komen de gemaakte afspraken na

volledig volgens afspraak

Overzichtelijke site met alle mogelijkheden en kosten op een rijtje. Achteraf geen verassingen.

perfect en vakkundig aangesloten

Twee zeer vakkundige jongens die nadachten over hun werk, en zeer netjes te werk gingen

Goed bedrijf, prima service

Nieuwe Intergas CV ketel geplaatst, werkt uitstekend, goede monteur

Prima wek geleverd

De monteur heeft alles keurig gemonteerd en de werking goed uitgelegd.

Snelle service, goed advies. (telefonisch) installatie verliep vlekkeloos door plaatselijk installateur. Tarief periodiek onderhoud is scherp.

Niks anders dan top!!

Gewoon top! Snel, netjes, goede prijs… goede materialen… meer dan tevreden

Fijne service en zeer vriendelijk

Ik heb een cv laten aansluiten door warmgarant. Ze zijn zeer vriendelijk en werken lekker door. Ondanks ze iets waren vergeten mee te nemen voor de aansluiting hebben ze dit keurig opgelost die zelfde dag nog. Telefonisch zijn ze behulpzaam en tijdens de aansluiting van de cv ging alles soepel

Goede keus gemaakt !

Goede keus gemaakt. Keurige behandeling en afhandeling. Montage erg goed en mooi afgewerkt. Restanten meegenomen en schoon opgeleverd !

Let op bereid je voor! Je moet vaak bellen mailen en dreigen rechtsbijstand om tevreden te zijn!

Ze zouden tussen 8.00 en 9.00u komen echter kwamen ze 15 min te laat. Vervolgens zouden ze met 2 man werk hebben tot 14.00u. Alleen dat werd 16.15u. Het expansievat bleek dikker te zijn als de oude waardoor de nieuwe tegen de schuifdeur aan komt. Dit was in mijn ogen simpel op te lossen maar er werd moeilijk overgedaan en moest niet zeuren. Dan doet u de schuifdeur toch niet helemaal open meneer!? De bedrading hangt erbij geen gezicht niet professioneel. Gat voor rookgas afvoer niet klein beetje groter gemaakt maar strak tegen het plafond. De uitleg van WiFi thermostaat ging niet verder dan druk op touchscreen. Bij de + word het warmer in huis en bij de - kouder. Hulp bij installatie van de app kreeg ik niet ook namen ze het doosje met de gebruiksaanwijzing mee. Ook het boorstof en het water wat uit de oude ketel kwam hebben ze gewoon laten liggen. Dat kon ik zelf opruimen. Het gereedschap van de heren beschadigen mijn kozijnen en deuren. Ik ben niet tevreden ik heb dit netjes gemeld bij de service manager die maakte mij alleen een belofte over de gebruiksaanwijzing voor de Thermostaat. Deze kreeg ik met de post na gestuurd. Voor de rest van de punten vond hij niet netjes maar ging er niks mee doen voor mij. Ik moest met de rechtsbijstand op de proppen komen om het netjes te krijgen. Het expansie vat is vandaag recht gehangen (daarmee is het schuifdeur probleem verholpen). De Lage prijzen zijn leuk maar op deze manier is goedkoop heel duur koop!

Duidelijke website, snelle levering

Nieuwe cv ketel bestel en die werd snel geplaatst door vriendelijke medewerkers. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden.

Heb onlangs een nieuwe Intergas combi ketel laten plaatsen. De communicatie was perfect. Ben zeer tevreden over de plaatsing nieuwe ketel, uitleg en opruimen van de oude ketel door de monteur. Nu hopen dat verder ook alles naar wens gaat en ik er veel plezier van mag hebben. .

Correspondentie/communicatie was duidelijk en efficiënt. Prima monteur!

prima!

vriendelijke man die rustig doorwerkte. alles werkt tot nu toe prima. communicatie was prima.

Heldere offerte; Duidelijke communicatie; Snelle installatie

Zie boven

Betrouwbaar goed contact snelle plaatsing

Voor het aanschaffen van een nieuwe c.v. ketel contact opgenomen met Warmgarant na een goed contact en duidelijke uitleg met hun in zee gegaan. Zij leveren een ketel met een uiterst gunstige prijs en wordt vervolgens door vakmensen geïnstalleerd.

zeer goede service

installatie, communicatie, alles even goed geregeld

Snel en netjes

Snelle afhandeling en de ketel was snel en netjes geplaatst

Zeer vlot en netjes de ketel vervangen

Ervaring is zeker goed, om toch een minpuntje te noemen vind ik het jammer dat ze niet hebben uitgelegd wat alles betekend op de CV ketel, nu ben ik zelf op onderzoek gegaan en kwam erachter dat de cv ketel niet goed ingesteld stond. Op dat puntje na was alles netjes gedaan.

Snel en deskundig

We hoefden nauwelijks te wachten op een afspraak met WG. Op de dag zelf kwam een monteur die onze nieuwe ketel snel en deskundig installeerde en zich voldoende moeite gaf om de werking uit leggen. Alles werkte meteen perfect. We zijn heel tevreden!

Goed en vlot geholpen

Uitstekend bedrijf

Een uitstekend advies, gekoppeld aan een uiterst snelle, zorgvuldige installatie door een zeer vriendelijke installateur én de buitengewoon vriendelijke prijskaart, maken Warmgarant tot een uitstekend bedrijf. Ook het bijbehorende onderhoudscontract heb ik in het volste vertrouwen getekend, waardoor niet alleen het voorrijden en de arbeidstijd is gedekt, maar zelfs ook alle onderdelen die eventueel (al dan niet preventief) moeten worden vervangen. En dat alles gedurende 15 jaar. We zitten er voorlopig warmpjes bij.

Prima, goed geluisterd, goede informaties snel geïnstalleerd

Ik belde Warmgarant voor een nieuwe ketel en had er zelf al een op het oog, maar nog wel wat vragen over ketels in het algemeen, wat voor een ik nodig zou hebben qua warmteklasse, etc. Ik was nog geen klant, maar werd zeer vriendelijk en geduldig uitgebreid te woord gestaan, terwijl ik op een zondag belde. Nadat ik foto's had opgestuurd werd mij een alternatieve ketel voorgesteld, maar ik wilde toch graag de ketel van mijn keuze. Uiteindelijk bleek dat wel te kunnen door wat leidingen te verleggen tegen een meerprijs. Dat heb ik gedaan. Ze kwamen snel installeren en dat is mooi en goed gedaan. Ketel is uitstekend (Intergas Xtreme 36).

goede degelijke installatie

Binnen een halve dag netjes de nieuwe cv ketel en rookgasafvoer geplaatst. Supertevreden.

Vriendelijke, nette mensen

Fijne vaklui