Op zich goed, maar

Het contact met warmgarant was goed. Goede uitleg, goede offerte. Afspraak voor vervanging cv-ketel gemaakt. Alleen het bedrijf, die de vervanging zou doen, belde 's morgens vroeg of ik de afspraak kon verplaatsen. Dit was op korte termijn bij on s niet mogelijk. Dus heeft hij nog een collega geregeld om de klus te klaren. Het bedrijf had de opdracht niet in de planning meegenomen. De vervanging van de cv-ketel was verder naar wens.

Duidelijk en snel contact

Alles was snel geregeld, de installateur hadden wij zelf geregeld die via warmgarant installeerd. Duidelijk mail en telefoon contact. Installatie ook zeer netjes, geen problemen.

Prima installeer, netjes alles afgewerkt We zijn erg tevreden.

Snel geregeld

Via website eenvoudig een prima CV besteld en met 2 weken werkend geinstalleerd

Vandaag goed gesprek gehad!dus wat mij betreft nu oké

Op mijn telefoontje vandaag !!werd tot 3 maal toe hetzelfde verteld !als ik ook iets wilde zeggen werd mij te verstaan gegeven dat ik eens goed moest luisteren..dit was niet wat ik gewend ben ik was er helemaal ondersteboven van heb jullie net aanbevolen bij vrienden omdat jullie ook vriendelijk zijn nu dat heb ik vanochtend niet gemerkt ik hoop eenmalig !en volgende keer een andere aan de telefoon graag .

Tot nu toe goed en te tevreden.

Tevreden

Goede prijs, snelle levering en goede kwaliteit

Via een offerte aangevraag hebben wij een snelle scherpe en goede offerte ontvangen. Warmtegarant kon ook nog eens redelijk snel de cv ketel plaatsen. Bij navraag aan de monteur voor prijsverschillen zat het hem in de rode loper of niet. Nou voor ons niet. Doe maar gewoon. Nog steeds met veel plezier gebruik van onze cv ketel.

Werd heel snel geholpen

Toen ik een cv-ketel wilde huren werd ik heel snel geholpen

AAA leverancier

Elke vraag om informatie of uitleg, ALTIJD de juiste support/response.

Alles goed verlopen met installatie

Via internet verwarmingsketel uitgezocht bij warmgarant, kregen dag erna een telefoontje van een medewerker van warmgarant dat deze niet zo geschikt was voor onze woning, we konden beter een andere nemen zei hij en deze was ook nog goedkoper, top dat ze ook nog meedenken, na maanden nog steeds tevreden over onze aankoop en warmgarant!

complimenten, complimenten, complimenten

Deze morgen belde ik met wormgarant over een ketel die ik wilde aanschaffen. De verkoper raadde mij deze af omdat die te veel capaciteit zou hebben voor mijn huis en dat ik dan 1. te duur en 2. te veel te maken zou hebben met storingen. Na goed doorvragen kwam hij met een gedegen advies voor een kleinere ketel en het werd ook nog zo geregeld dat deze nog deze middag geplaatst zou worden. Even voor 12:00 uur waren de monteurs er en om iets over 14:00 uur gingen ze weg. Nieuwe ketel hangt, werkt, is een stuk kleiner. Mooie nieuwe thermostaat. Keurig de boel achter gelaten. Nogmaals dank voor deze supersnelle service, zeker daar mijn oude Nefit met boiler echt op was na 20 jaar. kortom: - goede informatie - meedenken - supersnelle service - aantrekkelijke prijs

Fijn bedrijf

Komt na wat ze beloven.

Goede en snelle service

Heel tevreden over de montage van mijn nieuwe CV.

Deskundig en vriendelijke monteurs

Alles werd deskundig gemonteerd ook extra werk was ok. Vriendelijke monteurs en alles werd opgeruimd achtergelaten. Alle apparatuur werkte goed en goede uitleg van de werking

Betrouwbare afspraken, Juiste levering, vakmensen.

Snel weer een werkende CV ketel

Goede communicatie, snel geleverd en voor een nette prijs. Installatie ook netjes uitgevoerd door vakmensen.

Met Warmgarant blijf je er warmpjes bijzitten!!

Snel en vakkundig geadviseerd, goed bedrijf wat de ketel kwam plaatsen.

Geweldige service en een goede prijs!

Geweldige service en een goede prijs!

Service gericht

Snelle reactie op contact. Zeven dagen in de week.

rustige ketel,niets op aan te merken!

zie boven.

Uitstekende service

Stipt nakomen van afspraken. Deskundige installatie en scherpe tarieven.

Goed advies bij aankoop nieuwe ketel.

Prima ervaring. Goed advies bij aankoop nieuwe ketel en deze ketel werd binnen een aantal dagen keurig geïnstalleerd.

Zeer tevreden met alles!

Snelle reactie / offerte. Goeie prijs / kwaliteitverhouding. Keurige service. Netjes gewerkt en alles volgens afspraak gemaakt. Kortom heel tevreden !! Zeker een aanrader.

MISLEIDENDE OFFERTE, PROBLEEMLOZE INSTALLATIE

Na mijn orderbevestiging en aanbetaling kwam er nog een aanzienlijke prijs bij voor het voeren van een flexibele afvoer in het rookgas kanaal. Het was correcter geweest indien een complete offerte meteen was aangeboden. Op mijn vraag welk voorschrift deze extra's vereist kon Warmgarant mij niet adviseren.

Weesperstraat 118

1112 AP Diemen