode doet een groot deel van dat voordeel teniet. De Consumentenbond wordt helaas steeds commerciëler, en dit is daar weer zo'n voorbeeld van. De ketel is netjes en vakkundig geplaatst.

Prijs/ kwaliteit top. Installatie zeer netjes verzorgd.

Best wel goed

Alles is best wel goed verlopen, op één klein dingetje na. Hopelijk wordt dat bij een eventuele servicebeurt nog opgelost.

Prima ervaring

Afspraken zijn nagekomen en de werkzaamheden zijn netjes en correct nagekomen .

Super word snel geholpen,zijn beleefd .

Snelle service en vakkundige installatie

Eenvoudige website met duidelijke toelichting en kostenspecificatie. De levering vsn de ketel was snel en de installatie werd door vakkundig personeel uitgevoerd. Zeer tevreden.

Prijs-kwaliteitsverhouding in orde....

Snelle afhandeling zeer deskundige installatie

Het bestellen van de nieuwe cv-ketel ging erg makkelijk. Daarna erg deskundige en snelle installatie. Prettige monteur

Dik tevreden!

Wij zijn dik tevreden, deskundige monteurs met aandacht voor de klant. Alles in goed overleg uitgevoerd. Ook goede communicatie van uit warmgarant. Wij bevelen dit bedrijf aan als u een ketel zoekt voor een goede prijs en deskundige hulp.

Nette en deskundige plaatsing CV Ketel

Zie Onderwerp

Goede keus

Tot nu toe prima ervaring. Goede communicatie, duidelijk productaanbod, facturering was als afgesproken. De bestelde cv-ketel werd op de afgesproken dag geïnstalleerd door een ervaren en professionele installateur (Tuininga Purmerend), die bij vertrek de oude ketel en alle installatieafval meenam. Gewoon goed dus.

Prima plaatsing en administratieve afhandeling

Alles goed geregeld!

goede ervaring

alles prima geregeld ,goede uitleg net personeel kortom een aanrader.

Prima service!!!

Super goed

Adequate vervanging van CV ketel

Via de Warmgarant site een keuze gemaakt voor een Intergas CV ketel. Daarna een persoonlijke offerte ontvangen met een scherpe prijs. Ketelmontage ingepland en keurig op tijd verscheen de monteur uit het netwerk van Warmgarant. Keurige installatie en goede uitleg ontvangen.

Snel en goed.

Nieuwe HR ketel geplaatst. Goede prijs kwaliteit verhouding en deskundig aangelegd.

Weesperstraat 118

1112 AP Diemen