uitgevoerd volgens afspraak

Keurig gewerkt, goede communicatie, goede prijs

Goed en snel geregeld

Snel en goed geregeld

Netjes gewerkt

Na eerst een dubbele boeking gemaakt te hebben heeft Warmgarant het daarna prima opgelost.

Fijn contact via mail. Ook klantenservice reageerde snel en keurig. De monteur die de CV heeft geplaatst had daar een flinke klus aan maar uitstekend gedaan. Ben erg tevreden.

De CV is kundig geplaatst en alles volgens afspraak. Personeel was erf vriendelijk en correct.

Conform afspraak, snel en netjes

Goede informatievoorziening, snelle en nette installatie

Positief

De heren waren op tijd en hebben vlot gewerkt. Alles netjes aangesloten en alles werkt naar behoren.

Veel tegenstrijdige adviezen, met te weinig toelichting.

Ik had via de keuzehulp van de Consumentenbond de beste ketel gekozen maar Warmgarant en/of de installateur vond dat geen goede keuze. Zonder duidelijk te maken waarom! Ik kreeg sterk de indruk dat beschikbaarheid van ketels een rol speelde.

Nieuwe ketel snel geplaatst door ervaren monteurs.

Ik heb Warmgarant gekozen als leverancier en servicebedrijf omdat er in het appartement waar ik woon al veel bewoners dezelfde keuze hebben gemaakt. Bovendien biedt Warmgarant alle bewoners die hier een servicecontract hebben afgesloten vanwege het grote aantal een korting op het servicecontract.. Klasse!

Topbedrijf

Heel goed bedrijf. Website is gebruiksvriendelijk. Communicatie vooraf en bestelling ging snel, prettig en adequaat. Ze hanteren een scherpe prijs en leveren daarvoor prima werk. Vriendelijke deskundige monteurs die na installatie alles keurig achter lieten. Zeker voor iedereen aan te bevelen.

Alles is naar wens verloopen.

In februari is bij ons door Warm garant een nieuwe ketel geplaatst. Er is netjes gewerkt. Er hebben zich geen problemen voorgedaan.

Goede en snelle installatie

Heel positief

Snel en vakkundig geholpen

Komen afspraken na

Goed advies en informatie. Komen gemaakte afspraken na. Installateur heeft werk netjes en op tijd uitgevoerd.

Goed werk, volgens afspraak

Via het collectief van de Consumentenbond een all inn afspraak gemaakt. Netjes gewerkt. Twee sympathieke monteurs langs gehad. Op tijd begonnen en op tijd klaar

Correct en conform afspraak netjes afgehandeld

Telefonische afspraken en e-mails werden snel afgehandeld en opmerkingen snel afgehandeld met de medewerker van Warm Garant.

Goed geregeld

Netjes geregeld, goed contact gehad met de monteur.

Komen afspraken na. Zijn uitstekend bereikbaar

Goeie service, snel geregeld

Er was bij de ketelkeuze geen rekening gehouden met de ruimte. Na 1 telefoontje van de monteur is er een andere ketel geregeld en een nieuwe datum vast gesteld voor de plaatsing

Goed voortraject, natrajact wat rommelig door uitbestedingen.

Is een verkooporganisatie. Website duidelijk en telefonisch wordt je netjes geadviseerd. Na het plaatsen van de opdracht wordt dit uitbesteed aan een derde/onderaannemer. In mijn geval hebben die het weer uitbesteed aan weer een ander bedrijf. Wegens het ontbreken van een oplever formulier ging de facturatie niet goed (zaken die niet waren geleverd/uitgevoerd werden wel in rekening gebracht). Uiteindelijk wel correct opgelost.

Moeizame installatie

Ketel was groter dan normaal, paste amper tussen schuine dak. Volgens moet er een dak doorvoer komen, maar er liggen zonnepanelen op het dak. Moeilijke installateur, hoop gezucht en gemopper. Helaas komt dit omdat er niet van te voren iemand komt kijken. Met foto's die opgestuurd zijn, kun je dus niet alles zien. Maar CV ketel bevalt prima.

We hadden in December 2021 via de consumentenbond een cv-ketel besteld bij Warmgarant. De installatie zou plaatsvinden in februari, maar onze cv-ketel gaf begin januari de geest. Na een belletje met Warmgarant is de installatiedatum naar voren gehaald en hadden wij binnen 2 dagen de bestelde cv-ketel. Installateur Lennart heeft een prima job afgeleverd. Dank aan Warmgarabr en de consumentenbond. Groetjes Fam Keizer

Uitstekende ervaring mee

Snelle service, duidelijk en netjes

prima bedrijf

prima service snelle plaatsing en kundig personeel

Prima geregeld

Vanwege corona werd de installatie 2 dagen later uitgevoerd, hiervoor is netjes afgebeld, de heren kwamen keurig op tijd. De installatie ging goed, e.e.a werd uitgelegd, alle afval werd netjes meegenomen. Ging goed dus. De ketel en de thermostaat werken prima.

Weesperstraat 118

1112 AP Diemen