geod

alles gedaan volgens afspraak

Afspraken worden keurig uitgevoerd

Klant vriendelijk, goede service, perfecte montage

Heb ik een juiste keuze gemaakt ?

Wij zijn een ouder echtpaar en ervaren een koude woning tenzij wij de thermostaat continu op 25 gr zetten. Op grond hiervan denken wij achteraf of de aanschaf van een ketel met meer capaciteit niet beter was geweest. Verzoeke het emailadres vervangen door: [email protected]

Super service, prima prijs!

Heel positief, transparante prijzen. Snelle en goede levering/ installatie

Prima service en keurige installatie

Offerte snel binnen na aanvraag. Duidelijke website. Installatie van de CV binnen 2 weken na opdracht. Eindresultaat prima!

Goed contact met de medewerker.

Goed geholpen door de medewerker.

Opdracht perfect en ....... netjes uitgevoerd.

Zie boven. Even met een stofzuiger de rommel opruimen was nog beter geweest (10+). Alles functioneert prima.

Gewoon goed

Uitstekend, doen wat afgesproken is

Perfect gedaan,werklust prima, beleefdheid heel goed, kennis heel goed.

Al,les is perfect gegaan.

Alles was binnen 14 dagen geregeld opgehangen door een vakman

Alles volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd

Netjes op tijd aanwezig. Alle werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Het enige nadeel vind ik dat je gelijk 2 jaar aan een service abonnement vast zit waar je maandelijks voor betaald.

Vlotte en vakkundige installatie voor een scherpe prijs

Vlotte en vakkundige installatie voor een scherpe prijs

Behulpzaam

Natuurlijk net te lang gewacht met vervangen van de oude cv ketel. Maar echt het gevoel dat we super snel geholpen zijn. Maar een paar dagen zonder ketel moeten doen. En installateurs waren vriendelijk. En werkte heel netjes.

Keurig volgens afspraak.

De installatie verliep vlgns afspraak vlekkeloos de supersnel en goed!! De factuur was ook in orde , precies zoals vooraf afgesproken. Kwaliteit prijsverhouding is zeer goed.

Perfect bedrijf

Komen hun afspraken na, en werken heel proffesioneel.

Zeer goed!!

Hele goede installateur! Werkt nauwkeurig en snel!

Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Onze intergasketel vakkundig geplaatst tegen een uitstekende prijs. Komen afspreken goed na.

Super en snel geregeld

Super en snel geregeld, nu ook volledig ontzorgd.

Super service, professionele monteurs

Plotseling ging mijn ketel stuk hierdoor zaten we plotseling in de kou. Na het opvragen van een aantal offertes bij diverse partijen kwam ik bij warmgarant terecht. Prijs was goed, service was goed en men kon direct de eerste mogelijkheid van plaatsing inzien bij een lokale installateur en een afspraak inplannen. De monteurs van CV-Experts (Urcan en Christian) waren keurig voor de afgesproken tijd aanwezig. Deze heren hebben zeer netjes en zorgvuldig de werkzaamheden uitgevoerd. Alles netjes gedemonteerd en afgevoerd. Gas afvoer was een beetje lastig om te plaatsen i.v.m. een balk welke in de weg stond, dit hebben deze heren keurig opgelost. Helaas konden ze niet op het dak komen omdat het te glad was, dit hebben ze overigens wel geprobeerd maar veiligheid staat voorop. Na het uitvoeren van de werkzaamheden hebben ze een gasmeting gedaan en uitleg gegeven hoe de ketel werkt. Ik zou warmgarant en deze heren van CV Experts zeker aanraden!!!

Storing direct opgelost

Op de afgesproken tijd kwam de monteur en heeft de storing direct opgelost, heel fijn!

Perfecte service

Na de perfect geregelde plaatsing van onze ketel door Warmgarant 6 jaar geleden en we daarmee ook een 2 jarig onderhouds abonnement afsloten hebben we daarna nooit meer overwogen om dit abonnement op te zeggen, het wordt door Warmgarant netjes bij gehouden wanneer de ketel weer aan de beurt is voor onderhoud en na een telefoontje van Warmgarant hoeft je alleen maar aan te geven wanneer het bij jou uitkomt en de ketel draait al die 6 jaar zonder problemen dus we hoeven niet lang na te denken als we weer aan een nieuwe toe zijn, dit laten we ook dan weer over aan Warmgarant, heel het team van Warmgarant bedankt voor jullie perfecte service en we wensen jullie fijne feestdagen en vooral een gezond 2022.

Prima service, goede uitleg en geweldige uitvoering.

Na uitgebreid informatie te hebben ingewonnen, kwamen we terecht bij Warmgarant. Goede informatie gekregen, er werd kritisch meegedacht en gekozen voor een apparaat dat bij onze situatie paste. Na twee weken geleverd, en vakkundig geïnstalleerd door een sympathieke installateur. Prima service.

Positief en goede service

Fijn en kundig persone