Prima geregeld allemaal!

Prima geregeld allemaal!

goed en snel

Goede offerte, snelle en vakkundige installatie.

Alles prima geregeld.

De installateur heeft goed en snel werk verricht. Alles doet het naar behoren.

Vakwerk

Fa. Groneco heeft de werkzaamheden goed en vakkundig uitgevoerd

snelle actie en tot nog toe geen storingen

Problemen met thermostaat zijn nog niet opgelost.

Nette snelle installatie

Prima prijs en snelle installatie. Alles netjes uitgevoerd.

Prettige installateur

Na wat opstartproblemen, prima geholpen.

Geweldige service

Ze geven een goede service en omdat m'n oude "CV ketel het begeven had hebben ze er spoed achter gezet om de nieuwe te plaatsen. Twee dagen later was hij geïnstalleerd. Ze waren veruit de goedkoopste.

Vakkundig advies en installatie

We zijn door Warmgarant goed geadviseerd, niet de duurste ketel, maar de best passende voor onze situatie. Duidelijke communicatie en goede afspraken over prijs en montage. De ketel en een radiator zijn daarna netjes en vakkundig geplaatst. De monteur voerde de werkzaamheden naar onze wens uit, nam de oude ketel mee en liet de plek schoon achter. Helemaal top!

Gemakkelijk afspraak te maken en deze worden ook nagekomen.

CV Ketel keurig gemonteerd.

Is super goed en netjes verlopen.

Zeer goed, en netjes geïnformeerd.

Soepel verlopen

Het keuzeproces, de aanschaf en de installatie zijn soepel en zonder vertraging verlopen. Het 'warm water deel' functioneert naar wens, de verwarming moet zich nog bewijzen: het is nog niet koud geweest.

Contact was makkelijk en snel. Bestelling ging prima. Uitvoering uitstekend.

Snelle reactie en levering

Prima ervaring, zeer handige en prettige monteur die vlot werkte en communiceerde!

De medewerkers zijn deskundig en de begeleiding is goed.

De medewerkers zijn deskundig en de begeleiding is goed. Soms een beetje rommelig.

Zeer heldere en snelle communicatie.

Uitstekend geregeld en alles tot in detail uitgevoerd zoals afgesproken. Kundige en keurige uitvoering van de werkzaamheden door vader en zoon; en alles zó snel !!

Op zich goed, maar

Het contact met warmgarant was goed. Goede uitleg, goede offerte. Afspraak voor vervanging cv-ketel gemaakt. Alleen het bedrijf, die de vervanging zou doen, belde 's morgens vroeg of ik de afspraak kon verplaatsen. Dit was op korte termijn bij on s niet mogelijk. Dus heeft hij nog een collega geregeld om de klus te klaren. Het bedrijf had de opdracht niet in de planning meegenomen. De vervanging van de cv-ketel was verder naar wens.

Duidelijk en snel contact

Alles was snel geregeld, de installateur hadden wij zelf geregeld die via warmgarant installeerd. Duidelijk mail en telefoon contact. Installatie ook zeer netjes, geen problemen.

Prima installeer, netjes alles afgewerkt We zijn erg tevreden.

Snel geregeld

Via website eenvoudig een prima CV besteld en met 2 weken werkend geinstalleerd

Vandaag goed gesprek gehad!dus wat mij betreft nu oké

Op mijn telefoontje vandaag !!werd tot 3 maal toe hetzelfde verteld !als ik ook iets wilde zeggen werd mij te verstaan gegeven dat ik eens goed moest luisteren..dit was niet wat ik gewend ben ik was er helemaal ondersteboven van heb jullie net aanbevolen bij vrienden omdat jullie ook vriendelijk zijn nu dat heb ik vanochtend niet gemerkt ik hoop eenmalig !en volgende keer een andere aan de telefoon graag .

Tot nu toe goed en te tevreden.

Tevreden

Goede prijs, snelle levering en goede kwaliteit

Via een offerte aangevraag hebben wij een snelle scherpe en goede offerte ontvangen. Warmtegarant kon ook nog eens redelijk snel de cv ketel plaatsen. Bij navraag aan de monteur voor prijsverschillen zat het hem in de rode loper of niet. Nou voor ons niet. Doe maar gewoon. Nog steeds met veel plezier gebruik van onze cv ketel.

Werd heel snel geholpen

Toen ik een cv-ketel wilde huren werd ik heel snel geholpen

Weesperstraat 118

1112 AP Diemen