Na de irritatie van het oppakken van de storing in het weekend en de communicatie hieromtrent, is de storing begin van de werkweek opgepakt en uiteindelijk bleek dit geheel niet aan de ketel te liggen, die werkte perfect. Er bleken zich gassen in het rookgaskanaal op te stapelen. Wij wonen in een appartementencomplex en dan is de VVE aan zet. Omdat wij zonder warm water en cv zaten en de VVE laks reageerde heeft Warmgarant toch opdracht gegeven die woensdag om een onderzoek op te starten bij de 6 appartementen die op hetzelfde rookgaskanaal aangesloten zijn en geconstateerd dat 1 van de buren net een nieuwe ketel had laten plaatsen en dat die ketel verkeerd was aangesloten. Dit was een gevaarlijke situatie en opdracht is gegeven de stekker direct uit deze ketel te halen. Direct was bij ons de storing opgelost, de ketel bij ons in storing reageerde dus eigenlijk als een soort veiligheid. De ketel bij de buren is de dag erop alsnog goed aangesloten en tot op heden geen problemen meer. Warmgarant heeft ons een schappelijke factuur voor het onderzoek gestuurd, die door de buren is voldaan. Wij danken Warmgarant voor de geboden service, want dit zit niet in ons abonnement en is ook niet gebruikelijk. Aanbeveling blijft goed te blijven kijken naar de kwaliteit service van de onderbedrijven. Het bedrijf Totaalklimaat heeft bij ons een prettige communicatieve indruk achtergelaten, het eerste bedrijf zeker niet. Duidelijke afspraken en tijdsindicatie en de eerste communicatie is het visitekaartje wat je achterlaat. Dit geldt ook voor jullie algemene nummer, is goed bereikbaar dat is fijn. Maar de neuzen staan nog niet allemaal dezelfde kant op hebben wij bemerkt en advies geef duidelijk aan bij de klant wanneer en wie belt terug en doe dit ook altijd. Verder kan ik jullie zeker aanbevelen.